Emin ol unutmuyordur eşin. Sadece anne babası olduğu için onlara öyle davranıyor. Bak biz eşimin ailesiyle 4 yıl görüştük ama öyle iyiydiler ki eşimin annesi ilk günden göstermişti yüzünü o ayrı da. Iki aile 40 yıllık dost gibiydik . Nisan yapacağız dediler yapmadılar söz yaptık sadece öylesine hiç umursamadim. Normal zamanlarda iyiler ama iş düğün konuşmaya gelince yedigimiz ictigimiz ayrı gitmeyen insanlar bizden kaçar oldu. Esimde şehir dışındaydi bir türlü anlatamiyordum ona. En sonunda şehirden kaçtılar! !! Hemde bizim nikah günümüzde. !! 3 yıldır gorusmuyoruz. Eşim yeni yeni görüşmeye başladı. Biz 1 sene önce nikah yapmıştık dügünümüz 1 sene sonra oldu düğün de bile konuşmadık ne ben ne ailem ne eşim. Onlar da zaten el gibi gelip gittiler. Bende bir kaç kez kızdım eşime ne çabuk unuttun nasıl böyle konusursun onlarla diye merak etme hicbirseyi unutmadim dedi. Yapılanlar unutulmaz. Iyi olup ne yapacaksın sen iyi olacaksın karşındakiler aynı kalacak bu yüzden boşver. Dert siz başına der alma