Eşimin ailesinin olduğu ile tayin istemek

Mersin'e tatil için gitmiştik.Valla ben çok beğendim Mersini.
İmkanınız varsa Mersin hemde annenizin yanı.Ohhh mis tadından yenmez valla.

mumkunse sosyal ımkanları gelısmıs ,okumusluk duzeyı yuksek ,buyuk bır sehırı tercıh edın il olmak zorunda degıl ama gelısmıslık sevıyesı yuksek bır ılcede olabılır....

yalnız cocuk olunca cocuga kım bakacak kv yada annenız gelebılecek mı yardıma, ücretsız ızın mı alacaksınız malum 2 yas oncesı krese veremezsınız bakıcı desenız ayrı dert yanı bu durumda cocuk oldugunda bakacak kısı yada kısılere yakınlıkta onemlı...

ama her durumda ben her ıkı tarafında aılesınden esıt uzaklıkta bır yerı tercıh ederdım.

Benim 2 eltim aynı şehirde yaşıyor, valla hasta ziyaretine gitmeleri bile bir dert oluyor. Yok o neden yalnız gitmiş neden haber vermemiş, haber verse de neden onun dediği zaman gidiliyormuş neden önce ona sorulmuyormuş. Tatiller hepten sarpa sarıyor.

Ne gerek var ya

İş inada binmezse ikna ederim diye düşünüyorum, ayrıca ortak bir kararımız varken sonradan oyunbozanlık yapan da o. Şayet Düzce yazılırsa da ayda en az iki hafta sonu alırım biletimi giderim annemin ablamın yanına, her tatili annemle kardeşlerimle değerlendiririm, hele yazın yüzümü bile göremezler, tabi lafın sözün de bini bir para olur.. İş inada binerse zaten ben daha inatçıyım sonuçta bu bizim hayatımız ikimiz karar vermeliyiz, o tayin isteyeceğimiz ile tek başına karar verirse tatillerimiz nasıl değerlendireceğime de ben tek başıma karar veririm, sonuçlarına da katlanmak zorunda..

Ben tayin için tercihimi yaptım bile, Antalya olarak anlaştık diye orayı yazdım deseniz?

Belli ki kv doldurdu,siz net olun antalya yaziyorum ,ben ve cocugun onemliyse sende yazar gelirsin ,gelmezsende sen bilirsin ,
Kafasna gore karar degistiremezsin diyin,net olun

Duzce'ye karsi cok sicak bakamiyorum tek artisi İstanbul'a yakin olmasi ama ondan da size ne :) Antalya konusunda israrci olun bulasmayin oralara

Erkek ailesinin olduğu şehre gidenler sonra pişman oluyor. Düzce ufacık ayrıca,ilçe gibi. Siz de orada bunaldiginizi belirtmişsiniz . Antalya'nın yanında esamesi okunmaz. Mersin konusunda haklı eşiniz, PKK,isid sıkıntı çok. Sizin için en iyisi Antalya. Mis gibi şehir

Eşinizin memleketine yerleşirseniz bir daha ömür boyu oradan çıkamazsınız. Bu kadar net söylüyorum.

İkinizin memleketleri de kel alaka. Tarafsız bir şehre yerleşmeniz en doğrusu ki Antalya diye karar kılmışsınız. Daha şimdiden sözünden cayan, oraya gidince size neler eder. Gelmeydi, gitmeydi, misafirdi, anasıydı, anasının misafiriydi, düğündü, cenazeydi. Hep dipdibe, hep içiçe. Psikolojiniz bozulur. Çekip gidemezsiniz de. Atışmaksa atışma, kavgaysa kavga. Tüm gücünüzle karşı çıkın. Bu işin dönüşü yok.

Biz eşimle aynı memleketten olmamıza rağmen istemedim kardeşinin buraya tayinini bile istemedim iyi iken kötü olmaya gerek yok yoksa rahat olamam dedim mirin kırın etti ama benim dediğim oldu gerek yok herkes gurbette yapacak birşey yok:)

kayınvalidenizi bilemem de görümcenizin annesine gelmiş olması size de geleceği anlamını taşımaz bende görümce olacağım sandığınız kadar meraklı değiliz gelinlere. tabi yine de gitmeden eşinizle bu kaygılarınızı paylaşmanız belki düzce değil ama Akçakoca gibi yakın ama biraz mesafeli yerleri tercih etmeniz daha sağlıklı olabilir. eşinizin sizin ailenize yakın yere gelmesi mümkün değilse en azından 1 tarafa yakın olmanız çocuk için mantıklı.

Kesinlikle yazma bn yazmicam meselâ

Sonuna kadar haklısın! Eşini ikna et. Antalya'ya tasının. Bu sefer de eşinin ailesi bebek görme niyetini gelir tüm yılı geçirirler sen de.

Sakin tasinmayin cok uzulursunuz neden onun aileside seninki degil arkadasim bence de gidin antalyaya cok rahat olursunuz yeni komsuluklar arkadaslar hem mersinede yakin

ooooo yeni evliyken 4 ay mı sen nasıl sustun peki yani baktı gitmiyo ben olsam hemen annemi cagrırım yad aille bi kavga cıkarırdım ne olursa olsun ister yeni ister eski olsun bi insanda 4 ay kalınmaz sen bunu yasamıssın ve esine karsı hala susuyosun bence net kararını ver ve esine söyle ben tayınımı antalyaya alıyrum de ister gelir ister kalırsın de yada izmirde olabilir meselaa ama sakın gitme düzceye hayatını hatası olur ömür boyu orda kalır esinin akrabalarıyla gecirrisin hayatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…