Eşimin ailesiyle aynı mahalledeyiz kaynanam hala ağlıyor

Yapmaya çalıştım olmadı bu siteye yeni girdim iyi kullanamiyorum.8.sayfaya girin o gülen suratlar koyduğu mesajlarına bakın.insanı kışkırtıp derdiyle alay edip ben tepki verince terbiyesiz oluyosam valla hiç alinmiyorum terbiyesiz o sizin savundugunuz kişiden başkası değil

Ben niye bu siteye girip derdimi yazıyorum ki.tamam Allah razı olsun gerçekten kalbi güzel iyi niyetli insanlar oldu acımı paylaşan sıkıntımı hafifleten,fikir veren.Allah onları da darda bırakmasın.ama bi de insanlıktan nasibini almamış insanın acısına duyarsiz hatta onu kendine eğlence malzemesi yapanlar yüzünden buraya yazmaktan da vazgeçtim artik

V
burda bizlere cemkireceginize azicik da esinizle kv ye cemkirseniz sorun kalmicak. bakin yapabiliyorsunuz, cirkinlesebiliyorsunuz.
Hakkaten ne kadar cirkinlesmisim ya.buraya derdini yazan insanın üstüne giderseniz daha fazlasını da yapar.en doğru sizsiniz tamam ugrasilmaz sizinle iyice kurt olmuşsunuz burda

Kızlar bence ılerletmeyın gerek var mı ? Ben özünde hepınızın ıyı bırı oldugunu dusunuyorum cunku burda ne olursa olsun bırılerının derdını,sevıncını,uzuntusunu,merakını beraber paylasmak ıcın burda degılmıyız ? Yenıler ve eskıler ne farkeder hepımız kendı meşgalemizde değilmiyiz? Bazen bazı sozcukler ıstemeden de olsa sarfedılebılır, bazen bırını ıstemeden de olsa uzebılırız. Bıze agır gelmeyen durumları baskaları kaldıramayabılır aynı sekılde tam tersı olarak bızde. Bazen hassas olabılırız o yuzden sozlerınız bırbırınıze ters dusmesın guzellıkler:KK200:

Kızlar bence ılerletmeyın gerek var mı ? Ben özünde hepınızın ıyı bırı oldugunu dusunuyorum cunku burda ne olursa olsun bırılerının derdını,sevıncını,uzuntusunu,merakını beraber paylasmak ıcın burda degılmıyız ? Yenıler ve eskıler ne farkeder hepımız kendı meşgalemizde değilmiyiz? Bazen bazı sozcukler ıstemeden de olsa sarfedılebılır, bazen bırını ıstemeden de olsa uzebılırız. Bıze agır gelmeyen durumları baskaları kaldıramayabılır aynı sekılde tam tersı olarak bızde. Bazen hassas olabılırız o yuzden sozlerınız bırbırınıze ters dusmesın guzellıkler:KK200:
Bilmiyorum sinirlerim iyice yipranmisken burda bu kadar üstüme gelinmesi bana yuklenmeleri burdan soğuttu beni ama bu mesajın iyi geldi çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar bunu şu anki sinirimi kimseyle paylaşmak istemedigim için buraya yazıp belki biraz rahatlarim diye yazıyorum.ben izmirden istanbula gelin geldim geçen yıl mayıs ta eşimin ailesiyle yürüme mesafesindeyiz böyle olacağını bilsem asla yakın oturmazdim iyi niyetle düşündüm annesine bi evlat bi arkadaş olurum diye.ama annesi o kadar düşüncesiz çıktı ki beni çok sıkıntıya soktu düğünde ağladı düğünden sonra onların evine gittik evimize giderken pis ters bi şekilde hani birini kovarsin ya öyle en iyi oğlumu verdim sana hadi hadi dedi yallah der gibi.elini öptüm hatta güldüm başlarda anlam veremedim ama bizi 1 gün bile baş başa bırakmadı ramazan ayı diye tatile gitmedik pişman olduk.3.günden bizle kalmaya başladı ve çok aşırı sinir bozucu bi insan ben çok ağladım annemi bırakıp gelmistim olanlara bak diye.sürekli plan yapti müsait misiniz demek filan da yok şuraya gitcez bize gelin yarın sizdeyiz ben bu akşam burda kalcam.yani asla bizim rizamiz var mi umrunda olmadı.eşime dedim ben söylersem yanlış anlar sen evladisin sana kirilmaz.bu kadar sık gorusmeyelim ben gene yanına giderim dedim.o da teyzesine anlatmış teyzesi daha ilk zamanlardan beri benim yanımda gelinler kaynanalarini istemiyo kaynana bütün gün kenarda otursa geline batiyo deyip durdu.ne kadar mesafe koymaya çalışsam da nispeten yapabildik eşim çok pasif kaldı ve artık stresten şiddetli baş agrisi çekiyorum diyor ona hiç bi şey demek istemiyorum.ne kadar uzak olsam benim için o kadar iyi ama yine de haftada 1 filan gidiyorum bebek var torunlarını görsünler diye. kendisi de bana sormadan gelip kalıyor kabus gibi sıkıntı içinde geçiyor yanımdayken.asla sınır bilmez rahatsızlık vermek umrunda değil tüm evi cekmeceleri kurcalar eşyalarımı ister her seyi sorar.biraz anlayışı olsaydi yuzumden konusmamdan anlardı ama sabrediyorum yarın bir gün ölse vicdan azabı çekerim eşimin de hep aklında kalır zaten annemden rahatsız oluyordu diye düşünür.bu akşam eşim telefonu evde unutmuş kp mesaj atiyor annen agliyor senin adını sayıklıyor diye.kaynanam aradı sinirlerim iyice bozuldu bi rahat vermiyorlar her gün çağırır mı insan bıktım evliliğimi yaşatmadı bana düşen sabretmek😢
Eşine bence pek bişi deme çünki annesi kötüde olsa savunma yapacaktır sen mesafeli davran ve sınırları koy

Eşine bence pek bişi deme çünki annesi kötüde olsa savunma yapacaktır sen mesafeli davran ve sınırları koy
Evet aynen öyle bir de o alışmış artık anormal şeyler yapmasına ben alışamadım hiç bir şeyine.eşimle bu akşam konuştum yarın kaynanam arayinca da her şeyi söylicem bu hayat boyle geçmez

Evet aynen öyle bir de o alışmış artık anormal şeyler yapmasına ben alışamadım hiç bir şeyine.eşimle bu akşam konuştum yarın kaynanam arayinca da her şeyi söylicem bu hayat boyle geçmez
Sakin davran telefonda asla konuşma yan yana gelince konuş

Acı duyabiliyorsan canlısın.baskasinin acısını duyabiliyorsan insansın demiş Tolstoy
Bu siteye üye oldum belki sıkıntı içinde dusunemeyecek duruma geldiğim konularda hemcinslerimden destek görürüm.hayatıma olumlu katkısı olur.ama girip burda alay edenleri görünce iyice soğuyorum.insanlıktan o kadar nasibini almış bazıları demek ki

Tolstoyu bilen, 2 çocuklu kv'de mağduru.

Sosyal deney diyen? :KK14:

Kayınvalideniz asla sizi anlayamaz, kendi annesiyle aynı şehirde yaşamıştır. Bu modeller gurbeti bilmez, hasretliği bilmez. Varsa yoksa kıymetli oğullarının eşleriyle uğraşsın dursunlar. Kardeşiyle de birliktelermiş , sen tek başına o şehre gelin gelmişsin. Sesin de çıkmıyor, aman eşimle de aram bozulmasın diye alttan aldıkça kayınvalidenle ablası iyice dozu arttırıp üstüne gelirler. Çoğu kişinin dediği gibi sorun tamamen eşinde, sen kv ve onun kardeşiyle hiç muhatap olma. Aradığı zaman gelemiyorum işim var başka zaman de. Sana geleceğini söylediğinde evde yokum yada müsait değiliz de geçiştir. Eşine de eğer bu mesafeyi koydurmazsan ben ailemin yanına dönüyorum geri de gelmeyeceğim git annenle mutlu mesut yaşa deyin. Bunu da blöf olarak söyleme, gerçekten değişmezse çek git ailenin yanına. En azından ailen bilirse seni ezdirmezler arkanda dururlar.

Hem kv oğluna bu kadar düşkün ama bakalım oğlu da annesine düşkün belki de. Sen kayınvalidenden nefret ettiğin için eşinin durumunun farkında olmayabilirsin. Eşin sana annem tuhaf diyor ama annesinden de çıkmıyorsa o da aile bağımlısı demektir. Senin artık cinnet geçirip resti çekme vaktin gelmiş de geçiyor . Eğer içine atarsan üç beş seneye sinir hastası olur çıkarsın, bir bakarsın stresten fiziksel de hastalıkların çıkmış. Sonra ilaçlarla düzelmeye çalışırken bulursun kendini. Ne anası için ne kocan için değmez kendini bu kadar yıpratmaya. Eşinin annesine bir şey olursa vicdan azabı çekme diye sen onları düşünüyorsun da acaba eşin senin üzüldüğünü görüp karımı yıpratıyorlar diye sana üzülüyor mu?

Sende biraz kurnaz ol, her gün ailenlesin benim de ailem var özlüyorum diye arasıra sende suratını as . Odun biriyse beni mi kıskanıyorsun bile diyecek kadar saçmalayabilir, hiç alttan alma . Ailesine mesafe koymasını yoksa gideceğini söyle. Kendi ailene de anlat durumu. Orda bulmuşlar seni tek, kafalarına göre takılıyorlar.

Merhaba hanımlar bunu şu anki sinirimi kimseyle paylaşmak istemedigim için buraya yazıp belki biraz rahatlarim diye yazıyorum.ben izmirden istanbula gelin geldim geçen yıl mayıs ta eşimin ailesiyle yürüme mesafesindeyiz böyle olacağını bilsem asla yakın oturmazdim iyi niyetle düşündüm annesine bi evlat bi arkadaş olurum diye.ama annesi o kadar düşüncesiz çıktı ki beni çok sıkıntıya soktu düğünde ağladı düğünden sonra onların evine gittik evimize giderken pis ters bi şekilde hani birini kovarsin ya öyle en iyi oğlumu verdim sana hadi hadi dedi yallah der gibi.elini öptüm hatta güldüm başlarda anlam veremedim ama bizi 1 gün bile baş başa bırakmadı ramazan ayı diye tatile gitmedik pişman olduk.3.günden bizle kalmaya başladı ve çok aşırı sinir bozucu bi insan ben çok ağladım annemi bırakıp gelmistim olanlara bak diye.sürekli plan yapti müsait misiniz demek filan da yok şuraya gitcez bize gelin yarın sizdeyiz ben bu akşam burda kalcam.yani asla bizim rizamiz var mi umrunda olmadı.eşime dedim ben söylersem yanlış anlar sen evladisin sana kirilmaz.bu kadar sık gorusmeyelim ben gene yanına giderim dedim.o da teyzesine anlatmış teyzesi daha ilk zamanlardan beri benim yanımda gelinler kaynanalarini istemiyo kaynana bütün gün kenarda otursa geline batiyo deyip durdu.ne kadar mesafe koymaya çalışsam da nispeten yapabildik eşim çok pasif kaldı ve artık stresten şiddetli baş agrisi çekiyorum diyor ona hiç bi şey demek istemiyorum.ne kadar uzak olsam benim için o kadar iyi ama yine de haftada 1 filan gidiyorum bebek var torunlarını görsünler diye. kendisi de bana sormadan gelip kalıyor kabus gibi sıkıntı içinde geçiyor yanımdayken.asla sınır bilmez rahatsızlık vermek umrunda değil tüm evi cekmeceleri kurcalar eşyalarımı ister her seyi sorar.biraz anlayışı olsaydi yuzumden konusmamdan anlardı ama sabrediyorum yarın bir gün ölse vicdan azabı çekerim eşimin de hep aklında kalır zaten annemden rahatsız oluyordu diye düşünür.bu akşam eşim telefonu evde unutmuş kp mesaj atiyor annen agliyor senin adını sayıklıyor diye.kaynanam aradı sinirlerim iyice bozuldu bi rahat vermiyorlar her gün çağırır mı insan bıktım evliliğimi yaşatmadı bana düşen sabretmek😢

Pek istekli değiller sana baştan beri bence yaranmak için. Ağzınla kuş tut yine aynı şeyler başa saracak yine yaranamayacaksin.. maddiyata önem veriyorlar bence .. yakın olsun az masraf olsun diye yakın ev tutmuş olabilirler .. sen. Çalışıyor musun

Ay delireceğim ya o kadar kıymetliyse oğlu hiç evlendirmeseydi.Yazan çoğu arkadaşa katılıyorum bende aynı durumları yaşadım kaynanayı suçlamak kolayımıza geliyor burda baş suçlu eş demekki sınırları iyice çizememiş.Benim kaynanamda aynısıydı her geldiğinde evimi kötülerdi ay ışık almıyor bizim orası hem daha havadar hem daha ucuz bilmem ne sonrada hastayım gelemiyorum diye ağlıyordu eşim resti çektikten sonra bir baktım ne hastalık kaldı ne bir şey ayda yılda bir konuşuyoruz.Özel günler haricinde kesinlikle aramıyorum.Saygı sevgi bir yere kadar ama siz en başta eşiniz bu hareketlerine göz yumduğunuz sürece bu yaptıkları dahada çoğalacak.Bence ailenizin desteğini alıp eşinizle konuşun kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz

Sert tepki gostermezsen tepeden inmezler. Boyle insanlar kırılacak diye birsey soylemessen duracakları yeri bilmezler. Yoksa sinir olup oturursun. Sende onun evine giden e aynı hareketleri yap bakalım ne diyecek. Evlendırmeseydı o zaman oglunu ne insanlar var ya..

Bende senin gibi iyi niyetliydim ama acıma yetime,........ ye gelıyo. Sınırlarını bildir onlara. Yoksa cok aglar kriz gecirirsiin.

Ay bende kendimi gördüm şuan okurken. İstanbuldan Samsun’a gelin geldim. Eşim tek erkek ailede. Aynı sokakta oturuyoruz kv’deyle. İlk başlarda o da aynı anlattığınız gibi müsait misin diye sormadan çat kapı gelirdi, bir de gelirken yanında birilerini getirirdi. Plan yaparlardı görümcemle (çok şanslıyım görümcem de kv’deyle aynı binada) bana sormak yok çoktan eşimi arayıp karar vermişler bana sadece “biz Ona söyledik sen hazırlan in aşağı” yapıyorlardı emrivaki şekilde. İlk başlarda anlamıyordum ama baktım ki bu işin sonu yok ve asıl yöneten görümcem. Hiç kızmadım bağırmadım eşime, kv’ye Surat yapmadım kendim muhattap olmadım. Yavaş yavaş eşimle konuşarak herkes gibi bizim de artık yuvamızın olduğunu, bizim yuvamızın kuralları oldugunu, bütün sülalesinin başımın üstünde yeri olduğu ama arayıp haber verirlerse çok daha memnun kalacağımı söyledim. Çünkü benim böyle yetişmediğimi biliyordu. Benim ailem istanbuldan yanıma gelirken bile bilet tarihi için bana kırk kere soruyor müsait misiniz diye. Eşim de annesine uygun bir şekilde yüzlerce kez anlatınca “nanim öyle sevmez,o alışık değil, sen gel sadece yanında kimseyi getirme, ev müsait değil (hatta bazen anlamadığı için duştan çıktık dediği zamanlar oldu napalım Anca anladı😂) diye çoğu kez uyardı. 1 sene sonda artık kv’de de görümce de asla aramadan gelmez, plan yapılacaksa beni arayıp müsait misin derler. 😅 Gelirken de on kişiyi toplamazlar. O yüzden eşinle çok tatlı dille konus, aranızı bulacak olan o. Sen şikayet ettikçe eşine inada biner, sana da bişey diyemez annesine de bu sefer arada kalıp sıkılan eşin senden uzaklaşır. Sana hak vermesini sağla. Kötü bir anda değil de birlikte tv izlerken canım ya sana bişey söylemek istiyorum sence de böyle böyle olsa daha iyi olmaz mı ne olur beni yanlış anlama seni sevdiğim için aileni de çok seviyorum ama herkesin bir huyu var işte ne yapacaksın de öp kokla. Bak o zaman ne oluyor. Bende hep işe yaradı 😂 Allah kolaylık versin.

Eşiniz annesine sınır çizemiyor ama sizin annenize gitmenize de izin vermiyor. Siz de hala kayınvalidenizi suçlayın.

Ailenize gitmek için neden izin beklediğinizi de anlamadım. Eşinin morali bozulmasından diye ailesinin türlü saygısızlığına razı olurken, kendisini yetiştirmiş anne babasını ikinci plana atabilen kadınları asla anlamayacağım.

Ayrıca eşinize rest çekmek için bile sizi eşinizin ailesine göndermesini bekliyorsanız daha çok sorunlar yaşarsınız.

X