Merhaba. Ben eşimle tanışıp evlilik yoluna girdiğimizde neyi nasıl yapacağımıza dair konuştuk ben beklentilerimi soyledim 100 gr altın istedim oda ailemle konuşmam gerekiyor dedi .Bu arada eşim memur ve ailesinden ayri belediyenin verdigi konteynerde yasiyor. Eşimin kendi borçları olduğu için kendi geçimini zor sağlıyor . Düğün işini ailesiyle konuştu hatta ailesiyle konuşmadan önce ben düğün olmasın nikahla da evlensek olur dedim ailesi de dugunsuz olmaz diyip destek vereceklerini söylediler çünkü daha önce abilerinin hepsini ailesi yardım edip evlendirmisler. 100 gr altına karar verdik ailesi ailemle tanışmaya gelince altın pazarlığı yapıldı ve 85 gr ye düşürüldü depremzedeyiz durumumuz yok dediler ailemde tamam dedi anlayış gösterdi. Neyse bundan bir kaç ay sonra eşimin ailesine hac kurası çıktı ve bizi borç alıp evlendirecekleri parayla oğullarından bizi evlendirmek şartıyla helallik alıp hacca gittiler. O zaman nisanliydik . Neyse hacdan geldiler ve tarlasını satarak evlendirecegini söyledi babası. Neyse bizde buna güvenerek eşimle 4 aydır nikahliyiz düğünümüzü yaparlar diye ancak tarlayı babası kendi istediği fiyatin altında satmadığı için tarlada gitmiyor . Tarla satilmadan da düğün olmuyor ve ben düğün olmadığı için hala ailemin evimdeyim. Bu süreçte ailesi ne beni ne ailemi hiç arayıp hal hatır sormadılar ne davet ettiler ne de kendileri geldi. Eşimle bu durumu konuştuğumda ne yapayim beni dinlemiyorlar ben de bıktım diyor. Hasta vs olduğumda eşim benden 40 km uzakta param yok diyip eşim olarak yanımda olamıyor yeri geliyor 1 ay bulusamıyoruz. Bu durumlardan dolayı ailem, ailesine ve eşime çok tepkiler hatta boşanmamı istiyorlar. Eşimde sabret duzelecek diyor Ben de hala sabrediyorum satilirda evleniriz diye. Bu ara ben beyaz eşyaları vs hallettim eşimde mobilyaları zar zor halletti . Ev tutacak bile maddiyata sahip değil. Düğünde takılan altınların eşimin borçlarını kapatacağız .Bunları odemedigimiz taktirde evi gecindiremeyecek yine. bu arada esimin borçları benden önce arabası için edindiği kredi kredi karti borçları. Arabasi da cok yeni bi model degil ama cok masraf cikartiyor satsak cok parada etmiyor Siz olsaydınız ne yapardınız sevginiz uğruna sabreder mi yoksa ayrılır / boşanır miydiniz yorumlarınızı merak ediyorum. Kafam aşırı derecede karışık