Ben insanlari anlamiyorum canim en basitinden esim is degisikligi yapti diplomasi onlarda kalmis kargoyla gondermelerini istedi onunkini gonderdi benimde laptopum orda kalmisti benimkini zorla gonderdi benim die karsi odemeli yollamis onuda bu kadar basit bi konuda bole ayirio yaniAynısını biz yaşadık hadi siz konusmuyodunuz bizimkiler küs olmadıgı halde hic bir sey yapmadılar
Haklisin canimda esimde bayramda falan gitmek istiyo bende su durumda ben dogum yapmisim adamlar o kadar vicdansizlarki ben cocugjmu kaybettim daha yeni bi kere aramadilar simdi karsilasmak yuzlesmek istemiyorum arada kaldimeşiniz size destek daha ne istiyosunuzki...
o gitsin konuşsun siz konuşmayın boşverin
eşine karşı konuşcak cok şeyin var. farkındamısın bilmem.Haklisin canimda esimde bayramda falan gitmek istiyo bende su durumda ben dogum yapmisim adamlar o kadar vicdansizlarki ben cocugjmu kaybettim daha yeni bi kere aramadilar simdi karsilasmak yuzlesmek istemiyorum arada kaldim
gitme kardeşim neyi sorguluyorsun dertsiz başına dert mi arıyorsun senin ailen değil ki onlar eşinin ailesi gidecekse o gitsin onlarla ortak bir bağın yok ki senin kocanda ortak paydanız değil zaten...sen kendi ailene git eşin kendi ailesine ileride çocuğun olursa onuda eşinle gönderirsin olur biter..para harcamamak için küslük yapıp bebek olacak diye oğullarına küsen insanların fıtratından şüphe ederim ben.Bayramda falan esim hala yanlarina gitmek istio ailesi biliyorum vazgecemez ama ben bana yaptiklarini dugunde oncesinde olanlari bana solenenleri gectim hamile kaldigimda dogum yaptigimda boyle olmasini kaldiramiyorum nasil yuzyuze bakcaz bilmiyorum acikcasi gitmekte istemiyorum suan ama gitsemmi iyi gitmesemmi bilmiyorum
Biz hersey duzelsin bi aile olalim istiyoruz ama onlar istemio ben esim icin herseye katlanmak istiyorum ama olmuo
Iste agirima gidenlerde bunlar iste ama esim gitse biliyorumki yuzyuze gelince cok cabuk etkileniyo hali tavri bana karsi herseyi degisio tamamen huzurumuz bozuluo onun icin cok zor drumdayim esimin ailesi oldugu icin herseyi o kadar cabuk unutuoki dugunde yaptiklarini birak bebegimiz oldugundaki tavirlarini bile unuttu simdi gayet normal hic bisey olmamis gibi konusuolargitme kardeşim neyi sorguluyorsun dertsiz başına dert mi arıyorsun senin ailen değil ki onlar eşinin ailesi gidecekse o gitsin onlarla ortak bir bağın yok ki senin kocanda ortak paydanız değil zaten...sen kendi ailene git eşin kendi ailesine ileride çocuğun olursa onuda eşinle gönderirsin olur biter..para harcamamak için küslük yapıp bebek olacak diye oğullarına küsen insanların fıtratından şüphe ederim ben.
Tam bi basitlik bende anlamıyorum nasıl davranıcagımızı sasırdıkBen insanlari anlamiyorum canim en basitinden esim is degisikligi yapti diplomasi onlarda kalmis kargoyla gondermelerini istedi onunkini gonderdi benimde laptopum orda kalmisti benimkini zorla gonderdi benim die karsi odemeli yollamis onuda bu kadar basit bi konuda bole ayirio yani
sende tavrını sert koyacaksın..oraya gittin mi hamur gibi şekillenmeyeceksin git anandır babandır bana dolup geleceksen bir daha gittiğinde gelme diyeceksin en ciddiyetli tavrınla görecek gözlerindeki kararlılığı yemişim öyle aileyiIste agirima gidenlerde bunlar iste ama esim gitse biliyorumki yuzyuze gelince cok cabuk etkileniyo hali tavri bana karsi herseyi degisio tamamen huzurumuz bozuluo onun icin cok zor drumdayim esimin ailesi oldugu icin herseyi o kadar cabuk unutuoki dugunde yaptiklarini birak bebegimiz oldugundaki tavirlarini bile unuttu simdi gayet normal hic bisey olmamis gibi konusuolar
Cok sey konusuorum ama o sadece susuyoeşine karşı konuşcak cok şeyin var. farkındamısın bilmem.
bayramda gitmek gibi zorunluluğunda yok. eşin gitsin. ailesidir. öpsün ellerini bayramlaşsın.
Aynen canimTam bi basitlik bende anlamıyorum nasıl davranıcagımızı sasırdık
ailesini senle yermez.erkekler bunu yapmaz. biz kadınlar yaparız ancak.Cok sey konusuorum ama o sadece susuyo
Anladım canım ben yanlıs anlamısım pardonYanlis anladiniz ben bunun icin bebegimi aldirmadim bebegimde kalp anomisi olustu kalbi gelismedi ve olu dogum yaptim
Dugun zmaani hic biseye yaramadilar kredi cekip esim herseyi yapti ustune takilari bile vermediler hala borc oduyoruz
Iste agirima gidenlerde bunlar iste ama esim gitse biliyorumki yuzyuze gelince cok cabuk etkileniyo hali tavri bana karsi herseyi degisio tamamen huzurumuz bozuluo onun icin cok zor drumdayim esimin ailesi oldugu icin herseyi o kadar cabuk unutuoki dugunde yaptiklarini birak bebegimiz oldugundaki tavirlarini bile unuttu simdi gayet normal hic bisey olmamis gibi konusuolar
Canim anlattim yukardada karti dagitirkan millete takilari onlara takmayin bana verin demis biz taki merasimine ciktik kimse bize takmadi takicak olanlarada takmayin dedi kendi aldi vermedide bogazina yapisamazdimki illa takilarimzi ver die yokmus gibi davransakta bi yerden hayatimiza karismaya calisiolar esim bu konuda saf biraz yapilan herseyi cok cabuk hnutuosizinle gorusmeyen konusmayan insanlar takilari nasil aldilar, yada siz nasil verdiniz dogrusu anlamadim.
konusmayip konusmayip o gun takilarimi istediler zide verdinizmi yani.
hadi dugun dernek masraftan kacmislar bi terbiyesizlik yapmislar. ama siz bebeginizi kaybetmissiniz ve arayip sormamislar gecmis olsun dememisler, daha gorusup ne yapacaksiniz.
anne baba diyebilecekmisiniz. bence hic ustelemeyin ayni hatayiniza devam edin. Allah bi bebek daha nasip etsin gunleriniz gecer gider onunla.
esiniz bayramdir seyrandir gider el oper, ama daha fazlasi bence onun icinde sacma ve gereksiz. bu kadar duygusuz vefa bilmez insanlarla samimi olmaya hic gerek yok.
yarin yine ayni seyleri yapip sizi uzebilirler.
hic ustelemeyin kotu biseyde soylemeyin ama yokmus gibi davranin.