- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
-
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Valla ben utanıyorum ona yapma demeye sinirle napiyosun ya da keşke şöyle şöyle yapmasaydin diyebildim ama çok yüzsüz cevaplar verdi sıkıntı verdiğini umursamadi açık açık söylediğimde bile yaptığında sakınca görmedi ama burdan cesaret aldım daha sert olcam bundan sonra zaten bu akşam sabır filan kalmadı ağlamış diyeSiz ağzınızı açmadıkca gelir kalır, karıştırır herşeyi de yapar. Yapsın da zaten benim de böyle ses çıkarmayan rest çekemeyen pisirik bı gelinim olsa ben de yaparım. Sizin harekete geçmeye de niyetiniz yok hakediyosunuz.
En iyi oğlunu vermek nedir yahu? En enayi oğlu mu oluyor yani?Merhaba hanımlar bunu şu anki sinirimi kimseyle paylaşmak istemedigim için buraya yazıp belki biraz rahatlarim diye yazıyorum.ben izmirden istanbula gelin geldim geçen yıl mayıs ta eşimin ailesiyle yürüme mesafesindeyiz böyle olacağını bilsem asla yakın oturmazdim iyi niyetle düşündüm annesine bi evlat bi arkadaş olurum diye.ama annesi o kadar düşüncesiz çıktı ki beni çok sıkıntıya soktu düğünde ağladı düğünden sonra onların evine gittik evimize giderken pis ters bi şekilde hani birini kovarsin ya öyle en iyi oğlumu verdim sana hadi hadi dedi yallah der gibi.elini öptüm hatta güldüm başlarda anlam veremedim ama bizi 1 gün bile baş başa bırakmadı ramazan ayı diye tatile gitmedik pişman olduk.3.günden bizle kalmaya başladı ve çok aşırı sinir bozucu bi insan ben çok ağladım annemi bırakıp gelmistim olanlara bak diye.sürekli plan yapti müsait misiniz demek filan da yok şuraya gitcez bize gelin yarın sizdeyiz ben bu akşam burda kalcam.yani asla bizim rizamiz var mi umrunda olmadı.eşime dedim ben söylersem yanlış anlar sen evladisin sana kirilmaz.bu kadar sık gorusmeyelim ben gene yanına giderim dedim.o da teyzesine anlatmış teyzesi daha ilk zamanlardan beri benim yanımda gelinler kaynanalarini istemiyo kaynana bütün gün kenarda otursa geline batiyo deyip durdu.ne kadar mesafe koymaya çalışsam da nispeten yapabildik eşim çok pasif kaldı ve artık stresten şiddetli baş agrisi çekiyorum diyor ona hiç bi şey demek istemiyorum.ne kadar uzak olsam benim için o kadar iyi ama yine de haftada 1 filan gidiyorum bebek var torunlarını görsünler diye. kendisi de bana sormadan gelip kalıyor kabus gibi sıkıntı içinde geçiyor yanımdayken.asla sınır bilmez rahatsızlık vermek umrunda değil tüm evi cekmeceleri kurcalar eşyalarımı ister her seyi sorar.biraz anlayışı olsaydi yuzumden konusmamdan anlardı ama sabrediyorum yarın bir gün ölse vicdan azabı çekerim eşimin de hep aklında kalır zaten annemden rahatsız oluyordu diye düşünür.bu akşam eşim telefonu evde unutmuş kp mesaj atiyor annen agliyor senin adını sayıklıyor diye.kaynanam aradı sinirlerim iyice bozuldu bi rahat vermiyorlar her gün çağırır mı insan bıktım evliliğimi yaşatmadı bana düşen sabretmek
Yok kizmadim gülün hep gulersiniz inşallahKızma bana guluyorum cunku aynı bız ahahahah ama hakkını yemeyım sımdı bızde kalmaz henuz sıftahı yok beklıyorum
Ya siz sert olmayı falan geçin artık, baştan çok yüz vermişsiniz eşinize restinizi çekin annene söyle davranışlarına dikkat etsin yoksa bidaha bu eve gelmesin, sen soylemezsen ben söylerim deyin. Napicak kocanız? Bosuycak mi sizi? Böyle yaşamaktansa boşanmak daha iyidir heralde. Açık açık anne böyle davranmaya devam edersen bidaha bu eve gelme diyceksiniz ya, gelirsen kapıyı açmak diyceksiniz bitti gitti! Kibar olucak, uyaricak, sert olucak raddeyi çoktan geçmişiniz siz kaynanaiz sizi yildirmaya calisiyo bilerek eziyet ediyo. Bişey yapmazsanız ömrünüzün sonuna kadar böyle yasarsiniz
Valla ben utanıyorum ona yapma demeye sinirle napiyosun ya da keşke şöyle şöyle yapmasaydin diyebildim ama çok yüzsüz cevaplar verdi sıkıntı verdiğini umursamadi açık açık söylediğimde bile yaptığında sakınca görmedi ama burdan cesaret aldım daha sert olcam bundan sonra zaten bu akşam sabır filan kalmadı ağlamış diye
Valla ben utanıyorum ona yapma demeye sinirle napiyosun ya da keşke şöyle şöyle yapmasaydin diyebildim ama çok yüzsüz cevaplar verdi sıkıntı verdiğini umursamadi açık açık söylediğimde bile yaptığında sakınca görmedi ama burdan cesaret aldım daha sert olcam bundan sonra zaten bu akşam sabır filan kalmadı ağlamış diye
Eşin tavır koyacak
Ama maşallah kaynana iyi rol yapıyor, ağlamalar, bayılmalar kadın oscar adayı, eşinde annesiyle başedemez gibi en iyisi uzağa taşınmak, resmen sana duygusal şiddet uyguluyor kaynana, duygusal şiddet çok ağır bir vaka bir türlü mutlu ve huzurlu olamazsın sürekli bir kaygı olur sende, yıllarca bende maruz kaldığım için, sana tarifini yaptım
Tamam çok sağolun burda yalnızım eşim de takma ciddiye alma nolmuş öyle demisse filan diyodu kaynanamin annesi yanında kız kardeşi de tam yılan hep beraberler bi sıkıntımı söylesem asla hatalarını kabul etmeyip bana yüklendiler iğrenç insanlar ama burdaki hanımlardan cesaret aldımYa siz sert olmayı falan geçin artık, baştan çok yüz vermişsiniz eşinize restinizi çekin annene söyle davranışlarına dikkat etsin yoksa bidaha bu eve gelmesin, sen soylemezsen ben söylerim deyin. Napicak kocanız? Bosuycak mi sizi? Böyle yaşamaktansa boşanmak daha iyidir heralde. Açık açık anne böyle davranmaya devam edersen bidaha bu eve gelme diyceksiniz ya, gelirsen kapıyı açmak diyceksiniz bitti gitti! Kibar olucak, uyaricak, sert olucak raddeyi çoktan geçmişiniz siz kaynanaiz sizi yildirmaya calisiyo bilerek eziyet ediyo. Bişey yapmazsanız ömrünüzün sonuna kadar böyle yasarsiniz
Seni okadar iyi anliyrumki benimde kaynanam inanilmaz dercede sinir bozucu bir insan benden cok uzakta kaliyr evliliğimizin 2 senesnde devamli kaldi bzde biz yatana kadar yanimzdan ayrilmazdi cocuk gibi ilgi isterdi oğlundan bebek gibi oğlu elimi tutsa suratini asardi esi yok zaten ogluna asik tipik kaynana evimize her gelisinde tartisma kavga cikrr esimle arami acar sonrada hic bisey yapma mis gibi aglar di ben sizin mutlugunuzu isterim derdi yalan asla iyu niyetli biri degil yaklsik 10 aydır bana gelemiyr cunki artik konusmuyrum ...oglu firsat buldakca yanina gidiyr anlamiyrum neden kocamin sevgilisi gibi davraniyr hergun ogluna mesaj ceker seni cok seviyrum oglusum vs bir suru sey yazar ...aslinda benimde icimde okdar cok birikmislik varki buradan yazmak iyi geliyor ama en güzeli gorusmemek oglu iatedgi kadar görüşsün ama benden uzak dursunMerhaba hanımlar bunu şu anki sinirimi kimseyle paylaşmak istemedigim için buraya yazıp belki biraz rahatlarim diye yazıyorum.ben izmirden istanbula gelin geldim geçen yıl mayıs ta eşimin ailesiyle yürüme mesafesindeyiz böyle olacağını bilsem asla yakın oturmazdim iyi niyetle düşündüm annesine bi evlat bi arkadaş olurum diye.ama annesi o kadar düşüncesiz çıktı ki beni çok sıkıntıya soktu düğünde ağladı düğünden sonra onların evine gittik evimize giderken pis ters bi şekilde hani birini kovarsin ya öyle en iyi oğlumu verdim sana hadi hadi dedi yallah der gibi.elini öptüm hatta güldüm başlarda anlam veremedim ama bizi 1 gün bile baş başa bırakmadı ramazan ayı diye tatile gitmedik pişman olduk.3.günden bizle kalmaya başladı ve çok aşırı sinir bozucu bi insan ben çok ağladım annemi bırakıp gelmistim olanlara bak diye.sürekli plan yapti müsait misiniz demek filan da yok şuraya gitcez bize gelin yarın sizdeyiz ben bu akşam burda kalcam.yani asla bizim rizamiz var mi umrunda olmadı.eşime dedim ben söylersem yanlış anlar sen evladisin sana kirilmaz.bu kadar sık gorusmeyelim ben gene yanına giderim dedim.o da teyzesine anlatmış teyzesi daha ilk zamanlardan beri benim yanımda gelinler kaynanalarini istemiyo kaynana bütün gün kenarda otursa geline batiyo deyip durdu.ne kadar mesafe koymaya çalışsam da nispeten yapabildik eşim çok pasif kaldı ve artık stresten şiddetli baş agrisi çekiyorum diyor ona hiç bi şey demek istemiyorum.ne kadar uzak olsam benim için o kadar iyi ama yine de haftada 1 filan gidiyorum bebek var torunlarını görsünler diye. kendisi de bana sormadan gelip kalıyor kabus gibi sıkıntı içinde geçiyor yanımdayken.asla sınır bilmez rahatsızlık vermek umrunda değil tüm evi cekmeceleri kurcalar eşyalarımı ister her seyi sorar.biraz anlayışı olsaydi yuzumden konusmamdan anlardı ama sabrediyorum yarın bir gün ölse vicdan azabı çekerim eşimin de hep aklında kalır zaten annemden rahatsız oluyordu diye düşünür.bu akşam eşim telefonu evde unutmuş kp mesaj atiyor annen agliyor senin adını sayıklıyor diye.kaynanam aradı sinirlerim iyice bozuldu bi rahat vermiyorlar her gün çağırır mı insan bıktım evliliğimi yaşatmadı bana düşen sabretmek
Okuyamadım hepsini.çok teşekkür ediyorum sizden yorum görmek istemiyorum olumsuz hiç bir seyi kaldiramiyorum
yazik insan ne hayallerle iyi niyetlerle evleniyor mutlu olmalarına müsade etmiyolar üzüldüm size de benim de az kaldı bu kararı vermeme tamamen bağı koparmak istiyorum artıkSeni okadar iyi anliyrumki benimde kaynanam inanilmaz dercede sinir bozucu bir insan benden cok uzakta kaliyr evliliğimizin 2 senesnde devamli kaldi bzde biz yatana kadar yanimzdan ayrilmazdi cocuk gibi ilgi isterdi oğlundan bebek gibi oğlu elimi tutsa suratini asardi esi yok zaten ogluna asik tipik kaynana evimize her gelisinde tartisma kavga cikrr esimle arami acar sonrada hic bisey yapma mis gibi aglar di ben sizin mutlugunuzu isterim derdi yalan asla iyu niyetli biri degil yaklsik 10 aydır bana gelemiyr cunki artik konusmuyrum ...oglu firsat buldakca yanina gidiyr anlamiyrum neden kocamin sevgilisi gibi davraniyr hergun ogluna mesaj ceker seni cok seviyrum oglusum vs bir suru sey yazar ...aslinda benimde icimde okdar cok birikmislik varki buradan yazmak iyi geliyor ama en güzeli gorusmemek oglu iatedgi kadar görüşsün ama benden uzak dursun
Hemen boşanmam gerekiyordu di mi.espri anlayisiniza hayran kaldım.anaokulu seviyesiBu yaşadıkların sana müstehak canım. 3. yü de doğur kayınvalideciğine de bir oda ayır evinde. Mikimmil kocanla utlu mutlu yaşayın.
Bende cok kafama taktim cok uzuldum sabah uynma saatime kadar karışırdı oğlunun yaninda mukemmel biriydi ya yaotigi sadece kendini acindirma tekim yalnizim e eee bunun suclusu benmiyim neyseki esim gerckten bana hak veriyor ve beni anliyor ben yorulmustum her gorusmemizde sorun çıkmasından aramizin bozulmasından esimle konustum ben görüşmek istemiyrum dedim hak verdi saygi duydu bana kendisi gorusur gider ama ben asla gitmem görüşmem cunki yaptıklarından sonra nefret ettim ondan ne sesini ne yuzunu goresim var benden uzak allaha yakin olsunyazik insan ne hayallerle iyi niyetlerle evleniyor mutlu olmalarına müsade etmiyolar üzüldüm size de benim de az kaldı bu kararı vermeme tamamen bağı koparmak istiyorum artık
o niye gönderiyor? kargoyla mi gönderecek? sen kendi kendine gidemiyormusun?Galiba öyle yapcam eşim bu akşam gelsin yarın beni anneme göndersin kendisi annesiyle kalsin artik adını sayiklayip ağlıyor deyince sinir sistemim felç oldu dün değil evelki gün gördü oğlunu daha.alsın koynunda yatirsin
Off niye bu kadar takiliyosunuz kelimelere?esim gitmeme ikna olmuyor ondan dedimo niye gönderiyor? kargoyla mi gönderecek? sen kendi kendine gidemiyormusun?
Anaokulu seviyesi
Hemen boşanmam gerekiyordu di mi.espri anlayisiniza hayran kaldım.anaokulu seviyesi
Senin gibilerden tiksiniyorum.herkes seninle aynı şartlarda buyumedi herkes senin gibi düşünemez davranamaz.böyle dalga geçmeyi marifet saniyosun yürü be kim tutar seniBen espri yapmadım ki.Evliliğin 3. Günü kayınvalideni evine alan eşin, o adama 2. bebeyi veren de sensin. 3. Yü de ver bi oda da kayınvalideciğine hazırla deyince mi zoruna gitti