- 30 Mart 2015
- 24
- 19
- 8
- Konu Sahibi zonohedral
-
Sen ne düşünüyorsan ben de öyle düşünüyorum mersin ve düzce buluşması yeterince denge isteyen bir durum zaten, Mersinde yok mu kuzen falan
Ki zaten eşimin ailesi bize gelip istediği kadar kalıyor yani eşimin annemlere yakın olalım deme gibi bir lüksü yok, zira geçen yıl biz daha iki aylık evliyken gelip dört ay bizde kaldılar..
Ki zaten eşimin ailesi bize gelip istediği kadar kalıyor yani eşimin annemlere yakın olalım deme gibi bir lüksü yok, zira geçen yıl biz daha iki aylık evliyken gelip dört ay bizde kaldılar..
Zor bir hayat olur sizin için. Esinizin dediği pek mantıklı değil.
Makul olan orta noktada bir şehir. Sürekli gelmeli gitmeli bir ailenin tam göbeğinde mutlu olamazsınız.
İkna edebilirsiniz umarım eşinizi, ikna etmek için elinizden geleni yapın bence.
Mesela Antalya'da yazları kuzenleri tatile gelir onlar için de iyi olur. Ne kadar farklı şehir o kadar iyi gibi ikna yolları yine olmazsa sözünü tutmadın dersiniz yine olmazsa benim ailem alınır böyle olmaz dersiniz. Ama şansınızı sonuna kadar zorlayin bence.
Baştan konuşup Antalya diye ortak karar vermişsiniz, eşiniz şimdi niye tek başına karar alacak ki siz de Mersin diye diretin o zaman o Düzce dedikçe. Sonra ortayol Antalya da anlaşırsınız yine.
Ben şuan Düzcede yaşıyorum. Evet çocuk yetiştirmek için büyük sehirlerden biraz daha tercih edilir bir şehir bence. Kücük trafiği yok havası temiz vs.Merhaba kızlar, eşim de ben de memuruz. Şu an doğu görevini yapıyoruz ve inşallah bitmesine altı ay kaldı. Benim ailem Mersin'de eşimin ailesi de Düzce de oturuyor. Eşim de ben de tayin isterken, iklimi güzel, sakin, denize kıyısı olan bir yer olsun istiyorduk ve Antalya'da karar kılmıştık.
Şu anda iki aylık hamileyim ve bundan dolayı eşim fikrini değiştirmiş Düzce'yi yazalım, çocuğumuz kuzenleriyle büyüsün, sokakta oynasın çocukluğunu yaşasın diyor. Yazın tatilde Düzce'de kv'de bir ay kaldım ve o süreçte o kadar bunaldım ki, görümcelerim onların çocukları, sürekli misafir vs.. Bir de eşimin ailesi bayağı muhafazakar ve ben de onlara çok da uygun değilim, hadi bir ay tatil diye sabrettim .. Düzce'ye taşınsak eminim görümcem çocukları toplayıp her hafta gelir, kayın validem misafiri olur çağırır, temizliği olur çağırır.. İyiyken niye kötü olalım diyorum eşime de, dün bu yüzden eşimle de biraz atıştık..
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ortada bir yer olarak Ankara yazalım dedim aslında, ama eşim sevmiyorum, soğuk, bürokratik, sahili yok vs gibi sebeplerle yazmak istemedi ama sonuna kadar zorlayacağım Düzce olmasın diye..
Tamam işte net tavrınızı koyun Düzce diye ısrar edeceğini bilsem evlenmezdim seninle deyin, siz kararlı olduktan sonra orta yol daha kolay bulunur. Bir kere giderseniz birdaha çıkamazsınız o şehirden ailelerle içiçe ömür mü geçer uzaktayken bile gelip 4 ay yerleşmişler evinize yakında hele de çocuk olunca düşünemiyorum.Mersin'i yazalım o zaman dedim zaten, Mersin'de hiç polis yok mu sanki dedim, çocuğumuzla da annem ilgilenir, komşu çocuklarıyla oynar çocukluğunu yaşar, biz de yalnız kalmayız dedim..
Baştan Antalya diye konuşulmuş şimdi ne diye tartışıyo ki seninle
tayin istemelerine 6 ay kalmış bence kocaya akıl verenler türemiştirBaştan Antalya diye konuşulmuş şimdi ne diye tartışıyo ki seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?