Eşimin ailesiyle aynı mahalledeyiz kaynanam hala ağlıyor

Merhaba hanımlar bunu şu anki sinirimi kimseyle paylaşmak istemedigim için buraya yazıp belki biraz rahatlarim diye yazıyorum.ben izmirden istanbula gelin geldim geçen yıl mayıs ta eşimin ailesiyle yürüme mesafesindeyiz böyle olacağını bilsem asla yakın oturmazdim iyi niyetle düşündüm annesine bi evlat bi arkadaş olurum diye.ama annesi o kadar düşüncesiz çıktı ki beni çok sıkıntıya soktu düğünde ağladı düğünden sonra onların evine gittik evimize giderken pis ters bi şekilde hani birini kovarsin ya öyle en iyi oğlumu verdim sana hadi hadi dedi yallah der gibi.elini öptüm hatta güldüm başlarda anlam veremedim ama bizi 1 gün bile baş başa bırakmadı ramazan ayı diye tatile gitmedik pişman olduk.3.günden bizle kalmaya başladı ve çok aşırı sinir bozucu bi insan ben çok ağladım annemi bırakıp gelmistim olanlara bak diye.sürekli plan yapti müsait misiniz demek filan da yok şuraya gitcez bize gelin yarın sizdeyiz ben bu akşam burda kalcam.yani asla bizim rizamiz var mi umrunda olmadı.eşime dedim ben söylersem yanlış anlar sen evladisin sana kirilmaz.bu kadar sık gorusmeyelim ben gene yanına giderim dedim.o da teyzesine anlatmış teyzesi daha ilk zamanlardan beri benim yanımda gelinler kaynanalarini istemiyo kaynana bütün gün kenarda otursa geline batiyo deyip durdu.ne kadar mesafe koymaya çalışsam da nispeten yapabildik eşim çok pasif kaldı ve artık stresten şiddetli baş agrisi çekiyorum diyor ona hiç bi şey demek istemiyorum.ne kadar uzak olsam benim için o kadar iyi ama yine de haftada 1 filan gidiyorum bebek var torunlarını görsünler diye. kendisi de bana sormadan gelip kalıyor kabus gibi sıkıntı içinde geçiyor yanımdayken.asla sınır bilmez rahatsızlık vermek umrunda değil tüm evi cekmeceleri kurcalar eşyalarımı ister her seyi sorar.biraz anlayışı olsaydi yuzumden konusmamdan anlardı ama sabrediyorum yarın bir gün ölse vicdan azabı çekerim eşimin de hep aklında kalır zaten annemden rahatsız oluyordu diye düşünür.bu akşam eşim telefonu evde unutmuş kp mesaj atiyor annen agliyor senin adını sayıklıyor diye.kaynanam aradı sinirlerim iyice bozuldu bi rahat vermiyorlar her gün çağırır mı insan bıktım evliliğimi yaşatmadı bana düşen sabretmek😢
Bence artık ağğrlıgınızı koymanızın vakti gelmiş ya Eşiniz tepkisini koycak ya da siz herşeyi açık açık söyliceksiniz annesine eşinizde alınmıçak böyle evlilik mi olur hayatmı geçer. Siz taaa İstanbul dan gelin oraya sizin anneniz napsın huzursuzlukmu vermesi lazım size konuşun böyle darılan darılsın

Bence artık ağğrlıgınızı koymanızın vakti gelmiş ya Eşiniz tepkisini koycak ya da siz herşeyi açık açık söyliceksiniz annesine eşinizde alınmıçak böyle evlilik mi olur hayatmı geçer. Siz taaa İstanbul dan gelin oraya sizin anneniz napsın huzursuzlukmu vermesi lazım size konuşun böyle darılan darılsın
Yarın nasılsa arar bize gelin diye.yarın dananın kuyruğu kopacak çok sağolun tavsiyeniz için

Senin gibilerden tiksiniyorum.herkes seninle aynı şartlarda buyumedi herkes senin gibi düşünemez davranamaz.böyle dalga geçmeyi marifet saniyosun yürü be kim tutar seni 😁

Bilmem benim kayınvalideyi görsen belki kendininkine şükredersin 🤷‍♀️ Ailemi de tanımıyorsun. Konu ne biliyor musun? İnsanın kendisine saygı duyması. Sen kendine saygı duymazsan kimse annen de baban da eşin de kardeşin de müdürün de bakkal da sana saygı duymaz. Eşimle aram iyi de AMA kayınvalide bozuyor demek kendini kandırmak. O kadar alışmışsın ki buna biri sana söylediğinde yüzüne çarpıyor diye okumaya bile korkuyorsun. Niye yapıyorsun bunu kendine ? Hiç oturup düşündün mü ? Sen de biliyorsun ki eşin sen annesini evden uzaklaştırdığın anda sana kötü davranacak. Aranız iyi çünkü sen pısmışsın kabuğuna. Değer mi dersen bence kimse için değmez.

Bilmem benim kayınvalideyi görsen belki kendininkine şükredersin 🤷‍♀️ Ailemi de tanımıyorsun. Konu ne biliyor musun? İnsanın kendisine saygı duyması. Sen kendine saygı duymazsan kimse annen de baban da eşin de kardeşin de müdürün de bakkal da sana saygı duymaz. Eşimle aram iyi de AMA kayınvalide bozuyor demek kendini kandırmak. O kadar alışmışsın ki buna biri sana söylediğinde yüzüne çarpıyor diye okumaya bile korkuyorsun. Niye yapıyorsun bunu kendine ? Hiç oturup düşündün mü ? Sen de biliyorsun ki eşin sen annesini evden uzaklaştırdığın anda sana kötü davranacak. Aranız iyi çünkü sen pısmışsın kabuğuna. Değer mi dersen bence kimse için değmez.
Ww😒

Yazdıklarına karşılık bir sürü cevap geliyor aklıma ama yormucam kendimi.şimdi yaptığın gibi insanca yazsaydin dikkate alır düşünürdüm.daha ilk yorumdan itibaren alay etmeyi eğlenmeyi marifet bildiğin için şükür ettim gerçekte tanımadığıma

oncelikle esinizin basi agriyan konulari siz umutsuzca yasiyorsunuz. Bunu ona hatirlatmanizda fayda var. ayrica care uzaga tasinmak asla degilz. Bu sefer uzaksiniz diye gelir gunlerce kalir . Esin tavrini degistiremiyor kendini arada kalmis hissediyorsa sen tavrini belirteceksin. Zaten esin biraz da olsa senin fikrini benimsiyor gibi geldi . Destek vermesi gerektiginide izah etmelisin.
kv isitmek istemedigi seyler varsa ona gore davranacak bu senin sorunun kesinlikle degil. O bunlari yapmaya utanmiyorken sen dile getirince utanacak degilsin. Biraz da o dusunsun.

Senin gibilerden tiksiniyorum.herkes seninle aynı şartlarda buyumedi herkes senin gibi düşünemez davranamaz.böyle dalga geçmeyi marifet saniyosun yürü be kim tutar seni 😁
Çok saygısızca cvplarınız kusura bakmayın ama ayıp. Burada arayı bulacak olan kocanız ve siz. Siz ağırlığınızı koyacaksınız hayır demeyi bileceksiniz eşinizde destekleyecek. Üzgünüm ama iş eşinizde bitiyor.

Çok saygısızca cvplarınız kusura bakmayın ama ayıp. Burada arayı bulacak olan kocanız ve siz. Siz ağırlığınızı koyacaksınız hayır demeyi bileceksiniz eşinizde destekleyecek. Üzgünüm ama iş eşinizde bitiyor.
Valla bu kadar bunalıp buraya girmişim burdaki hanımlardan destek beklerken gelip alay edenleri görünce daha fazlasını da yapasım geliyor.siz olsanız sikintinizla dalga geçen eğlenen biri karşısında napardiniz gerçekten

Yazdıklarına karşılık bir sürü cevap geliyor aklıma ama yormucam kendimi.şimdi yaptığın gibi insanca yazsaydin dikkate alır düşünürdüm.daha ilk yorumdan itibaren alay etmeyi eğlenmeyi marifet bildiğin için şükür ettim gerçekte tanımadığıma

Ee o zaman da başkasını alıntıladım ve yine kendince inkar edecek sebepler yazmıştın. Ki o üye gayet normal yazmıştı. İyi ya da kötü de olsa tepkin aynı. Öyle oldu okumadım böyle oldu anlamadım ayy seni dikkate almicim şekerim.... Ki sen beni şurada dikkate alsan ne almasan ne. Seni etrafında kimse dikkate alıp düşünmüyor ki. Böyle yaşamaya devam et deyince de bozuluyorsun. Komik 🤦‍♀️

Ee o zaman da başkasını alıntıladım ve yine kendince inkar edecek sebepler yazmıştın. Ki o üye gayet normal yazmıştı. İyi ya da kötü de olsa tepkin aynı. Öyle oldu okumadım böyle oldu anlamadım ayy seni dikkate almicim şekerim.... Ki sen beni şurada dikkate alsan ne almasan ne. Seni etrafında kimse dikkate alıp düşünmüyor ki. Böyle yaşamaya devam et deyince de bozuluyorsun. Komik 🤦‍♀️
İyi eğlenceler

Bana bir de özelden pislik yazmış. Keşke şu özgüvenin 10 da 1 ini kocasına kendi hayatına gösterebilse. Yok ama.. 😁

Valla bu kadar bunalıp buraya girmişim burdaki hanımlardan destek beklerken gelip alay edenleri görünce daha fazlasını da yapasım geliyor.siz olsanız sikintinizla dalga geçen eğlenen biri karşısında napardiniz gerçekten
Saygısızca cevap verdiğiniz arkadaş ilk başlarda size kötü bir şey dememiş ki o da 'olay eşinde bitiyor' demiş. Sizin uslüp kaymış. Sıkıntınız olabilirsiniz ama gerçekleri de görün. Eşimde ailesine takındığım tavırdan dolayı çok üstüme geldi ama yılmadım. Evim var kira veriyorum ne diye ev tuttuk eşya aldık o zaman? Yılmayın. Siz sessiz kaldıkça tepenize çıkmış. Herkes kvsinden çekiyor yaşadıkları üzerinden size tavsiyelerde bulunuyor.

X