Hiçte eşinizi dinlemek zorunda değilsiniz. Köy insanı gerçekten çok yobaz ve dedikoducudur. Keşke sizde öyle bir aileye gelin gitmeseydinizArkadaşlar daha 6 aylık evliyim.Depremi Hatay Antakya da yaşadık evimiz herşeyimiz gitti ve karnımda bebekte varmış yeni öğrendik benim ailem Malatya'da ev sağlam yıkılmadı TOKİ evleri yani.Eşimin ailesinin evide Afyon'da köyde ve aşırı derecede yobaz bir köy.Depremden sonra afyona geldim eşimde Hatay'da görevde en az 2 ay 12 gündür Afyon'da köyde kaldım.Malatyaya geldim dün ve köye gitmek istemiyorum çünkü köy yerinde kapı önünde yürümek bile şanlarina soyadlarına leke getirirmiş hamileyim istediğimide yiyemiyorum taşıtın kimse yok hep yaşlı kesit daha 2 gün oldu ailemin yanına geleli.Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Eşinizden bi cacık olmaz. Bence evliliğinizi gözden geçirin. Böyle sizi sindirmeye çalışan biriyle hayatınızı çürütmeyinArkadaşlar daha 6 aylık evliyim.Depremi Hatay Antakya da yaşadık evimiz herşeyimiz gitti ve karnımda bebekte varmış yeni öğrendik benim ailem Malatya'da ev sağlam yıkılmadı TOKİ evleri yani.Eşimin ailesinin evide Afyon'da köyde ve aşırı derecede yobaz bir köy.Depremden sonra afyona geldim eşimde Hatay'da görevde en az 2 ay 12 gündür Afyon'da köyde kaldım.Malatyaya geldim dün ve köye gitmek istemiyorum çünkü köy yerinde kapı önünde yürümek bile şanlarina soyadlarına leke getirirmiş hamileyim istediğimide yiyemiyorum taşıtın kimse yok hep yaşlı kesit daha 2 gün oldu ailemin yanına geleli.Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Kendi evimizdeyken böyle sıkıntılar olmuyordu neymiş bu süreçmiş tayin haziranda belli olacakmış dişini sık diyor gideceğiz diye.Ee hepte ailesiyle kalamam ki cahil mıdır nedir yaaEşinizden bi cacık olmaz. Bence evliliğinizi gözden geçirin. Böyle sizi sindirmeye çalışan biriyle hayatınızı çürütmeyin
İnan aynı ben.Dusunun yani halimi.köyü oldu olası seven biri değilim şehirde mahallede büyüdüm yaşam şeklimiz farklı bunu anlamıyor.halada hapis etmeye çalışıyor.Kaynanamla başbaşa kalıyorum birde anneannesi var tuaf tuaf saçma sapan konuşuyorlar birde insanı sinir olmaması elde değil yobaz cahillerrrYemin edim esimin koyunu tarif ettin. Onunda koyu afyon il sinirinda ve cooook kuytu kose nufus hep yasli. Yilda bi gidiyoruz (gurbetteyim) okadar sklyorum okadar bunaliyorumki ev ustume ustume geliyo. Ben gidince 2 gece kalip gezmeye gidiyorum baska bi sehire sonra geri gelip 2 gece kaliyoruz ama cok bunaliyorum.
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmezdim
Bu tavrınızdan vazgeçmeyin. Eğer ailemle kal diye ısrarcı davranmaya devam ederse bazı şeyleri gözden geçirirsinizKendi evimizdeyken böyle sıkıntılar olmuyordu neymiş bu süreçmiş tayin haziranda belli olacakmış dişini sık diyor gideceğiz diye.Ee hepte ailesiyle kalamam ki cahil mıdır nedir yaa
Valla demin güzel bir mesaj attım görüldü atti işine gelemdi sanırım umrumda değil ne yaparsa yapsın beni ve çocuğumu çok düşünüyor madem kendi gelsin beni görsün gitsin ben niye gidiyorum ayağınaEvlenince annemizi babamızı siliyo muyuz ne alaka niye kayinvalidenin yanında kalınıyor? Giderim annemlerin evine mis gibi otururum. -geçmiş olsun eviniz yikilmasaydi kendi evinizde oturun derdim-
20 30 yıllık annemi babamı bırakıp eşimin sebebiyle hayatıma dahil olan insanlarla kalacağım peh. Sizde azıcık sesinizi çıkarın, 2.5 ah kaldım yeter artık deyin
Ben oraya gidince 1 hafta duramıyorum. Patlıyorum orada. Gitme.Evet işte kendi doktorumdan bile izin aldım ne zaman gelirsen sorun yok coocuk iyi dediği halde.Bu seferde hamileliğimi bahane ediyor kontrole gideceksin ne işin var orda diyor. Resmen hapishane gibi hicbiryere adım atamıyorum bunalıyorum çocuğa daha stres oluyor kıt beyinli eşim anlamıyor.
Evladın o insanların torunu olucak. Bu kadar da üstten konuşma. Herkesin bir kültürü bir doğrusu var. Madem sana uygun değil davranışları evlenirken aklın neredeydi? Kocan sana küfür ediyor sen ona farklı şeyler söylüyorsun. Bu ilişkiye bebek gelince acıdım çocuğa.İnan aynı ben.Dusunun yani halimi.köyü oldu olası seven biri değilim şehirde mahallede büyüdüm yaşam şeklimiz farklı bunu anlamıyor.halada hapis etmeye çalışıyor.Kaynanamla başbaşa kalıyorum birde anneannesi var tuaf tuaf saçma sapan konuşuyorlar birde insanı sinir olmaması elde değil yobaz cahillerrr
Ben okurken eşinden yoruldum. Kv ne söyle o konuşsun oğluyla. Ne kadar inatçı ya.Ailesi karışmıyor ki zaten sadece doktoruna sor tehlike varmı aman kızım yolda diye 12 saat ya sordum doktorumda 14 haftalık çocuk ve sağlığı çok iyi dedi ne zaman gelirsen gel dediği halde.Yok dönüp kontrol ettirmen lazım diyor daha geleli 2 gün oldu bahaneler üretiyor.Ben saygımdan 2 aydır aailesiyleyim anlayış yok...
Canim sanirim esimin koyune cok yakin biyer oyle tahmin ediyorum.İnan aynı ben.Dusunun yani halimi.köyü oldu olası seven biri değilim şehirde mahallede büyüdüm yaşam şeklimiz farklı bunu anlamıyor.halada hapis etmeye çalışıyor.Kaynanamla başbaşa kalıyorum birde anneannesi var tuaf tuaf saçma sapan konuşuyorlar birde insanı sinir olmaması elde değil yobaz cahillerrr
Herzaman söylüyorum bunu bana küfür edemezsin diye tek ettiği küfür bu zaten onuda bana etmiyormuş ortaya sinirlenince ediyormuş meğerse.Gercekten aşırı derecede rahatsız ediyor.Beni çok seviyor aşırı derecede hemde ama bu yobaz düşüncesini anlamadım gitti.Kendi ailesi bile bana diyor git epey bir gelme bu neden böyle bilmiyorum.
Yok hem spiralle hem hapla hem de prezervatifle korunuyordur. Bugün öyle bir konu vardıİstemeyerek olmuştur
Niye küfür ediyorsunuz.Afyonlu degilmi bu aile.Afyonlular bu kadar gerici olmaz bildiğim.Arkadaşlar daha 6 aylık evliyim.Depremi Hatay Antakya da yaşadık evimiz herşeyimiz gitti ve karnımda bebekte varmış yeni öğrendik benim ailem Malatya'da ev sağlam yıkılmadı TOKİ evleri yani.Eşimin ailesinin evide Afyon'da köyde ve aşırı derecede yobaz bir köy.Depremden sonra afyona geldim eşimde Hatay'da görevde en az 2 ay 12 gündür Afyon'da köyde kaldım.Malatyaya geldim dün ve köye gitmek istemiyorum çünkü köy yerinde kapı önünde yürümek bile şanlarina soyadlarına leke getirirmiş hamileyim istediğimide yiyemiyorum taşıtın kimse yok hep yaşlı kesit daha 2 gün oldu ailemin yanına geleli.Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Ona rağmen hamileYok hem spiralle hem hapla hem de prezervatifle korunuyordur. Bugün öyle bir konu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?