Eşimin ailesinin yaptıkları

şükür mutluyum sadece eşim belli etmese de üzülüyor çünkü kötü de olsa annesini çok seviyor ama hep benim yanımda onun dışı da sıkıntımız yok dediğiniz gibi Allah herkesİn karşısına iyi insanlar çıkarsın

haklısın eşim annesinin yanında da sen haklısın diyor bana ama annesine de tabi kötü kelime kullanmıyor kullanmasını da istemem zaten ama dediğiniz gibi eşşek yine eşşek değişmiyor

Konunuz yanlış yerde. ''Bir derdim var'' da olursa daha çok yorum alır. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen

Bu arada kayın validenizin yaptığı evet terbiyesizlik ve sizde hak ettiği tepkiyi vermişsiniz. Ya haddini bilecek ya da hayatınıza dahil olmak için çırpınmayacak. Bazı insanlar da böyle işte maalesef ki. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız bir kere affetmişsiniz, başkasının yanında da rezil etmemeyi düşünecek kadar saygılısınız gerisini o düşünsün. Eşinize de tavrınızın net olduğunu belli edin bence bir daha görüşmeyin terbiyesiz kadın.

yeni üye olduğum için yanlış paylaşım oldu doğru yorumunuz için teşekkür ederim içim rahatladı Yoksa susmaya alışmışım bir kez çıkışınca hata mı ettim diye vicdan yapıyorum

Bende böyle durumlara maruz kaldıgım zaman tepki gösterip bağırıp çağırmanın dogru oldugunu düşünürdüm fakat zaman geçtikçe sinirlenmeden ve saygımı bozmadan yerinde laflar ederek cevap vermeyi uygun görmeye başladım. Fikrimi ortaya atarak belirtiyorum şahsına asla cevap vermıyorum ki kendini fazla önemsemesin. Çocugun babasını daha cok sevdiğini söylüyorsa “ Her çocuk annesini sever kim ne yapsa boş” der çekilirim buda onlara yeter zaten.

Benm en korktugum konulardan biri gebeyim ve cocugumun o tarafa benzemesini o tarafı sevmesini hiç istemem saygısızlıga asla izin vermem ama kötülükte gelebilir düşüncesini çocuguma aşılamak istiyorum nasıl olacak bakalım

Ayyy sinir oldum gece gece o kadar şiddete istenilmemeye düğünün maf olmasına rağmen niye cagirdiniz can çıkar huy çıkmaz demişler. Siz de eşinizin yanında hep iyi davranın esiniz yokken de yüz vermeyin.

Artık tekrar küstüm bir daha gelemez eşimde benimle bir araya getirmez

Genelde çocuklar anne kimi severse onu sever

Benimki normal bir insan değil keşke dediğiniz gibi kibar dilden anlasa şimdiye kadar hep kibar konuştum ilk defa bağırdım ve küstüm artık daha da görmek istemiyorum

görüşme mecburiyetin yoksa simdi böyleyse çocuğun büyünce sana düşman eder madem eşin senin dediğini yapıyor görüşme ne kadar tolere edersen o kadar ezilirsin.

Beni de başta istemedilir uzak tanımıyoruz köylü kızı eğitimsiz kendine göre birini falan bul diye ama eşim ben istiyorum olacak deyince konu kapandı ve şuan olması gerektiği gibi herşey. Sana gelince canım seni yıpratıyosa yaptıkları görüşme çok fazla ve takılma sen cevap vermedikçe misafir yanında özellikle zaten üzerine daha fazla geliyor okuduğum kadarıyla bir sene bile olma evleneli hiç bir zaman susmadım misafir yanında da olsa yanlış gelebilir belki bazılarına ama hani şakayla karışık gülerek laf sokma vardır ya öyle yapılıyo bazen bende gülerek aynı şekilde cevap veriyorum uzun lafın kısası seni gerçekten yaralıyosa araya set koymalısın

Evet artık koca bir set koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…