Eşimin ailesinin borçları

ahh ahh şimdi okudum

üzüldüm engel olamamanıza ya umarım çekemezler

düşüncesizler. zaten onlar da birazcık düşünce olsa eşinden o parayı talep etmezlerdi. daha borçtan yeni çıkmışsınız, bir bebeğiniz olacak ve üstelik eşin daha yeni yeni düzenli bir işe başlamış, şunların yaptığına bak. sanıyo musun kı o parayı çekse görümcen size ödeyecek? asla o parayı verdiğiniz miktarla geri alamazsınız buna eminim. eşinin önceliği ablası değil, karısı ve çocuğuyla kurduğu ailesi olmalı. sorumluluklarını unutmasın. olayı resmen melodrama çevirmiş sabaha kadar içip içip ağlamalar bilmem ne. herkes ektiğini biçer, niye bunun faturasını siz ödeyesiniz ki? kaldı kı orda 35 yaşında eşşek kadar kayınbirader var, bi zahmet bi işe girsin madem durum o kadar vahimse.

Şu konuda emin olduğum tek şey 25 bin liralık borç 9 bine kapanmaz. Hangi borç bu nereden alınmış öyle faiz işlemiş?

Amaç 1 haftada ödersek 9 bine kapancak o yüzden hemen derhal çekin.

Bu borç bunca zaman beklemiş 3 ay daha neden beklemiyor, şimdi 9 bine kapanan 3 ay sonra kapanmıyor mu?

Ayrıca neden 3 ay sonra çekebiliyor? Sicili mi bozuk?

Bence bu çelişkiler bile insanın canını sıkabilir.

Babama bile bana kredi çek diyemem, umarım demek zorunda da kalmam ://

kardeşim durumum müsait değil bizide biliyorsun bebek bekliyoruz masraf bilmem ne dedin allah allah kestirip atmak bu kadar mı zor? birde 3 - 5 bin değil ha 25 bin. bence tavrından dönmemelisin akbaba gibiler bu ne ya

Ben olsam krediyi veren şubeyi genel merkezine şikayet ederdim. Bu kadar da kindarim. Beni uzmesine vesile olan kim varsa yakarim canını.

Eşin ağlasın sızlasın valla
Hatta ablasıda ağlasın sızlasın
Bir mobilya alıp 3 taksit sonrasını ödememişler
Şİmdi kalkıp 25000 gibi bir meblağı mı ödeyecekler
Artık ekmek aslanın ağzında herkes geçim derdinde
Üstelik bu insanlar memur yani kalkmışlar bana yeni borcu karı-koca gögüsleyen insanlardan istiyorlar
Az gezselerdi sanki sizler gezmeyi yemeyi içmeyi bilmiyormusunuz ama mantıklı davranmaya çalışmışsınız
V e borçlarınızı ödemeyi tercih edip eşinize destek olmuşsunuz
Bunun için sizi karşına alıyorsa alsın sizede yazık karnınızdakininde geleceği var sizden önce artık
Bu konuda asla duyarlı olamazdım

allah sabır versin size, bebeğinizin hatrına kendinizi çok hırpalamayın. hamile kadını üç kuruş borcu için bu kadar üzenler o paranın hayrını göremezler, rabbim büyük.

Bildiğim kadarıyla eşlerden biri kredi çektiğinde banka diğerinden imza istiyor. Sende imza vermezsin olur biter. Ama bu para konuları çok hassas dikkat et başın belaya girmesin suya sabuna dokunma derim

Canim cok üzüldüm. Şimdi senin problemim esasında sizin kömün yaşamanız. Yani senin eşinin ailesi siz ne kazanıyorsunuz ne harciyorsunuz herseyi biliyorlar. Yani sizin borcunu bittiği anda hemen sizi tekrar borca sokuyorlar. Sen tazminat almasıydın borclari kapatmasaydin kredi nasıl cekecektiniz.

Senin para yönetimini eşinden ailesinden alman gerekiyor. Sen şimdi üzme canını bebeğini doğur, kendi paralarını al kenara biriktirmeye basla. Kocana hiç bahsetme. Ama bunu artık hayatın boyunca yapman lazım. Yarın bir gün araba ev alınacağı zaman çıkarırsin. Sana bıraktığı parayi hep harcadığını düşünsün ve ay sonunu kocan hiç getirmesin. Ay sonunda cebinde 5 kuruş para kalmasın. Ayın 30 unda cebinde 10 lira olursa gidip kredi çekiyor senin kocan.
KV ve ailesiyle de görüşme bir daha evine girip cikamasinlar.

su erkeklere artik akil fikir erdiremiyorum nasil bir mantikla ailelerine bu Kadar yardim ediyorlar anlamak mümkün degil.
cocugun ve esinle bir aile oldugunun farkinda bile degilsin hala ablada abla.

gerekli koşulları sağlıyamazsa sistem zaten red ederdi

Olabilir ama yine de tanıdık diye torpil yapılması canımı sıktı. Ben olsam önce aynı bankanın başka şubesinden eşimin kredi alıp alamayacağını sorgulardım/sorgulatırdım. Eğer alamıyorsa ama oradan vermişlerse yakardım o tanıdığı

Tabi bınlar eşimin ve o yiyici ailesinin hayatını mahvettikten sonraki işler

GERİ ADIM ATMAYIN

bırakın ağlasın eşiniz ileride çok başınız ağrıyacağına sürekli ağlayacağınıza birkaç gün ağlayıp sussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…