- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.269
-
- Konu Sahibi beyazyakaliii
O öyle oturup dil dökme şeklinde olursa sarpa sarar tabi, namusuma dil uzatanın evimde hayatımda işi yok deyip dehleyecek. Karı koca o kadar donuksunuz ki, bıçak soksa neden yapıyorsun hoş mu oldu şimdi diyeceksiniz.Ya gerçekten yanımda bile savundu aslında ama savundukça işler daha sarpa sarıyo annesi öyle bi anne ki hayatta hiçbi insanın karşı gelebileceği bi tip değil. Tüm akrabaları eşi dostu illallah ettirdi.
Hastanede memurum ? Ayrıca sorduğum şeyle alakası neHastanede çalışıyor ama beyaz yakalı.
Ya tabiki sakince savunmalar konuşmalar değil bir çok kez kavga ettik hakkımızı aradığımız için ama eşim ne yardan ne serden geçebiliyo sanırımO öyle oturup dil dökme şeklinde olursa sarpa sarar tabi, namusuma dil uzatanın evimde hayatımda işi yok deyip dehleyecek. Karı koca o kadar donuksunuz ki, bıçak soksa neden yapıyorsun hoş mu oldu şimdi diyeceksiniz.
Bu adam tehlikeli, rahatını sizin namusunuz konusunda bile bozmuyor kimseyle hiçbir şekilde kötü olmuyor.Ya tabiki sakince savunmalar konuşmalar değil bir çok kez kavga ettik hakkımızı aradığımız için ama eşim ne yardan ne serden geçebiliyo sanırım
Benim namusuna laf edilecek,nişanlı kidisi yalandan yanımda duracak ,bir de utanmadan o kadın düğüne gelecek vay yavrum vay!!!! Siz en büyük hatayı bu adamla evlenerek yapmışsınız,adam yalandan he canım he diyor kadın gemisini yürütüyor.Asil sorun sizi buna muhatap eden eşiniz,siz çocuk olunca görün girdiğiniz dere kaç metre???Arkadaşlar artık birine anlatmam gerek dedim buraya geldim. Nişanlandığımız günden beri eşimin ailesiyle uğraşıyorum. Taktıkları altınlar emanet mi dersiniz babadan gizli yapılan bi dünya borç için yüzüğümü bile satmadık derseniz neler var neler. Eşimin iki ablası var ve ikiside çalışmıyor biri evlenmiş zaten ama asla annelerin katkıları yok. Tüm maddi manevi zorluk eşimdeymiş. O yüzden kaynanam oğlu benle evlenip de artık kendi evine bakmaya başlayınca resmen kudurdu. Her olayda sorun çıkarttı. İftiralar attı. Düğün öncesi yalnız yaşıyordum bu yüzden bile o birileriyle yatmıştır kendini sana kakalıyo dedi. Hastanede çalışıyorum ve en son babasını muayene ettirip yardımcı olmuş olmama rağmen doktor almak şstedikleri belge için beklemeleri gerektiğini söyleyince orda da olay çıkarıp beni rezil ettiler. Bunları eşime anlattım diye de ben suçlu oldum. 22 haftalık hamileyim o bile umurlarında değil zaten bi tane zıbın bile almadılar. Eşim haklı olduğumu biliyo ama ben artık ailesine tahammül edemiyorum. Çocuğumla ayrı bi hayat kurmak istiyorum ama eşimin de auçu yok ne yapıcam bilmiyorum. Annesinin şerli biri olduğunu etraftaki herkes biliyo. Hiçbi akrabasıyla arası iyi değil. Resmen herkesin enfret ettiği kimsenin başa çıkamadığı bi manyak. Bilmiyorum lütfen bi şeyler söyleyin çok mutsuzum. Bunlar daha anlatabildiklerim.
Walla çok geç kalmışsın çözüm bulmaya .. film gibi geri sarsan taaaa en başa takı konusu varken ayrılmalıydın. Emanet altın nedir ya böyle entrikalı pis insanlara niye gelin gittin ..üstüne çocuk yapınca hiç bir şey değişmiyor ama kimse anlamıyor ısrarla herkes çoğalıyor yaArkadaşlar artık birine anlatmam gerek dedim buraya geldim. Nişanlandığımız günden beri eşimin ailesiyle uğraşıyorum. Taktıkları altınlar emanet mi dersiniz babadan gizli yapılan bi dünya borç için yüzüğümü bile satmadık derseniz neler var neler. Eşimin iki ablası var ve ikiside çalışmıyor biri evlenmiş zaten ama asla annelerin katkıları yok. Tüm maddi manevi zorluk eşimdeymiş. O yüzden kaynanam oğlu benle evlenip de artık kendi evine bakmaya başlayınca resmen kudurdu. Her olayda sorun çıkarttı. İftiralar attı. Düğün öncesi yalnız yaşıyordum bu yüzden bile o birileriyle yatmıştır kendini sana kakalıyo dedi. Hastanede çalışıyorum ve en son babasını muayene ettirip yardımcı olmuş olmama rağmen doktor almak şstedikleri belge için beklemeleri gerektiğini söyleyince orda da olay çıkarıp beni rezil ettiler. Bunları eşime anlattım diye de ben suçlu oldum. 22 haftalık hamileyim o bile umurlarında değil zaten bi tane zıbın bile almadılar. Eşim haklı olduğumu biliyo ama ben artık ailesine tahammül edemiyorum. Çocuğumla ayrı bi hayat kurmak istiyorum ama eşimin de auçu yok ne yapıcam bilmiyorum. Annesinin şerli biri olduğunu etraftaki herkes biliyo. Hiçbi akrabasıyla arası iyi değil. Resmen herkesin enfret ettiği kimsenin başa çıkamadığı bi manyak. Bilmiyorum lütfen bi şeyler söyleyin çok mutsuzum. Bunlar daha anlatabildiklerim.
eşimin de auçu yok ne yapıcam bilmiyorum
Bu şekilde etkilenmiyor muymuşEşim o şekilde düğün bayram cenaze vs. Çok zor geçeceğini söylüyo o şekilde evliliğimizin etkileneceğini söylüyo
Bunu söylediklerinde bekar mıydınız? Bunu duya duya evlendiyseniz suçlu sizsiniz kusura bakmayın.Düğün öncesi yalnız yaşıyordum bu yüzden bile o birileriyle yatmıştır kendini sana kakalıyo dedi.
Eşim o şekilde düğün bayram cenaze vs. Çok zor geçeceğini söylüyo o şekilde evliliğimizin etkileneceğini söylüyo
Yani diyor ki ailemle aramda sorun olmaya devam edersen bedeli ağır olur. Kapat ağzını otur yerine.Eşim o şekilde düğün bayram cenaze vs. Çok zor geçeceğini söylüyo o şekilde evliliğimizin etkileneceğini söylüyo