- 21 Kasım 2017
- 28.513
- 123.620
- 598
Malatya’da doktor yok mu?Ailesi karışmıyor ki zaten sadece doktoruna sor tehlike varmı aman kızım yolda diye 12 saat ya sordum doktorumda 14 haftalık çocuk ve sağlığı çok iyi dedi ne zaman gelirsen gel dediği halde.Yok dönüp kontrol ettirmen lazım diyor daha geleli 2 gün oldu bahaneler üretiyor.Ben saygımdan 2 aydır aailesiyleyim anlayış yok...
Neymiş Evlenmişiz biz ben afyona gelin gelmişim yerim yurdum Afyonmuş.Malatyanada şimdi diyor gelme iyice bok ettin diyor.Ailenizin yanı dururken Afyon’un bilmediğiniz köyü ne alaka yahu? Bu ayıyı çok aradınız mı, evlenir evlenmez de hamile kalmışsınız. Hiç şaşırtmıyor bu konular.
Ailenizin yanı dururken Afyon’un bilmediğiniz köyü ne alaka yahu? Bu ayıyı çok aradınız mı, evlenir evlenmez de hamile kalmışsınız. Hiç şaşırtmıyor bu konula
SormaaaaaaYobaz insanlarını soyunu devam ettirmekte ne bileyim
Ben hiç köyüne gelmedim ki evlenmeden önce falan asker zaten görüştük hep o geldi beni görmeye istemede o şekilde oldu hiç gidipte evlendik evleneli köylerinda dahi kalamdım.Bi deprem olunca işte kaldım ve neye uğradığımı şaşırdım.Yani bizimde köyümüz var ama bunların ki gibi değilAfyonun köyünü beğenmiyorsunuz ama oradan bir adamla evleniyorsunuz. Tabii mk diyecek size ya ne diyecek?
“Sitemin” naifliğine bir bakar mısınız?Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Eşiniz öküz herhalde kim oluyor yahu . Siz nerde isterseniz orda kalirsinız karisini dinlesin madem o da. Tapulu mali saniyor sizi. Tabiki annenizde durun. Hamile olan ve yasayan sizsiniz esinizin onemli olan senin rahatin demesi lazım. Esinizden adam olmaz bu akılla ben diyeyimArkadaşlar daha 6 aylık evliyim.Depremi Hatay Antakya da yaşadık evimiz herşeyimiz gitti ve karnımda bebekte varmış yeni öğrendik benim ailem Malatya'da ev sağlam yıkılmadı TOKİ evleri yani.Eşimin ailesinin evide Afyon'da köyde ve aşırı derecede yobaz bir köy.Depremden sonra afyona geldim eşimde Hatay'da görevde en az 2 ay 12 gündür Afyon'da köyde kaldım.Malatyaya geldim dün ve köye gitmek istemiyorum çünkü köy yerinde kapı önünde yürümek bile şanlarina soyadlarına leke getirirmiş hamileyim istediğimide yiyemiyorum taşıtın kimse yok hep yaşlı kesit daha 2 gün oldu ailemin yanına geleli.Eşim köye dön diyor bana kocanı dinle diyor ben mecburmuyum oraya gitmeye ya açık açık gitmek istemiyorum dedim gelme amk köyüne kültürlerimiz uymuyor benim lafımı dinlemiyorsun diye sitem ediyor.sen gel diyorum ben gelmem diyor.
Ben saygı duydukça küfür etmedikçe kendisi tuaf tamam diyorum oda depremi yaşadı etti.Birde şey diyor 5 gün sonraya izin aldım da ben köye geçerim sende gelirsin otobüsle.İzin alacak zamanı buldu.Sen gel dedim ben gelmem diyor.“Sitemin” naifliğine bir bakar mısınız?
Siz onun ailesiyle 2 aydan fazla kalıyorsunuz ama eşiniz gelmiyor. Saygı duymaya devam edin.Ben saygı duydukça küfür etmedikçe kendisi tuaf tamam diyorum oda depremi yaşadı etti.Birde şey diyor 5 gün sonraya izin aldım da ben köye geçerim sende gelirsin otobüsle.İzin alacak zamanı buldu.Sen gel dedim ben gelmem diyor.
Ya ben kinayeli yazdım onu konuşma tarzının iğrençliğini vurgulamak için. Kendinizle neden böyle konuşturuyorsunuz? Siz onun kölesi misiniz gel deyince geliceksiniz ve her şey onun istediği gibi olacak? Lütfen bunu kendinize yaptırmayın.Ben saygı duydukça küfür etmedikçe kendisi tuaf tamam diyorum oda depremi yaşadı etti.Birde şey diyor 5 gün sonraya izin aldım da ben köye geçerim sende gelirsin otobüsle.İzin alacak zamanı buldu.Sen gel dedim ben gelmem diyor.
Ya siz biz sinirlenelim diye özellikle böyle konuşuyorsunuzBen saygı duydukça küfür etmedikçe kendisi tuaf tamam diyorum oda depremi yaşadı etti.Birde şey diyor 5 gün sonraya izin aldım da ben köye geçerim sende gelirsin otobüsle.İzin alacak zamanı buldu.Sen gel dedim ben gelmem diyor.
Vallahi gitmiycem zaten bunu yaptığı 4-5 kere oldu.Doktor heryerde var işin bahanesi sanki en iyi doktor benim doktormuş gibi polemiklere giriyor.Ustelik doktorum ne zaman gelirsen diyor aşı zamanında 20. Haftada daha 7 haftam var yani onun içinde beni oraya bağlayan bir durum yok ki.Burda da sağlık ocağı var burda da doktor var.Bu bir süreç diyor yok çadırlarda insanlar hastalıktan ölüyor şükret falan diyor saçma sapan şeylerAilenizin yanında yaşamak varken ne işiniz eşinizin ailesinin yanında, köyde değil başka bir yerde olsa bile farketmez. Eşiniz de "tatlı tatli" sitem ediyormuş kıyamam. Ne düşünürse ne derse desin gitmeyin. Doktor olduğunuz yerde yok mu sanki?
Değişik değişik durumlar.
Ya siz biz sinirlenelim diye özellikle böyle konuşuyorsunuzzaten herkes esinizi haksız buldu yani. Ee ne yapacaksınız plan ne yani nasıl çözülecek bu işizi
Ya siz biz sinirlenelim diye özellikle böyle konuşuyorsunuzzaten herkes esinizi haksız buldu yani. Ee ne yapacaksınız plan ne yani nasıl çözülecek bu iş?
Ya siz biz sinirlenelim diye özellikle böyle konuşuyorsunuzzaten herkes esinizi haksız buldu yani. Ee ne yapacaksınız plan ne yani nasıl çözülecek bu iş?
Sizin gelmemiş görmemiş olmanız adamın Afyonun köylüsü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Otu çek köküne bak demişler. Zaten eşinizin üslubundan da belli kökünün iyi bir şey olmadığı.Ben hiç köyüne gelmedim ki evlenmeden önce falan asker zaten görüştük hep o geldi beni görmeye istemede o şekilde oldu hiç gidipte evlendik evleneli köylerinda dahi kalamdım.Bi deprem olunca işte kaldım ve neye uğradığımı şaşırdım.Yani bizimde köyümüz var ama bunların ki gibi değil
Neymiş Evlenmişiz biz ben afyona gelin gelmişim yerim yurdum Afyonmuş.Malatyanada şimdi diyor gelme iyice bok ettin diyor.
Ağzı bozuk terbiyesiz. Mal misinız sizki afyona gelin geldiniz diye oralı olasınız. Bu yaşa getiren aileniz size yapancı mı oldu ona gore. Elin adamı kizıma ailene gitme artik buralisin vs. Diyecek gerizekalı.Neymiş Evlenmişiz biz ben afyona gelin gelmişim yerim yurdum Afyonmuş.Malatyanada şimdi diyor gelme iyice bok ettin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?