- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi zonohedral
-
Kesinlikle katılıyorum.Düzce sanki deniz kenarında mı?Denize komşu akçakoca ilçesi var sadece
Tamam işte net tavrınızı koyun Düzce diye ısrar edeceğini bilsem evlenmezdim seninle deyin, siz kararlı olduktan sonra orta yol daha kolay bulunur. Bir kere giderseniz birdaha çıkamazsınız o şehirden ailelerle içiçe ömür mü geçer uzaktayken bile gelip 4 ay yerleşmişler evinize yakında hele de çocuk olunca düşünemiyorum.
Kayınvalide aklına sokmuş olabilir ozaman eşinin büyük bir ihtimal öyle birden niye fikir değiştirsin yoksa.Benim sorunum kayınvalidemden çok görümcelerim aslında, kayınvalidemler geçen yıl biz yeni evliyken geldikleri için sadece o biraz sorun oldu.. Eşime de biz Antalya'yı yazarsak zaten annenler gelir yalnız kalmayız dedim..
Annemler gelmez, Antalya'da ne yapacaklar dedi, ben de ya geçen yıl biz doğunun en ücra köşesinde yeni evliyken gelip dört ay kalmışlar, Antalya'ya mı gelmeyecekler dedim.. Gelmezleeer falan deyince tekrar, yine annesinin bir şey demiş olma ihtimali geldi aklıma ki dün annesiyle telefonda konuşurken annesi, tercih yaptınız mı oğlum diye sordu, eşimde geçiştirdi ve benim dikkatimi çekmediğini düşündü, ama örgümü örerken kulaklarımı dikmiş dinliyordum tabii
kesinlikle fişekliyorlar aksi düşünülemez bileBenim sorunum kayınvalidemden çok görümcelerim aslında, kayınvalidemler geçen yıl biz yeni evliyken geldikleri için sadece o biraz sorun oldu.. Eşime de biz Antalya'yı yazarsak zaten annenler gelir yalnız kalmayız dedim..
Annemler gelmez, Antalya'da ne yapacaklar dedi, ben de ya geçen yıl biz doğunun en ücra köşesinde yeni evliyken gelip dört ay kalmışlar, Antalya'ya mı gelmeyecekler dedim.. Gelmezleeer falan deyince tekrar, yine annesinin bir şey demiş olma ihtimali geldi aklıma ki dün annesiyle telefonda konuşurken annesi, tercih yaptınız mı oğlum diye sordu, eşimde geçiştirdi ve benim dikkatimi çekmediğini düşündü, ama örgümü örerken kulaklarımı dikmiş dinliyordum tabii
Kayınvalide aklına sokmuş olabilir ozaman eşinin büyük bir ihtimal öyle birden niye fikir değiştirsin yoksa.
kesinlikle fişekliyorlar aksi düşünülemez bile
sizin anneniz kıymetli değil mi o zaman siz de annenize yakın olmayı istemek hakkınız
kaldı ki başta Mersin kararı ile adil bir karar verilmiş
kesinlikle gitmeyin Paris olsa gene gitmeyin, asla bir daha kurtulamazsınız sonra
bu arada 2 aylık evliyken 4 ay kaynana ile ... tebrik ederim sizi
ne sebeple geldiler ?
ya 4 ay nasıl kalınır, nerde yatılır başka bir evde ben kurtlanırım duramam valla
peki Mersin e gitseniz ya da uzak başka bir yere yine geldiklerinde , ki tabiki gelecekler ama bezdirene kadar kalmak niye misafirlik hadi olsun en fazla 1 ay, yine bu kadar uzun kalma ihtimalleri var mi ?
ya tabiki gönül yorgunluğu beden yorgunluğundan daha kötü oluyorAslında benim anneme yakın olmak istemem daha çok hakkım çünkü babam vefat etti ve annem yalnız, o halde bile annem çok ısrar edersem gelir on beş günden fazla kalmak istemez.. Eşimin ailesi çok anlayışlı olduğunu iddia eder ama biz daha yeni evliyken gelip dört ay kalırlar.. aslında o kadar uzun süre kalmalarında eşimin etkisi büyük, o kadar biraz daha kalın diye ısrar ediyordu ki onlar da kalıyorlardı haliyle.. Gelseler yine en az iki ay kalırlar..
Gelip kalmaları evimiz müsait olduğu sürece benim için sorun olmaz, kv etliye sütlüye karışan biri değil, ben işten gelene kadar yemeğimi yapar ilgilenir, evde bir şey yapmadan önce sorar kızım şöyle yapsam rahatsız olur musun falan diye. Ben de kv'mide kayınpederimi de severim açıkçası.. tabi o kadar uzun kalmasalar tadından yenmez..
Sanırım her iki seçenekde de huzurunuz bozulacak,eşinizin dedigini yapmadiginizdada esinizin size yaklasımı degisecek,erkekler içten içe kin güdüyor çünkü,benim eşimde polis,6 ay önce dogudan dönüs yaptik,kv ,gorumceler,elti bütün akrabalarla ayni şehirdeyiz,bende cok tedirgin oldum gelirken,hatta huzurum kaçarsa bosanirim demistim kendi kendime,ama isler hic korktugum gibi olmadı,herkesle arama gerektigi kadar mesafe koydum,çok şükür şuanda hersey yolunda.Üstelik ben ev hanimiyim,sen çalısıyormussun,kafalarina estigi gibi gidip gelemezler,ve bu konuda fikrini çok üstelememeni tavsiye ederim,ters tepebilir,eşinle aranizda sorunlara yol açabilir,sen bilirsin de yalancıktan iş ciddiye binene kadar ama:) sonucu izle bakalim..
peki eşinizin nasıl bir tipi var ?Eşime sen bilirsin desem, %99 Düzce'ye merhaba deriz.. Bir de küçük görümcem mesafeden anlayacak birisi değil, her hafta gelmesinden kendi annesi bunalıyordu arık, üç çocukla ortalığı kırıp döküp gidiyorlardı, ki görümceme ablası açık açık bu kadar sık gelme annem yaşlandı gürültü patırtı kaldıramıyor artık dedi ona rağmen değişen bir şey yoktu.
Bir de ben aşırı samimiyete gelemem, kendi kardeşime bile çok sık sarılmam etmem, ama küçük görümcem gelir yanıma elimi tutar, sarılır, karşılık da veremiyorum içimden gelmiyor.. en son aramızda gizli bir gerilim oluşmuştu zaten alttan alttanama ona rağmen aynı tas aynı hamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?