Bebegini mi aldırdın yaniEvleneli 1 yil oldu 1 yildir konusmuyoruz esimin ailesiyle nisanliyken basta hersey cok guzeldi aileler anlasiyodu bana yakin davraniyodu dugun yanastikca uzak durmaya basladilar daha sonrada hic olmadik seylerden kavga cikarip bir daha ne ailemle ne benimle konusmadilar ailem defalarca aradi cocuklar evlencek bole yapmayalim onemli olan onlarin mutlulugu dediler ama olmadi sirf dugun yapmamak para harcamamak takilari almak icin konusmadilar istedikleri de oldu jyi olmaya calistim olmadi surekli azarladi bagirarak konusuodu en sonunda kocama beni kotulemeye calistigini duydum ve bir daha konusmadim hamile kaldim esim hamile oldugumu soledi bunu duyunca esimede kustuler 6 ay boyunca konusmadilar 6 ay sonunda hamileligim sonlandirilmak zorunda kaldim canimdan can gittti bir kere arayip gecmis olsun demediler simdi tekrar esimle konusmaya basladilar ben ne yapcam ne etcem bilmiyorum esim benim yanimda hep destek ama bu hep boylemi gidecek lutfen yardim edin akil verin bana
Düğün de masraf yapmamak icin sizinle konusmamıslar bu acık ve net ama bunun icin bebeginizi aldırmanız cok acıEvleneli 1 yil oldu 1 yildir konusmuyoruz esimin ailesiyle nisanliyken basta hersey cok guzeldi aileler anlasiyodu bana yakin davraniyodu dugun yanastikca uzak durmaya basladilar daha sonrada hic olmadik seylerden kavga cikarip bir daha ne ailemle ne benimle konusmadilar ailem defalarca aradi cocuklar evlencek bole yapmayalim onemli olan onlarin mutlulugu dediler ama olmadi sirf dugun yapmamak para harcamamak takilari almak icin konusmadilar istedikleri de oldu jyi olmaya calistim olmadi surekli azarladi bagirarak konusuodu en sonunda kocama beni kotulemeye calistigini duydum ve bir daha konusmadim hamile kaldim esim hamile oldugumu soledi bunu duyunca esimede kustuler 6 ay boyunca konusmadilar 6 ay sonunda hamileligim sonlandirilmak zorunda kaldim canimdan can gittti bir kere arayip gecmis olsun demediler simdi tekrar esimle konusmaya basladilar ben ne yapcam ne etcem bilmiyorum esim benim yanimda hep destek ama bu hep boylemi gidecek lutfen yardim edin akil verin bana
AldIrmadim canim olu dogum yaptimBebegini mi aldırdın yani
Biz hersey duzelsin bi aile olalim istiyoruz ama onlar istemio ben esim icin herseye katlanmak istiyorum ama olmuoSiz nasıl olsun istiyorsunuz?
Yok esimden Allah razi olsun hic doldurusa gelmio ama boyle olmasinada uzuluo o canimi sikio ayri sehirlerde yasiyoruz ama hic bi zaman yanimizda olmadilarCanım ne istiyorsun ki?
Ailesi ile iyi olmak mı? Böyle insanlar güvenip sokulabilir misin?
Eşin ise atsa atamaz, satsa satamaz. Ailesi sonuçta. Onların lafıyla da dolduruşa gelmemesi lazım. Seni tanıyor .
Sen hiç ailesi ile ilgili kötü söz söyleme, ama içlerine girmene de gerek yok bence.
Yanlis anladiniz ben bunun icin bebegimi aldirmadim bebegimde kalp anomisi olustu kalbi gelismedi ve olu dogum yaptimDüğün de masraf yapmamak icin sizinle konusmamıslar bu acık ve net ama bunun icin bebeginizi aldırmanız cok acı
Dugun zmaani hic biseye yaramadilar kredi cekip esim herseyi yapti ustune takilari bile vermediler hala borc oduyoruzBu saatten sonra konusma bence de bi ise yaramamıslar düğün zamanı
Ben vermedim canim bunlar kartlari dagitirken millete solemisler takilari bize verin takmayin orda die taki takma merasiminde kimse cikip bize taki takmadi herkes kv kp verdi onlarda aldilar bize vermedilerAllah aşkına tavrını koru taviz verme şimdiye kadar yanında olmayan insanların şu saatten sonra olmasına gerek yok zaten bide anlamadığım takıları da onlara mı verdin verdiysen yuh ben olsam selam bile vermem Hee eşinle konuş dolduruşa gelip de mutluluğunuzu bozacaksa sınırını başta göstersin bencee
şaka gibi ah bu büyükler...Ben vermedim canim bunlar kartlari dagitirken millete solemisler takilari bize verin takmayin orda die taki takma merasiminde kimse cikip bize taki takmadi herkes kv kp verdi onlarda aldilar bize vermediler
Aynısını biz yaşadık hadi siz konusmuyodunuz bizimkiler küs olmadıgı halde hic bir sey yapmadılarDugun zmaani hic biseye yaramadilar kredi cekip esim herseyi yapti ustune takilari bile vermediler hala borc oduyoruz