Bu tavrınızdan vazgeçmeyin. Eğer ailemle kal diye ısrarcı davranmaya devam ederse bazı şeyleri gözden geçirir
Ya işte aradı yine köye geleceksin diyor daha iki gün kalmışım şurada.5 gün sonra izine gelicem seni istiyorum diyor.Beni çok istiyorsan buraya gel dedim.Gelmem diyor deprem psikolojisini Hatay'da yaşadım birde oradamo yaşayayım diyor.Valla dedim burası çokta iyi hiçbir sıkıntı yok.Eger ki geleceksemde geri gelmek şartıyla gelir seni görür dönerim dedim.Yok çocuğa zarar verirsin vebalini ödersin bilmem ne.Hicbirsey olmaz dedim.Yeter kocanı dinledigin yok bosanacaksak bosanalim noluyorsa olsun avradını siktigimin yerinde diyor bana.Bundan sonra bende ailen beni cagirdimi gelmem olay çıkarırım cagirirsalar diyor.Ee zaten gelmedin ki dedim.yuzume kapattıNeysekı aklı başında düşünüyorsun
Ikı ay kalmıssın hangı devırdeyız yaaa
Eskıdenmıs o kaynananın yanından ayrılmamak
Valla ben bır hafta zor kalırım yıne ıyı kalmıssın opsunde basının ustune koysun senı
Aılenın yanında tayın olmayı bekle tayın acıklanma zamanı bır hafta yıne gıdersın
Aşısı vs her saglık ocagı yapar doktorda heryerde var . Sen kafanı dınle eşin pek mantıklı görünmüyor