Eşimin ailesiyle kalmak zorunda mıyım?

Malatya’da doktor yok mu?

Ailenizin yanı dururken Afyon’un bilmediğiniz köyü ne alaka yahu? Bu ayıyı çok aradınız mı, evlenir evlenmez de hamile kalmışsınız. Hiç şaşırtmıyor bu konular.
Neymiş Evlenmişiz biz ben afyona gelin gelmişim yerim yurdum Afyonmuş.Malatyanada şimdi diyor gelme iyice bok ettin diyor.

Afyonun köyünü beğenmiyorsunuz ama oradan bir adamla evleniyorsunuz. Tabii mk diyecek size ya ne diyecek?

Afyonun köyünü beğenmiyorsunuz ama oradan bir adamla evleniyorsunuz. Tabii mk diyecek size ya ne diyecek?
Ben hiç köyüne gelmedim ki evlenmeden önce falan asker zaten görüştük hep o geldi beni görmeye istemede o şekilde oldu hiç gidipte evlendik evleneli köylerinda dahi kalamdım.Bi deprem olunca işte kaldım ve neye uğradığımı şaşırdım.Yani bizimde köyümüz var ama bunların ki gibi değil

“Sitemin” naifliğine bir bakar mısınız?

Eşiniz öküz herhalde kim oluyor yahu . Siz nerde isterseniz orda kalirsinız karisini dinlesin madem o da. Tapulu mali saniyor sizi. Tabiki annenizde durun. Hamile olan ve yasayan sizsiniz esinizin onemli olan senin rahatin demesi lazım. Esinizden adam olmaz bu akılla ben diyeyim

Ailenizin yanında yaşamak varken ne işiniz var eşinizin ailesinin yanında, köyde değil başka bir yerde olsa bile farketmez. Eşiniz de "tatlı tatli" sitem ediyormuş kıyamam. Ne düşünürse ne derse desin gitmeyin. Doktor olduğunuz yerde yok mu sanki?
Değişik değişik durumlar.

“Sitemin” naifliğine bir bakar mısınız?
Ben saygı duydukça küfür etmedikçe kendisi tuaf tamam diyorum oda depremi yaşadı etti.Birde şey diyor 5 gün sonraya izin aldım da ben köye geçerim sende gelirsin otobüsle.İzin alacak zamanı buldu.Sen gel dedim ben gelmem diyor.

Siz onun ailesiyle 2 aydan fazla kalıyorsunuz ama eşiniz gelmiyor. Saygı duymaya devam edin.

Ya ben kinayeli yazdım onu konuşma tarzının iğrençliğini vurgulamak için. Kendinizle neden böyle konuşturuyorsunuz? Siz onun kölesi misiniz gel deyince geliceksiniz ve her şey onun istediği gibi olacak? Lütfen bunu kendinize yaptırmayın.

Gitme tabi ki evlendin diye kimsenin malı olmadın. Canın ne isterse onu yap. Zaten şu an baskıya dayanamayıp gidersen tebrikler artık hep onun dediği olur.

Ya siz biz sinirlenelim diye özellikle böyle konuşuyorsunuz zaten herkes esinizi haksız buldu yani. Ee ne yapacaksınız plan ne yani nasıl çözülecek bu iş?

Vallahi gitmiycem zaten bunu yaptığı 4-5 kere oldu.Doktor heryerde var işin bahanesi sanki en iyi doktor benim doktormuş gibi polemiklere giriyor.Ustelik doktorum ne zaman gelirsen diyor aşı zamanında 20. Haftada daha 7 haftam var yani onun içinde beni oraya bağlayan bir durum yok ki.Burda da sağlık ocağı var burda da doktor var.Bu bir süreç diyor yok çadırlarda insanlar hastalıktan ölüyor şükret falan diyor saçma sapan şeyler

Ya siz biz sinirlenelim diye özellikle böyle konuşuyorsunuz zaten herkes esinizi haksız buldu yani. Ee ne yapacaksınız plan ne yani nasıl çözülecek bu iş?
Vallahi hormonlarım zaten tavan yani.İzin almış 5 gün sonraya 2 aydır izin almıyor nedense ben ailemin yanına gelince izin alıyormuş otobüse atlar gelirsin diyor tek başıma mi geleceğim bu yolu dedim.Benide mahvedersin diyor hataydan Malatya'ya malatyadan afyona ölürüm diyor.hepr bahane kendi gelsin banane

Sizin gelmemiş görmemiş olmanız adamın Afyonun köylüsü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Otu çek köküne bak demişler. Zaten eşinizin üslubundan da belli kökünün iyi bir şey olmadığı.

Bu arada eşinizin ailesiyle kalma zorunluluğunuz yok, Parisli de olsalar zorunda değilsiniz o ayrı mesele.

Neymiş Evlenmişiz biz ben afyona gelin gelmişim yerim yurdum Afyonmuş.Malatyanada şimdi diyor gelme iyice bok ettin diyor.
Ağzı bozuk terbiyesiz. Mal misinız sizki afyona gelin geldiniz diye oralı olasınız. Bu yaşa getiren aileniz size yapancı mı oldu ona gore. Elin adamı kizıma ailene gitme artik buralisin vs. Diyecek gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…