Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Normal hayatınızda da burda konuştuğunuz gibi konuşmuyorsunuzdur umarım. Okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür. Eğer beni zora sokmuyorsa eşim ‘her ay’ annesine para verebilir. Sırf bu vurguyu yapmadım diye mi anlamadığımı düşündünüz? Bu sizin için sorun oluyorsa anlarım bunu, muhattabınız eşinizdir. Eşinize söyleyeceksiniz her annene para veremezsin diye, bana değil. Kayınvalidenize ‘dilenci’ demek gibi hakkınız yok. Çok saygısızca konuşmuşsunuz. Kimin evinde oturuyorsunuz onu da yazar mısınız?
[/QUOTE
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Normal hayatınızda da burda konuştuğunuz gibi konuşmuyorsunuzdur umarım. Okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür. Eğer beni zora sokmuyorsa eşim ‘her ay’ annesine para verebilir. Sırf bu vurguyu yapmadım diye mi anlamadığımı düşündünüz? Bu sizin için sorun oluyorsa anlarım bunu, muhattabınız eşinizdir. Eşinize söyleyeceksiniz her annene para veremezsin diye, bana değil. Kayınvalidenize ‘dilenci’ demek gibi hakkınız yok. Çok saygısızca konuşmuşsunuz. Kimin evinde oturuyorsunuz onu da yazar mısınız?
Kusura bakma canım ama kayınvalidenin evinde oturuyorum diye sıkıntı çekmek zorunda değilim ne düğüne destek çıktılar ne eşyaya o zman kimse bakamicagi evlendiremeyecegi çocuğu doğurmayacak. Yada herkes kendi hayatına bakacak. Evlenen herkesin kendine gire sorumluluğu var bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı tamam sıkışırsın edersin istersin eşşek değiliz ya veririz. Ama bunu aliskamlik haline getirmek ne kadar doğru bilemedim. Uzaktan davulun sesi hos gelirmis sizinki de o hesap. Başa gelmeyince bilemezsin. Lafı gevelersin anca. Öneri istedim eleştiri değil. Iyi günler