Eşimin ailesiyle aynı mahalledeyiz kaynanam hala ağlıyor

Valla ben utanıyorum ona yapma demeye sinirle napiyosun ya da keşke şöyle şöyle yapmasaydin diyebildim ama çok yüzsüz cevaplar verdi sıkıntı verdiğini umursamadi açık açık söylediğimde bile yaptığında sakınca görmedi ama burdan cesaret aldım daha sert olcam bundan sonra zaten bu akşam sabır filan kalmadı ağlamış diye

En iyi oğlunu vermek nedir yahu? En enayi oğlu mu oluyor yani?

Siz belli ki vicdan sahibisiniz ama kayınvalide, patron, eb sahibi gibi çıkar ilişkisi yaşayacağınız kimse ile yakın oturulmaz :) Bundan böyle aklınızda bulunsun. Siz bence bir ev bakın ve ilk fırsatta ben bu evi buldum buraya taşınıyoruz diye emrivaki yaparak eşinizle oradan taşının.

Kolay gelsin

problem kocanız. o sınırlarını çizememiş. her erişkin insan; bakın kadın-erkek ayırmıyorum şu an, erişken olduktan sonra kendi anne babasına da sınırlarını çizmeli. bekar da olsa hayatına belli bir noktadan fazla müdahale ettirmemeli.
kocanız benim artık ailem var diyip dik duramıyor. sorun o.
bi de oğlum da oğlum diye evli çocuğun arkasından ağlamak nedir ? bir gelip aranızda uyumadığı eksik bu tabloda.

Ya siz sert olmayı falan geçin artık, baştan çok yüz vermişsiniz eşinize restinizi çekin annene söyle davranışlarına dikkat etsin yoksa bidaha bu eve gelmesin, sen soylemezsen ben söylerim deyin. Napicak kocanız? Bosuycak mi sizi? Böyle yaşamaktansa boşanmak daha iyidir heralde. Açık açık anne böyle davranmaya devam edersen bidaha bu eve gelme diyceksiniz ya, gelirsen kapıyı açmak diyceksiniz bitti gitti! Kibar olucak, uyaricak, sert olucak raddeyi çoktan geçmişiniz siz kaynanaiz sizi yildirmaya calisiyo bilerek eziyet ediyo. Bişey yapmazsanız ömrünüzün sonuna kadar böyle yasarsiniz

Nasıl cozdun sonra?

Tamam çok sağolun burda yalnızım eşim de takma ciddiye alma nolmuş öyle demisse filan diyodu kaynanamin annesi yanında kız kardeşi de tam yılan hep beraberler bi sıkıntımı söylesem asla hatalarını kabul etmeyip bana yüklendiler iğrenç insanlar ama burdaki hanımlardan cesaret aldım

Seni okadar iyi anliyrumki benimde kaynanam inanilmaz dercede sinir bozucu bir insan benden cok uzakta kaliyr evliliğimizin 2 senesnde devamli kaldi bzde biz yatana kadar yanimzdan ayrilmazdi cocuk gibi ilgi isterdi oğlundan bebek gibi oğlu elimi tutsa suratini asardi esi yok zaten ogluna asik tipik kaynana evimize her gelisinde tartisma kavga cikrr esimle arami acar sonrada hic bisey yapma mis gibi aglar di ben sizin mutlugunuzu isterim derdi yalan asla iyu niyetli biri degil yaklsik 10 aydır bana gelemiyr cunki artik konusmuyrum ...oglu firsat buldakca yanina gidiyr anlamiyrum neden kocamin sevgilisi gibi davraniyr hergun ogluna mesaj ceker seni cok seviyrum oglusum vs bir suru sey yazar ...aslinda benimde icimde okdar cok birikmislik varki buradan yazmak iyi geliyor ama en güzeli gorusmemek oglu iatedgi kadar görüşsün ama benden uzak dursun

yazik insan ne hayallerle iyi niyetlerle evleniyor mutlu olmalarına müsade etmiyolar üzüldüm size de benim de az kaldı bu kararı vermeme tamamen bağı koparmak istiyorum artık

Zor arkadaşım.Eşimden biliyorum .Oda memleketine gitme hayaliyle yanıp tutuşuyor ,ama Allah nasip etmesin.Benim ki açık açık orda olsam her gün annemlere giderim de diyor .En azından eşin annesinin anormalliğinin farkında .Her ne kadar aradaki sınırı çizememiş olsada.Bence eşine yüklenme .Başka şekilde hallet bu problemi.

yazik insan ne hayallerle iyi niyetlerle evleniyor mutlu olmalarına müsade etmiyolar üzüldüm size de benim de az kaldı bu kararı vermeme tamamen bağı koparmak istiyorum artık
Bende cok kafama taktim cok uzuldum sabah uynma saatime kadar karışırdı oğlunun yaninda mukemmel biriydi ya yaotigi sadece kendini acindirma tekim yalnizim e eee bunun suclusu benmiyim neyseki esim gerckten bana hak veriyor ve beni anliyor ben yorulmustum her gorusmemizde sorun çıkmasından aramizin bozulmasından esimle konustum ben görüşmek istemiyrum dedim hak verdi saygi duydu bana kendisi gorusur gider ama ben asla gitmem görüşmem cunki yaptıklarından sonra nefret ettim ondan ne sesini ne yuzunu goresim var benden uzak allaha yakin olsun

Eşiniz böyle oldukça siz fizana da taşınsanız kaynananız siz huzur vermez. Anlattıklarınızı teyzesine anlatmak nedir? Olanların muhatabı o olmadığı gibi bir de ağzına laf vermiş.

Eşiniz başı ağrısın istemiyorsa üstüne düşeni yapacak. Resmen kaynananızın bir uzantısı gibi yaşıyorsunuz. Çok üzülüyorsa evlendirmeseymiş en iyi en kaliteli en süper oğlunu. Dizinin dibinde oturtsaymış. Eşiniz ona bir ayar çekse aslında ağlama, depresyon hiçbir şey kalmaz.

Siz de takmayın bu kadar. Sabretmek zorunda değilsiniz. Bırakın ağlasın. Ağlamak güzeldir.

o niye gönderiyor? kargoyla mi gönderecek? sen kendi kendine gidemiyormusun?

Acı duyabiliyorsan canlısın.baskasinin acısını duyabiliyorsan insansın demiş Tolstoy
Bu siteye üye oldum belki sıkıntı içinde dusunemeyecek duruma geldiğim konularda hemcinslerimden destek görürüm.hayatıma olumlu katkısı olur.ama girip burda alay edenleri görünce iyice soğuyorum.insanlıktan o kadar nasibini almış bazıları demek ki

Ben espri yapmadım ki. Evliliğin 3. Günü kayınvalideni evine alan eşin, o adama 2. bebeyi veren de sensin. 3. Yü de ver bi oda da kayınvalideciğine hazırla deyince mi zoruna gitti
Senin gibilerden tiksiniyorum.herkes seninle aynı şartlarda buyumedi herkes senin gibi düşünemez davranamaz.böyle dalga geçmeyi marifet saniyosun yürü be kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…