- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Banlanip banlanmam sizi neden bu kadar alakadar etmiş anlayamadım? Aile evladını okutmuyorsa babanın yanına verelim kerestece çalışsın hesabı 13 yasinda çalışmaya veriliyorsa ne düğün ne altın ne eşya nede evi yaptırıp veremiyorsa bence boşuna hiçte anayım babayim diye geçinmesinsizin annelik babaliktan anladiginiz bu sanırım. Ama bu değil. Bir aile evladını okumalı kız erkek farketmeksizin. Evlendirmeli ya eşya ya altın yada evi yaptırmalı. Bunlardan en azindan 1 2 tanesi yapilsa evet duzebli olarak para isteyebilir cünkü abnelik yapmis cocugu da bakmakta yükümlü ama Benim kv kp hiç bir şey yapmadı. Esim yaptı herşeyi. O yüzden bence düzenli olarak para verilmemeli. Bir ihtiyacı olur ana baba yapılır ama diğer çocuklardan ve kocadan istemeyip sadece birinden istemek menfaatcilikte olabilir.
Daha neler yazdınız nelerrrr ablacığım kadarıyla baya boş vaktiniz var benimle laf yetistirdiginize göre baya dert olmuşum sizeBen hakaret etmedim. Siz okumak, iş hayatı, evlendirmek üstüne ev, altın yazınca nerde o dünya ne alaka anlamına gelen şeyler dedim. Düşünce eleştirmek hakaret mı oluyor? Eleştirirken hakaret etmedim. Haa bir de eşya alacak, ev tutacak duruma gelince evlenmeyi öğrenseydiniz keşke dedim o mu hakaret?
Aynı sözcükte hem "de" eki hem "ki" yanlısı yapıyor. Biz yazma sorununuz var demiyoruz ama. Lisans hemşirelik okuyan bilir böyle şeyleri boş yere ayırmakla uğraşıp zaman da kaybetmez kafası karışmıştır sadece diyoruz:)Karşısındaki olucak
Sizi ilgilendirmez. Sizin kafa yapınıza algınıza uygun yazdım.Anlam ne alaka yazım hatasında hemde göz kanatacak kadar
Ne yazdım daha neler söyleyin ben de bileyim???Daha neler yazdınız nelerrrr ablacığım kadarıyla baya boş vaktiniz var benimle laf yetistirdiginize göre baya dert olmuşum size
Dert olmuşum derrttttttttttNe yazdım daha neler söyleyin ben de bileyim???
Siz ne yazdiginizi bilmiyor msuunuz terbiyesizlik etmeyin lütfen. Hadi iyi akşamlar size muhattabım.dahi olamazsınız.Ne yazdım daha neler söyleyin ben de bileyim???
Lisans mezunu olduğuna pek inanmıyorumAynı sözcükte hem "de" eki hem "ki" yanlısı yapıyor. Biz yazma sorununuz var demiyoruz ama. Lisans hemşirelik okuyan bilir böyle şeyleri boş yere ayırmakla uğraşıp zaman da kaybetmez kafası karışmıştır sadece diyoruz:)
Yaa siz var ya:)) kafanızdan uydurup bir şey söylediniz cevap da veremeyince kahve içince kendisini cekemeyenler olduğunu düşünenlere bağladınız:)) Gideyim vaktimi dolu şeylerle harcayayım ima ettiğiniz gibi. Teşekkürler.Dert olmuşum derrtttttttttt
Ben de inanmıyorum ama daha fazla bir şey demeyeceğim. Bize göre değil bence gidelim burdanLisans mezunu olduğuna pek inanmıyorum
Ben gayet gerçekçi yaklaşıyorum.düşünce yapım son derece mantıklı. Farkındaysanız lise mezunu olduğunu var sayarak yorum yaptım. Çünkü 8 yıllık eğitim zorunluydu düne kadar, şimdi de 12 yıllık eğitim zorunlu. Gayet de açık yazdım aslında ama anlamak istemeyince demek13 yasinda bir çocuk7.sınıf terk. Ülkemizde sizin gibi düşünen bay ve bayanlar olması ne kadar acı
Ben de inanmıyorum ama daha fazla bir şey demeyeceğim. Bize göre değil bence gidelim burdan
Sen dolu şeyi bilir miydiniz kizYaa siz var ya:)) kafanızdan uydurup bir şey söylediniz cevap da veremeyince kahve içince kendisini cekemeyenler olduğunu düşünenlere bağladınız:)) Gideyim vaktimi dolu şeylerle harcayayım ima ettiğiniz gibi. Teşekkürler.
Eşimle evlendim ailesiyle değilBen gayet gerçekçi yaklaşıyorum.düşünce yapım son derece mantıklı. Farkındaysanız lise mezunu olduğunu var sayarak yorum yaptım. Çünkü 8 yıllık eğitim zorunluydu düne kadar, şimdi de 12 yıllık eğitim zorunlu. Gayet de açık yazdım aslında ama anlamak istemeyince demek13. Yaşında bir 7. Sınıf öğrencisini okuldan almak çok yanlış tabii. O yaşta bir çocuk sağlıklı karar veremeyeceği gibi, ailenin de doğru yönlendirmesi şart. Yanlış yapmışlar. Ama yaşam şartları, ne yollardan geçtikleri, eğitime bakışları farklıdır, herkesin yaşam dinamiği farklı. Madem o aileden çıkan biriyle evlendiniz, doğru hareket ederek süreci yönetin. Ama yaşınız çok küçük. Tecrübe kazandıkça bu dertleriniz küçük gelecek size de. Bir de son bir şey; bayan değil kadın
Yaşa gelirsek akıl yaşta değil baştadır. Siz büyüksünüz de ne olmusBen gayet gerçekçi yaklaşıyorum.düşünce yapım son derece mantıklı. Farkındaysanız lise mezunu olduğunu var sayarak yorum yaptım. Çünkü 8 yıllık eğitim zorunluydu düne kadar, şimdi de 12 yıllık eğitim zorunlu. Gayet de açık yazdım aslında ama anlamak istemeyince demek13. Yaşında bir 7. Sınıf öğrencisini okuldan almak çok yanlış tabii. O yaşta bir çocuk sağlıklı karar veremeyeceği gibi, ailenin de doğru yönlendirmesi şart. Yanlış yapmışlar. Ama yaşam şartları, ne yollardan geçtikleri, eğitime bakışları farklıdır, herkesin yaşam dinamiği farklı. Madem o aileden çıkan biriyle evlendiniz, doğru hareket ederek süreci yönetin. Ama yaşınız çok küçük. Tecrübe kazandıkça bu dertleriniz küçük gelecek size de. Bir de son bir şey; bayan değil kadın
Güle güle yine beklerizBen de inanmıyorum ama daha fazla bir şey demeyeceğim. Bize göre değil bence gidelim burdan
Burdaki gibi gerçek hayatta davransanız sorunlarınız kalmaz. İyi gelin rolüne bürüneceğim diye şekilden şekile giriyorsunuzDon
Siz çok banlanmissiniz anlaşılan tecrübeye sabit. Ben daha yeniyim
Kim diyor veremez bende anneme veriyorum esim bi laf etsinde bakayım benimde babamin emeklisi var geciniyorlar ama anneme bi kuruş vermez mesela bende elimden geldigince vermeye calısırımAnnesine yardım etmesinden yana bir sorun yok ama bu düzenli olarak her ay veremez herkesin bir yaşantısı özel hayatı var. Bu soruyu nereden okuyorsunuz yada algıda mi bi problem var ben anlayamıyorum..
Hah işte bu. Hayatın sırrı bu cümlede. E öyle davran o zaman. Yok eltim yok kaynanam deme. Hem burda sayfalarca eşinin ailesinden şikayet et, hem de ben onlarla evlenmedim de.Eşimle evlendim ailesiyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?