- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
Görüşmeye değmez. Küs kalma ama değer de verme. Yani ben annene küstüm görüşmek istemiyorum gibi laflar yerine, davranışlarınla bunu belirt. Bir daha gelecek olursa laflarına katılma yanında fazla vakit geçirme çocuğunu al çoğu zaman başka odada oyunlar oyna o varken. Ne bileyim işte istenmediğini bilsin. Kuduruyosa kudursun. Ayrıca düğünde geline seni eve gidince dövücem ne demek hadi bakalım kim kimi dövüyormuş terbiyesiz kadın!Eşimin ailesi beni hiç bir zaman beni istemedi eşimin ısrarları ile istemeye geldiler hiç bir zaman bana saygıları olmadı hep ezmeye çalıştılar eşimin babası yok iki kiz kardeşi var düğünümde kavga çıkardılar annesi düğünde yanıma gelip beni eve gidince döveceğini söyledi bende ne diyosun sen diye karşılık verdim kavga çıktı ve bana şiddet uyguladılar bir şim hep yanımda oldu fakat ailesinden de kopmadı iki yol hiç görüşmedim sonra hamile kaldım elim annem hep ağlıyor konuş ak istiyor özür dilemek istiyor diye söyleme başladı bende hamile olunca ne Benimde çocuğum olacak son kez affedeyim kötü de olsa anne diye düşündüm neyse bir yıldır görüşüyoruz ama çok samimi olmadım hiç bir zaman çocuğum oldu ve ilk defa bize geldi eşim varken farklı o yokken farklı davranmaya başladı sürekli çocugun beni değilde babasını sevdiğini ima ediyor hiç sesi mi çıkarmadım sonra misafir geldi çocuk eşimin kucagımdaydı Misafir çocuğu sevmek için gel gel yaptı kayananam o babasının kucagındaylen kimseye gitmez annesinde olsa neyse dedi sonra Misafirin de çocuğu var bak o annesine nasıl düşkün senin ki babasında mutlu dedi bende yok beni de çok seviyor dedim yok sen öyle san falan dedi neyse sabrettim misafir gitti ve odaya çekildim kaynanam da o gün gidecekti zaten konuşmak istemediğimi söyledim eşime sonra özür dilemeye geldi bende bir daha görüşmek istemiyorum evimden git bir daha gelme çok istiyorsan oğlunu da götür yeter diye bağırdım çünkü yılların birikimi oldu içimde sizce haksız mıyım bu kaldırılabilecek bir durum mu onca şeyden sonra ben affetmişim yaptığı normal mi
Görüşmeye değmez. Küs kalma ama değer de verme. Yani ben annene küstüm görüşmek istemiyorum gibi laflar yerine, davranışlarınla bunu belirt. Bir daha gelecek olursa laflarına katılma yanında fazla vakit geçirme çocuğunu al çoğu zaman başka odada oyunlar oyna o varken. Ne bileyim işte istenmediğini bilsin. Kuduruyosa kudursun. Ayrıca düğünde geline seni eve gidince dövücem ne demek hadi bakalım kim kimi dövüyormuş terbiyesiz kadın!
Hiç normal değil konuşmaları değil bi tek kadın başlı başına problemli.gitti ve bir daha ben barışmazsam gelmez eşim ben istemezsem getirmez eşim bana hal veriyor hep idare et diyor ve düğünümde gelinliğime yapıştı oğlumu sana yar etmem o.... diye küfürler etti sindiremiyorum zaten sadece evden onu kovmakla ben suçlu mu oluyorum sizce sonuçta tekrar beni iğneleyici konuştu çocuğum için söyledikleri normal mi
Hiç normal değil konuşmaları değil bi tek kadın başlı başına problemli.
Artık çok geç bağırdım çağırdım ve gelmemesini söyledim ben konuşmak isteyene kadar eşim getirmez zaten o bizim hayatımızda yokken mutluyuz varken huzursuz oluyoruzKaynananıza çocuğun sizin olduğunu ve görmek istiyorsa fazla zıplamadan insan gibi durmasini ima edin. Eşinize de çocuğun etkilenebilecegini anlatın
Bence de doğru yapmışsınızArtık çok geç bağırdım çağırdım ve gelmemesini söyledim ben konuşmak isteyene kadar eşim getirmez zaten o bizim hayatımızda yokken mutluyuz varken huzursuz oluyoruz
Rica ederim canım da yani şöyle birşey de var düğünde sana öyle birşey yapıldı niye evlendin hâlâ diyecek olan da vardır ama kadın zaten düğünü zehir edip bırak git diye yapmış bunu. Psikolojik sorunlu. Eşin senden yanaysa sıkıntı yok, ve gerçekten senden yanaysa üzülmez.şuan gerçekten doğru olanı yapmışım içim rahatladı eşime açıyordum bir şey demiyordum ama iyice doldum artık teşekkür ederim içim rahatladı
Rica ederim canım da yani şöyle birşey de var düğünde sana öyle birşey yapıldı niye evlendin hâlâ diyecek olan da vardır ama kadın zaten düğünü zehir edip bırak git diye yapmış bunu. Psikolojik sorunlu. Eşin senden yanaysa sıkıntı yok, ve gerçekten senden yanaysa üzülmez.
Boşver o zaman kapını kapattığın zaman herşey dışarda kalır sen ve eşin huzurlaysanız anasını danasını kafana takma.eşimle yıllarca birlikteyiz işimİz dolasıyla resmî ve dini nikah yaptık Evimizi kurduk ve 3 ay yaşadık sonra düğünümüz olduadet yerini bulsun diye Düğündede öyle yaptılar eşim çok iyi hiç bir kötü davranışı olmadı yoksa kesinlikle düğünü bitirirdim bende elim çok yalvardı o gün de zaten
Boşver o zaman kapını kapattığın zaman herşey dışarda kalır sen ve eşin huzurlaysanız anasını danasını kafana takma.
Mümkün mertebe az muhatap ol.teşekkür ederim nefret ediyorum ama oda bir anne diye bazen vicdan yapıyorum ne olursa olsun susmalımıyım diye düşünüyorum
Haklısınız saolunMümkün mertebe az muhatap ol.
Huzur bozan kim olursa, mesafenin koyacaksın, yuvanın bozulmaması önemli
Size düğün günü şiddet uygulayan kişiyi sırf eşinizin annesi diye evinize kabul ederek yapabileceğiniz en büyük fedakarlığı yapmışsınız zaten. O da bu şansı değerlendirmeyip halâ kötülük saçmaya devam etmiş. En iyisini yapmışsınız. Eşinizin de sizin yanınızda olması en güzeli zaten. Evinizde huzurluysanız boşverin görüşmeyin bir daha da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?