Eşimin ailesiyle kalmak zorunda mıyım?

Evlenince annemizi babamızı siliyo muyuz ne alaka niye kayinvalidenin yanında kalınıyor? Giderim annemlerin evine mis gibi otururum. -geçmiş olsun eviniz yikilmasaydi kendi evinizde oturun derdim-
20 30 yıllık annemi babamı bırakıp eşimin sebebiyle hayatıma dahil olan insanlarla kalacağım peh. Sizde azıcık sesinizi çıkarın, 2.5 ah kaldım yeter artık deyin

Hiçte eşinizi dinlemek zorunda değilsiniz. Köy insanı gerçekten çok yobaz ve dedikoducudur. Keşke sizde öyle bir aileye gelin gitmeseydiniz

Eşinizden bi cacık olmaz. Bence evliliğinizi gözden geçirin. Böyle sizi sindirmeye çalışan biriyle hayatınızı çürütmeyin

Yemin edim esimin koyunu tarif ettin. Onunda koyu afyon il sinirinda ve cooook kuytu kose nufus hep yasli. Yilda bi gidiyoruz (gurbetteyim) okadar sklyorum okadar bunaliyorumki ev ustume ustume geliyo. Ben gidince 2 gece kalip gezmeye gidiyorum baska bi sehire sonra geri gelip 2 gece kaliyoruz ama cok bunaliyorum.
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmezdim

Esimin memleketi new york city olsa bile eşim yanimda degilken eş memleketine 1 gun bile gitmem. Benim soyum sopum kokenim ailem yok mu daha dogru duzgun tanimadigim ailenin icinde bi başıma yasayayim? Bu kadar da pasif olmayin. Gerci haklarinizi korumayı bilen bir kadin olsaniz 6 aylik evliyken hamile kalamamyi düşünürdunuz öncelikle sanirim. Neyse gecmis olsun. Kavga edin esinizle ne diyim

Eşinizden bi cacık olmaz. Bence evliliğinizi gözden geçirin. Böyle sizi sindirmeye çalışan biriyle hayatınızı çürütmeyin
Kendi evimizdeyken böyle sıkıntılar olmuyordu neymiş bu süreçmiş tayin haziranda belli olacakmış dişini sık diyor gideceğiz diye.Ee hepte ailesiyle kalamam ki cahil mıdır nedir yaa

İnan aynı ben.Dusunun yani halimi.köyü oldu olası seven biri değilim şehirde mahallede büyüdüm yaşam şeklimiz farklı bunu anlamıyor.halada hapis etmeye çalışıyor.Kaynanamla başbaşa kalıyorum birde anneannesi var tuaf tuaf saçma sapan konuşuyorlar birde insanı sinir olmaması elde değil yobaz cahillerrr

Kendi evimizdeyken böyle sıkıntılar olmuyordu neymiş bu süreçmiş tayin haziranda belli olacakmış dişini sık diyor gideceğiz diye.Ee hepte ailesiyle kalamam ki cahil mıdır nedir yaa
Bu tavrınızdan vazgeçmeyin. Eğer ailemle kal diye ısrarcı davranmaya devam ederse bazı şeyleri gözden geçirirsiniz

Valla demin güzel bir mesaj attım görüldü atti işine gelemdi sanırım umrumda değil ne yaparsa yapsın beni ve çocuğumu çok düşünüyor madem kendi gelsin beni görsün gitsin ben niye gidiyorum ayağına

Ben oraya gidince 1 hafta duramıyorum. Patlıyorum orada. Gitme.

Evladın o insanların torunu olucak. Bu kadar da üstten konuşma. Herkesin bir kültürü bir doğrusu var. Madem sana uygun değil davranışları evlenirken aklın neredeydi? Kocan sana küfür ediyor sen ona farklı şeyler söylüyorsun. Bu ilişkiye bebek gelince acıdım çocuğa.

Neysekı aklı başında düşünüyorsun
Ikı ay kalmıssın hangı devırdeyız yaaa
Eskıdenmıs o kaynananın yanından ayrılmamak
Valla ben bır hafta zor kalırım yıne ıyı kalmıssın opsunde basının ustune koysun senı
Aılenın yanında tayın olmayı bekle tayın acıklanma zamanı bır hafta yıne gıdersın
Aşısı vs her saglık ocagı yapar doktorda heryerde var . Sen kafanı dınle eşin pek mantıklı görünmüyor

Ben okurken eşinden yoruldum. Kv ne söyle o konuşsun oğluyla. Ne kadar inatçı ya.

Canim sanirim esimin koyune cok yakin biyer oyle tahmin ediyorum.

Ben genel olarak koyu sevmiyorum diyemem. Sehirde buyudum (baskentte) ama illa koyde yasamam gerekiyosa soyle yesilligi bol olan insanlarin biraz daha sosyal oldugu bi koy olabilir (bkz egenin koyleri ) Yada isvicredeki koyler

Yanlis anlamayinda gencliginizi curutmeyin, esinizin dedigini yapmak zorunda degilsiniz, bu sizi mutsuz ediyo.

Esiniz uslubu ve tavirlari o kadar kotu ki...Sirf bu yuzden bosanmak pahasina doguma kadar ailemin yanindan bir adim ileri gitmem.

Ayy meğer bi bu küfrü varmış, çok pardon hep günahını almışlar kocanızın. Yarın çocuk doğunca ona da bir tek o küfrü eder artık.
Peki sizi sevdiği sonucuna tam olarak nasıl vardınız?

Niye küfür ediyorsunuz.Afyonlu degilmi bu aile.Afyonlular bu kadar gerici olmaz bildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…