Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinirim bozuldu gülüyorum eşim niye gülüyorsun diyor diyemiyorum konu sahibinin yorumlarına gülüyorum direkt mi geliyorlar demiş üye konu sahibi cevap vermişsin ya dimdirek ay sinirim bozuldu

Eşim en baştan beri birisi bize gelmek istediğini söylendiğinde söyle diyor annesi babası değilse tabi. Kardeşlerine kuzenlerine yani: ben bi hanımla konuşayım sizi ararım diyor. Sonuçta ağırlamanın çoğunu hanımlar yapıyor. Ben olur ya da olmaz bi şeyler diyorum ona göre dönüş yapıyor. Esinin direk kabul etmesini çok yanlış buldum çok sinir oldum üstelik siz hala balayımda sayılırsınız

ne desem boş. kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali... kayinvalidem ve kocası 1.5 aydır bendeler ustelik çalışıyorum ve işin ucundan tutmayan bir kadın. ama bana cinnet yükleniyor yani
Kışı doğalgaz veya kömür parası ödemeden sizde çıkaracaklar herhalde? Bahara Allah kerim

Cidden tam olarak anlattığınız gibi

Linç yiyeceğim biliyorum ama eşimin ailesi be alaka benim evimde kalacak? Şehir dısında yaşıyorlardır çok uzaktır iki üç senede bir geliyorlarsa bir hafta filan kalabilirler fazlasını çekemem. O da üç senede bir geliyorlarsa eğer bir hafta olabilir. Benim ailem içinde geçerli. Bilmiyorum aşırı saçma geldi hele ki eşiniz yokken sizle kalmaları daha da saçma bilmiyorum

Sinirim bozuldu gülüyorum eşim niye gülüyorsun diyor diyemiyorum konu sahibinin yorumlarına gülüyorum direkt mi geliyorlar demiş üye konu sahibi cevap vermişsin ya dimdirek ay sinirim bozuldu
Vallahi benimde psikolojim bozuldu artık

Linç yemeniz için “ayol gelsin kalsın kızancıklar ne olacak, gelin olarak önlerine iki kap yemek koyamayacak mısın?” Demeniz lazım

Herkes aynı şeyi yazıyor zaten. Nesinden linç yiyeceksiniz?
Öyle yazınca ben de "ne var insan abisinin evinde kalamaz mı, püüü vicdansız ahlaksız" yazdınız sandım

Herkes aynı şeyi yazıyor zaten. Nesinden linç yiyeceksiniz?
Öyle yazınca ben de "ne var insan abisinin evinde kalamaz mı, püüü vicdansız ahlaksız" yazdınız sandım
Ne bileyim ayy bazen üyeler böyle düşünenleri kötü vicdansız gelin ilan ediyorlar,bekliyordum öyle tepkiler :)))

Kusura bakmayın ama benim tek kaldığım eve kaynanamı da kayınbabamı da görümcemi de sokmam. Eşim yokken ne münasebet beni kontrole mi geliyorlar ne alaka yani kaynanamla kayınbabamı çok sevmem ama görümceme acayip çok severim ona rağmen asla sokmam ki bizimkiler de görgüsüzdür ama bunu yapmazlar benim huyum bilirler çünkü o sınırı zamanında çok güzel çektim sizin de şu an sınır çekme zamanınız. Şu an yaptınız yaptınız yapamadınız artık cinnet geçirene kadar böyle devam eder

Ben 30 senelik ailenin evine kalmaya giderken bile çekiniyorum. Annem çalışıyor onun çalışmadığı zamanlar gidiyorum ki kadın benim yüzümden rızkından olmasın diye. Anam bunlar ne kadar rahat insanlar.
Bir üyeninde dediği gibi özledilerse kardeşlerinin yanına gitsinler. Siz evde yokken ne yapacaklar. Saçma salak hareketler.

Eşimin babannesi de sizin anneniz gibiymiş. Millet köyden şehre çalışmaya gelip senelerce kalırmış.Hatta yeni evli çift bile gelmiş öyle. Gelip kalanlar sonra yüzlerine bakmaz olmuşlar.
Rahmetli anlatırmış "bazı akşamlar ışığı kapatır otururduk ki kimse gelmesin diye ama yine kapımız çalınırdı ."dermiş.
Zaten yokluk zamanı gelen de biraz bedava kalıyormuş galiba

Haklısınız

Çocuklar yeni evli çifte yatılı misafirliğe gitmek istiyor üstelik dayıları da yokken ne bulmayı umuyorlarmış çok ilginç ya yürüsün gitsin o görümce.. suçu bir de bebelerine atıyor
Çocukları da arsız görgüsüz bişey zaten, görümcemde asla dur yapma demez. Gelirlerse eğer evimin içinden geçecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…