- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi zonohedral
-
mumkunse sosyal ımkanları gelısmıs ,okumusluk duzeyı yuksek ,buyuk bır sehırı tercıh edın il olmak zorunda degıl ama gelısmıslık sevıyesı yuksek bır ılcede olabılır....Merhaba kızlar, eşim de ben de memuruz. Şu an doğu görevini yapıyoruz ve inşallah bitmesine altı ay kaldı. Benim ailem Mersin'de eşimin ailesi de Düzce de oturuyor. Eşim de ben de tayin isterken, iklimi güzel, sakin, denize kıyısı olan bir yer olsun istiyorduk ve Antalya'da karar kılmıştık.
Şu anda iki aylık hamileyim ve bundan dolayı eşim fikrini değiştirmiş Düzce'yi yazalım, çocuğumuz kuzenleriyle büyüsün, sokakta oynasın çocukluğunu yaşasın diyor. Yazın tatilde Düzce'de kv'de bir ay kaldım ve o süreçte o kadar bunaldım ki, görümcelerim onların çocukları, sürekli misafir vs.. Bir de eşimin ailesi bayağı muhafazakar ve ben de onlara çok da uygun değilim, hadi bir ay tatil diye sabrettim .. Düzce'ye taşınsak eminim görümcem çocukları toplayıp her hafta gelir, kayın validem misafiri olur çağırır, temizliği olur çağırır.. İyiyken niye kötü olalım diyorum eşime de, dün bu yüzden eşimle de biraz atıştık..
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
peki eşinizin nasıl bir tipi var ?
ikna edebilir misiniz ? yoksa kavga gürültü ile dediğim dedik mi ?
buradan bilmiyorum ama zaten kimse kaynana yanına git diye tavsiye çıkmaz
mesela siz başta Mersin de karar kılarken eşiniz nasıldı hevesli ve istekli miydi ?
iş eşinizde bitiyor sonuç olarak , ikna edebileceğinize inanıyor musunuz?
İş inada binmezse ikna ederim diye düşünüyorum, ayrıca ortak bir kararımız varken sonradan oyunbozanlık yapan da o. Şayet Düzce yazılırsa da ayda en az iki hafta sonu alırım biletimi giderim annemin ablamın yanına, her tatili annemle kardeşlerimle değerlendiririm, hele yazın yüzümü bile göremezler, tabi lafın sözün de bini bir para olur.. İş inada binerse zaten ben daha inatçıyım sonuçta bu bizim hayatımız ikimiz karar vermeliyiz, o tayin isteyeceğimiz ile tek başına karar verirse tatillerimiz nasıl değerlendireceğime de ben tek başıma karar veririm, sonuçlarına da katlanmak zorunda..
Ki zaten eşimin ailesi bize gelip istediği kadar kalıyor yani eşimin annemlere yakın olalım deme gibi bir lüksü yok, zira geçen yıl biz daha iki aylık evliyken gelip dört ay bizde kaldılar..
Belli ki kv doldurdu,siz net olun antalya yaziyorum ,ben ve cocugun onemliyse sende yazar gelirsin ,gelmezsende sen bilirsin ,Benim sorunum kayınvalidemden çok görümcelerim aslında, kayınvalidemler geçen yıl biz yeni evliyken geldikleri için sadece o biraz sorun oldu.. Eşime de biz Antalya'yı yazarsak zaten annenler gelir yalnız kalmayız dedim..
Annemler gelmez, Antalya'da ne yapacaklar dedi, ben de ya geçen yıl biz doğunun en ücra köşesinde yeni evliyken gelip dört ay kalmışlar, Antalya'ya mı gelmeyecekler dedim.. Gelmezleeer falan deyince tekrar, yine annesinin bir şey demiş olma ihtimali geldi aklıma ki dün annesiyle telefonda konuşurken annesi, tercih yaptınız mı oğlum diye sordu, eşimde geçiştirdi ve benim dikkatimi çekmediğini düşündü, ama örgümü örerken kulaklarımı dikmiş dinliyordum tabii
Kesinlikle yazma bn yazmicam meselâMerhaba kızlar, eşim de ben de memuruz. Şu an doğu görevini yapıyoruz ve inşallah bitmesine altı ay kaldı. Benim ailem Mersin'de eşimin ailesi de Düzce de oturuyor. Eşim de ben de tayin isterken, iklimi güzel, sakin, denize kıyısı olan bir yer olsun istiyorduk ve Antalya'da karar kılmıştık.
Şu anda iki aylık hamileyim ve bundan dolayı eşim fikrini değiştirmiş Düzce'yi yazalım, çocuğumuz kuzenleriyle büyüsün, sokakta oynasın çocukluğunu yaşasın diyor. Yazın tatilde Düzce'de kv'de bir ay kaldım ve o süreçte o kadar bunaldım ki, görümcelerim onların çocukları, sürekli misafir vs.. Bir de eşimin ailesi bayağı muhafazakar ve ben de onlara çok da uygun değilim, hadi bir ay tatil diye sabrettim .. Düzce'ye taşınsak eminim görümcem çocukları toplayıp her hafta gelir, kayın validem misafiri olur çağırır, temizliği olur çağırır.. İyiyken niye kötü olalım diyorum eşime de, dün bu yüzden eşimle de biraz atıştık..
Sakin tasinmayin cok uzulursunuz neden onun aileside seninki degil arkadasim bence de gidin antalyaya cok rahat olursunuz yeni komsuluklar arkadaslar hem mersinede yakinMerhaba kızlar, eşim de ben de memuruz. Şu an doğu görevini yapıyoruz ve inşallah bitmesine altı ay kaldı. Benim ailem Mersin'de eşimin ailesi de Düzce de oturuyor. Eşim de ben de tayin isterken, iklimi güzel, sakin, denize kıyısı olan bir yer olsun istiyorduk ve Antalya'da karar kılmıştık.
ooooo yeni evliyken 4 ay mı sen nasıl sustun peki yani baktı gitmiyo ben olsam hemen annemi cagrırım yad aille bi kavga cıkarırdım ne olursa olsun ister yeni ister eski olsun bi insanda 4 ay kalınmaz sen bunu yasamıssın ve esine karsı hala susuyosun bence net kararını ver ve esine söyle ben tayınımı antalyaya alıyrum de ister gelir ister kalırsın de yada izmirde olabilir meselaa ama sakın gitme düzceye hayatını hatası olur ömür boyu orda kalır esinin akrabalarıyla gecirrisin hayatınıBenim sorunum kayınvalidemden çok görümcelerim aslında, kayınvalidemler geçen yıl biz yeni evliyken geldikleri için sadece o biraz sorun oldu.. Eşime de biz Antalya'yı yazarsak zaten annenler gelir yalnız kalmayız dedim..
Annemler gelmez, Antalya'da ne yapacaklar dedi, ben de ya geçen yıl biz doğunun en ücra köşesinde yeni evliyken gelip dört ay kalmışlar, Antalya'ya mı gelmeyecekler dedim.. Gelmezleeer falan deyince tekrar, yine annesinin bir şey demiş olma ihtimali geldi aklıma ki dün annesiyle telefonda konuşurken annesi, tercih yaptınız mı oğlum diye sordu, eşimde geçiştirdi ve benim dikkatimi çekmediğini düşündü, ama örgümü örerken kulaklarımı dikmiş dinliyordum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?