- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
-
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Zor, bı önceki konusu da kayınvalıdem yatılı kalıyor tarzındaVe böyle konularin olmaz ise olmazi tabiki bebek
Her kv'de konusunda aynisini yaziyorum, sorun kv'de degil es es es es es!
Kv'de esin sayesinde böyle genis davranabiliyor. Esin resti çekseydi sana bir laf bile edemezdi.
Ancak klasik her gelin sorunu sadece kv'dede görür, es klasik doldurusa gelen zavalli birsey.
Tek çare hem kv'de hem ese rest çekmektir. Yani kv'de çagirdiginda hayir demektir. Es birsey diyecek olursa "ben artik bu olaylardan biktim. Annene daima saygim var fakat sayginin sinirlarida var. Ben onun ile sadece istedigim zaman görüsürüm. Yada hiç görüsmem bile. Ona karsi bir sorumlulugum yok. Buna karsi gelirsen, kapi orda, bosanirim gerekirse. Bu evde huzurum yoksa, bu evliligi sürdürmenin bir anlami yok zaten" diyeceksin.
Bir saglam bir cinnet geçirip restini çekeceksin. Sekil a'da görüldügü gibi ideal gelin rolünü oynarsan, kimse sana saygi duymaz.
Aahh ah bilsem asla oturmazdim telefonda huyunu tanıyamadım kaynanamin sadece2 kez gördüm böyle biri olduğunu bilemedim daha anlatsam ne huyları var.eşimin işi çevresi sürekli görüştüğü arkadaşları burda gitmez benim de gidip geldiğim 8 9 arkadaşım komşum oldu bu çevreye alıştım şimdilik taşınma durumu yok yani tasinsak hem yine her gunarar hem bu sefer gelir günlerce kalır herhalde uzak diye.ondan kurtuluş imkansizKeşke yakın oturmasaydın, peki bütün bu olanlara eşin ne diyor? Taşınma gibi bi durumunuz yok mu
Evet sıkıntı yapıp içime atmaya katlanamadim buraya üye oldum.etrafımdaki arkadaşlarıma anlatmaktan rahatsız oluyorum yardımcı olabileceklerini de pek sanmiyorumZor, bı önceki konusu da kayınvalıdem yatılı kalıyor tarzında
Haftada bir aynı konuyu acıp hıcbısey yapmayacak bence. Böyle devam edecek bu dongu.
Yerinde olsam çeker anne evine dönerim hayırdır.yani böyleyse oğlunu hic evlendirmeseydi. Kocanda gerçekten bir yuva kuracaksa ağırlığını koymali demek eşinizde bunu istemiyor ki mesafe koymuyor. Belki sana koyuyorum gibi gozukturur ama yapmıyordur. Ben olsam asla kabul etmem herkes ayrı yuva kurmak ister benim eşim benle başbaşa kalsin diye zaman kollar yani ALLAH sabır versin canim ama böyle hayat geçmez bence hallet çok zaman geçmeden çünkü zaman ilerledikçe birseu dersen eşin derki niye zamanında kabullendinMerhaba hanımlar bunu şu anki sinirimi kimseyle paylaşmak istemedigim için buraya yazıp belki biraz rahatlarim diye yazıyorum.ben izmirden istanbula gelin geldim geçen yıl mayıs ta eşimin ailesiyle yürüme mesafesindeyiz böyle olacağını bilsem asla yakın oturmazdim iyi niyetle düşündüm annesine bi evlat bi arkadaş olurum diye.ama annesi o kadar düşüncesiz çıktı ki beni çok sıkıntıya soktu düğünde ağladı düğünden sonra onların evine gittik evimize giderken pis ters bi şekilde hani birini kovarsin ya öyle en iyi oğlumu verdim sana hadi hadi dedi yallah der gibi.elini öptüm hatta güldüm başlarda anlam veremedim ama bizi 1 gün bile baş başa bırakmadı ramazan ayı diye tatile gitmedik pişman olduk.3.günden bizle kalmaya başladı ve çok aşırı sinir bozucu bi insan ben çok ağladım annemi bırakıp gelmistim olanlara bak diye.sürekli plan yapti müsait misiniz demek filan da yok şuraya gitcez bize gelin yarın sizdeyiz ben bu akşam burda kalcam.yani asla bizim rizamiz var mi umrunda olmadı.eşime dedim ben söylersem yanlış anlar sen evladisin sana kirilmaz.bu kadar sık gorusmeyelim ben gene yanına giderim dedim.o da teyzesine anlatmış teyzesi daha ilk zamanlardan beri benim yanımda gelinler kaynanalarini istemiyo kaynana bütün gün kenarda otursa geline batiyo deyip durdu.ne kadar mesafe koymaya çalışsam da nispeten yapabildik eşim çok pasif kaldı ve artık stresten şiddetli baş agrisi çekiyorum diyor ona hiç bi şey demek istemiyorum.ne kadar uzak olsam benim için o kadar iyi ama yine de haftada 1 filan gidiyorum bebek var torunlarını görsünler diye. kendisi de bana sormadan gelip kalıyor kabus gibi sıkıntı içinde geçiyor yanımdayken.asla sınır bilmez rahatsızlık vermek umrunda değil tüm evi cekmeceleri kurcalar eşyalarımı ister her seyi sorar.biraz anlayışı olsaydi yuzumden konusmamdan anlardı ama sabrediyorum yarın bir gün ölse vicdan azabı çekerim eşimin de hep aklında kalır zaten annemden rahatsız oluyordu diye düşünür.bu akşam eşim telefonu evde unutmuş kp mesaj atiyor annen agliyor senin adını sayıklıyor diye.kaynanam aradı sinirlerim iyice bozuldu bi rahat vermiyorlar her gün çağırır mı insan bıktım evliliğimi yaşatmadı bana düşen sabretmek
Zor, bı önceki konusu da kayınvalıdem yatılı kalıyor tarzında
Haftada bir aynı konuyu acıp hıcbısey yapmayacak bence. Böyle devam edecek bu dongu.
Bızde olamayız. Anca yazıp rahatlarsın o da rahatlayabılırsen.Evet sıkıntı yapıp içime atmaya katlanamadim buraya üye oldum.etrafımdaki arkadaşlarıma anlatmaktan rahatsız oluyorum yardımcı olabileceklerini de pek sanmiyorum
Okumak zorunda değilsiniz.ben eşimle mutlu olmak için evlendim annesiyle değil ona da başta sevgim saygim vardı kendisi mahvetti her şeyi.ne kadar zor bi insan olduğunu yaşamayan bilemez bizi rahat bıraksa eşimle her şey güzel olabilirdi artık sıkıntıdan sağlıklı düşünemiyorum buraya rahatlamak için yaziyorum ama daha da moralim bozuluyor olumsuz yorumlardanBu o üyemi?
O konusunu hatirliyorum. Bide "nolcak canim, kalsin oglunun evinde" diyenler vardi.
Bakiyorum bide kadin ikinciye hamile.
Ya ne desek bos, dedigin gibi.
Yazdığınız cümleler o kadar doğru ki..evlendigimden beri aynen hissettiğim şeyleri yazmışsınız..uzağa tasinsak gelir günlerce kalir o da sıkıntı ömrümden ömür gidiyor yanindaEşin tavır koyacak
Ama maşallah kaynana iyi rol yapıyor, ağlamalar, bayılmalar kadın oscar adayı, eşinde annesiyle başedemez gibi en iyisi uzağa taşınmak, resmen sana duygusal şiddet uyguluyor kaynana, duygusal şiddet çok ağır bir vaka bir türlü mutlu ve huzurlu olamazsın sürekli bir kaygı olur sende, yıllarca bende maruz kaldığım için, sana tarifini yaptım
Esınız le mutlu degılsınız ki, Esınızın oncelıgı annesi babası, sız degılsınız. Mevzu da bu zaten, kadıncagız da suc yok yani. Kocanda suc? Anlatamıyoruz sanırım, zaten hissetmiştim bosuna yorum yaptıgımızıOkumak zorunda değilsiniz.ben eşimle mutlu olmak için evlendim annesiyle değil ona da başta sevgim saygim vardı kendisi mahvetti her şeyi.ne kadar zor bi insan olduğunu yaşamayan bilemez bizi rahat bıraksa eşimle her şey güzel olabilirdi artık sıkıntıdan sağlıklı düşünemiyorum buraya rahatlamak için yaziyorum ama daha da moralim bozuluyor olumsuz yorumlardan