• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin bizden para istemesinden bıktım...

çıkarın kolunuzdaki bilezikleri yollayın onlara...taktıklarını istiyolar işte açık açık :ssz:verin gitsin yanlız verirkende.size olan borcumuzu ödemeye karar verdik dersiniz.utanmadan istemişler bide yaaa atın suratlarına gitsin:27:

eşimle 2009 haziranında nişanladık ve herşey yolundaydı benim için ben pembe bulutların üstündeydim ben 7 sene otelde çalıstım ve gece calısıyordum eşimle ortak laptop almıştık bir gün ondan istedim otelde kalıcam otelde calışanların özel odaları olur bazen orada kalıyordum neyse aldım laptopu yanlışlıkla gecmış dosyasına bir giridm almanyadan dul bir bayan ona övgüler görseniz ve beni kötülemiş ayrıldım olmadı falan diye tabi ben şok sonra başka birisiyle seninle tanışmak için ekim ayını iple çekiyorum falan anlatamam ben sinir krizi gecirdim ona çok güveniyordum ve seviyordum inan bana herşeyi sorgulamaya başladı ve halen öyleyim depresyon ilaçları filan kullandım 2 hafta aradı acmadım otelde kaldım eve gitmedim köpekler gibi yalvardım ve biz herkes tarafından gıbtayla bakılan bir çiftik neyse bir gün tamam dedim bu beni otelden aldı ben buna tekme tokad saldırdım anlatama içimde ki öfkeyi oda ağlama krizine girdi yolda durdu fenalık gecirdi bızım calıştıgımız yerde jandarmalar 24 saat gezer jandarma gördü ne oldu diye bende anlattım birolu evlerine bıraktı annesi babası ögrendi sadece cok utandıklarını söylediler eşim şuan melek gibi ama ben inanmıyorum bazen aklıma geliyor sinir krizi geciyorum zaten evlendikten 8 ay sonra otel işini bıraktım eşim heykeltraştır ayrıca bana hediyelik eşya yapmayı ögretti onları yapıyorum ama malesef bunu atlatamadım....

çıkarın kolunuzdaki bilezikleri yollayın onlara...taktıklarını istiyolar işte açık açık :ssz:verin gitsin yanlız verirkende.size olan borcumuzu ödemeye karar verdik dersiniz.utanmadan istemişler bide yaaa atın suratlarına gitsin:27:

Allah insanı kendi evladına bile muhtaç etmesin, haberleri yokken
böyle sanal alemde lafları edilebiliyor malesef.

Bir anne bir Baba kendi cocugundan para istemeye neden utansın?
İnşallah siz böyle bir duruma düşmezsinizde, suratınıza
birşey atılmaz.

inanın şuan eşimde dahil olmak üzere kimseye güvenmiyor ve inanmıyorum bu hep böyle olucak eminim...

birşey atılmaz.
gerçekten paraya ihtiyaçları olsa sırf insanlara hava atmak için istiyorlar uzaktan akrabaları olan 3 cocuga markalı spor ayakkabası alan insan bunlar... ama bize bir çöpleri bile yok

Eşiniz konuyu kapatmış bence boş yere dert etmeyin
Ama durumun tekrarlanmasından korkuyorsanız
Bence o 5 bileziği bir yere bağlayın misal araba alınabilir
yada borcumuz var bozdurduk deyin

5 bilezik hala duruyosa bozdurup kendi adınıza bankaya yatırın daha emin ellrde olacaktır ..çünkü erkeklerin söz konusu kendi aileleri olunca basiretleri bağlanıyo götürüp verir haberinizde olmaz..siz sinir olduğunuzla kalırsınzı...nişanlıyken aldatma olayına pes diyorum

Eşiniz konuyu kapatmış bence boş yere dert etmeyin
Ama durumun tekrarlanmasından korkuyorsanız
Bence o 5 bileziği bir yere bağlayın misal araba alınabilir
yada borcumuz var bozdurduk deyin

arabamız var zaten bende ev almayı düşünüyorum sonbahara kalmadan bilezik oraya baglansın istiyorum ve kredi çekmeyi borç yapmak istiyorum...

birşey atılmaz.
:53:çocuğuma düğününde 5 bilezik takıpta düğündensonra 5 bin tl isteyeceksem eğer canım benim:ssz:ki bunu çocumun birikmiş parası olmadığını,karısının evde elinde sinir sıkışması olana kadar elişi yapıp para kazandığını ve kirada oturduğunu bilerek istiyorsam...atsın suratıma benim çocuğummm...aç kalırım gene çocuğuma taktığım bilezikle eşdeğer parayı istemem..istiyemem yani.insanın evladına taktığı altın anne babanın şerefi dir...şerefi ...1000 2000 3000 4000 beklide8000 istese kimse bunu düşünmezdi.ama 5 bilezik takıpta 5000 istemek bukapıya çıkıyo ayan beyan sat bileziğini ver demek:51:

inanın şuan eşimde dahil olmak üzere kimseye güvenmiyor ve inanmıyorum bu hep böyle olucak eminim...

aldatılmış bir bayan olarak seni çok iyi anlıyorum ve keşke evlenmeseydin diyorum.çünkü şüphe güvenememek çok kötü:5:
para mevzusuna gelince eşin zaten yok demiş vermemiş niye canını sıkıyorsun ki
keşke benim koca da yok demeyi öğrense ben bir de böyle çekiyorum:23:

:53:çocuğuma düğününde 5 bilezik takıpta düğündensonra 5 bin tl isteyeceksem eğer canım benim:ssz:ki bunu çocumun birikmiş parası olmadığını,karısının evde elinde sinir sıkışması olana kadar elişi yapıp para kazandığını ve kirada oturduğunu bilerek istiyorsam...atsın suratıma benim çocuğummm...aç kalırım gene çocuğuma taktığım bilezikle eşdeğer parayı istemem..istiyemem yani.insanın evladına taktığı altın anne babanın şerefi dir...şerefi ...1000 2000 3000 4000 beklide8000 istese kimse bunu düşünmezdi.ama 5 bilezik takıpta 5000 istemek bukapıya çıkıyo ayan beyan sat bileziğini ver demek:51:

kendi dügünümüzü kendimiz yaptık birde fazla açılmadık borçsuz dügünümüz oldu .evet malesef onlar böyle düşünmüyorlar... paradan geçtim sene de 2 defa buraya gelirler ve benimle asla muhatap olmazlar dışardan yerler içerler ama artık alıştım inşallah en kısa zamanda evim olur artık kiracı olmak istemiyorum

aldatılmış bir bayan olarak seni çok iyi anlıyorum ve keşke evlenmeseydin diyorum.çünkü şüphe güvenememek çok kötü:5:
para mevzusuna gelince eşin zaten yok demiş vermemiş niye canını sıkıyorsun ki
keşke benim koca da yok demeyi öğrense ben bir de böyle çekiyorum:23:

eger evlenmeseydım ailemle anlaşamazdım inan çok zor insanlar evlendim eşim çok şükür çok çalışıyor izinli gününde bile evde değişik süs eşyaları yapıyor üzerime titiryor yok dedi gecen senede istemişlerdi yine yok demiştik bu sene yine tekrar bu hep olucak mı??offff kardeşi markalı giyiniyooo yakında evlencem der bıim kapımızı çalarlar sinirlerimi bozuyor...

Canım bizimkiler de elini suya sabuna sürmeden düğün yaptık diye övünenlerden.
En sinir bozucu yönleri bu. Kendi eşyamızı kendimiz aldık,ama komşulara herşeylerini aldık hiç eksikleri yok diye hava atanlar onlar :D
Bu konudan rahatsız mıyım hayır,iyi ki de kendimiz almışız,iyi ki de bize emekleri geçmedi.İstemiyoruz onlara minnet edeceğimiz bi konu olmasını.
Bu düşünceleri yakıştıramasam da kendime,hal bu malesef..zamanla böyle düşünüyo insan. Ve üzülmek yerine mutlu olmaya başlıyo :)

Sizinkiler de aynısını yapıyo anlaşılan.en azından bilezik takmışlar hava atmak için de olsa :) şimdi de geri istiyolar.
Bende arkadaş gibi ver kurtul derdim ama sonu gelmiyo , bu davranış da hata olur,yine sana dokunur 3-5 sene sonra.

Bizim yaptığımızı yap,borca gir :) Öyle huzurluyum ki.Arıyolar durumlarının sıkışık olduğundan falan konu açıyolar hemen.Alakası yok halbuki.Aldıkları kiralar gayet iyi geçindirir.Harcamasını bilirlerse.
Bende yetmiyosa işe girip çalışsın sapasağlam adam diyorum,eşim de hak veriyo.

Biz hala borç ödüyoruz,onlara hiç bi zahmetimiz olmadı,bu onlara en büyük iyilik.

He çok zor durumda kaldıklarına inanırsam eşimden önce ben yardımcı olalım derim,o ayrı mevzu.
Çünkü bugün o sıkıntı da olur,yarın benim annem babamın sıkıntısı olur.
Ayırt etmek yanlış artık bu saatten sonra.

Eşin senden yana..Hiç kafaya takma.

Canım bizimkiler de elini suya sabuna sürmeden düğün yaptık diye övünenlerden.
En sinir bozucu yönleri bu. Kendi eşyamızı kendimiz aldık,ama komşulara herşeylerini aldık hiç eksikleri yok diye hava atanlar onlar :D
Bu konudan rahatsız mıyım hayır,iyi ki de kendimiz almışız,iyi ki de bize emekleri geçmedi.İstemiyoruz onlara minnet edeceğimiz bi konu olmasını.
Bu düşünceleri yakıştıramasam da kendime,hal bu malesef..zamanla böyle düşünüyo insan. Ve üzülmek yerine mutlu olmaya başlıyo :)

Sizinkiler de aynısını yapıyo anlaşılan.en azından bilezik takmışlar hava atmak için de olsa :) şimdi de geri istiyolar.
Bende arkadaş gibi ver kurtul derdim ama sonu gelmiyo , bu davranış da hata olur,yine sana dokunur 3-5 sene sonra.

Bizim yaptığımızı yap,borca gir :) Öyle huzurluyum ki.Arıyolar durumlarının sıkışık olduğundan falan konu açıyolar hemen.Alakası yok halbuki.Aldıkları kiralar gayet iyi geçindirir.Harcamasını bilirlerse.
Bende yetmiyosa işe girip çalışsın sapasağlam adam diyorum,eşim de hak veriyo.

Biz hala borç ödüyoruz,onlara hiç bi zahmetimiz olmadı,bu onlara en büyük iyilik.

He çok zor durumda kaldıklarına inanırsam eşimden önce ben yardımcı olalım derim,o ayrı mevzu.
Çünkü bugün o sıkıntı da olur,yarın benim annem babamın sıkıntısı olur.
Ayırt etmek yanlış artık bu saatten sonra.

Eşin senden yana..Hiç kafaya takma.
aynı bizimkiler gibilerde onlarda ögle dügün yaptık diye övünüyorlar bende kredi çekip ev alıcam hiç olmazsa evimiz olur ve borç öderiz onlardan da kurtuluruz

Hepsi aynı canını sıkma..Parayı vermiyor anladığım kadarıyla o zaman sorun yok açıklaması da seni ilgilendirmez onun ailesi..Sen doğruları sert bir dille söyleyebilirsin ve çoğu zaman işe yarar ama eşin için o kadar basit değil..

Eşimin babası da 4-5 bilezik takıp düğünün hemen sonrası yangından mal kaçırır gibi almışlardı..Akılları sıra onlar saklayacaklar ihtiyacımız oldu istedik neymiş düğün borçlarını ödemişler..Almadıkları gelinliğin tuttukları gelişi güzel bir salonun parası ne kadar çokmuş..Ne tesadüftür evlerini de yenilediler.Ne komik..Nefret ediyorum.!

Eşimin babası da 4-5 bilezik takıp düğünün hemen sonrası yangından mal kaçırır gibi almışlardı..Akılları sıra onlar saklayacaklar ihtiyacımız oldu istedik neymiş düğün borçlarını ödemişler..Almadıkları gelinliğin tuttukları gelişi güzel bir salonun parası ne kadar çokmuş..Ne tesadüftür evlerini de yenilediler.Ne komik..Nefret ediyorum.!

Şöyle olayları okudukça deliye dönüyorum..Ve kendime sözler veriyorum.
Ben böyle olmayacağım!!!
Kimsenin canını yakıp ahını almayacağım!!

İçim soğumuyo bi türlü onlara karşı..Aynen sizinkiler gibi.inat edip almadıkları gelinlikle düğün salonunda hava atıyolar gelinimiz çok güzel olmuşmuş!! onların hiç bişeyi olmak istemiyorum.
Sadece biraz insanlık,biraz merhamet istiyorum.........

aynı bizimkiler gibilerde onlarda ögle dügün yaptık diye övünüyorlar bende kredi çekip ev alıcam hiç olmazsa evimiz olur ve borç öderiz onlardan da kurtuluruz

Halbuki gönlümüzü kırmadan adam gibi destek olsalardı zor zamanımızda,düğün ya bu düğün,oğullarının düğünü!
Ama yedi kat yabancıya eminim daha sahiplenici davranılırdı...

Bizde onların zor zamanında neden yanlarında olmayalım ki?
O kadar vicdansız mıyız? Hiç bi gelin bu konuda nankör olmazdı,ama ağız tadı bırakmadan zehir ederlerse yok yere düğünleri,nişanları, o zaman da soğukluğu hakederler.
Kötülüğe kötülükle cevap vermek çözüm değil ama bizde insanız ya!

Şöyle olayları okudukça deliye dönüyorum..Ve kendime sözler veriyorum.
Ben böyle olmayacağım!!!
Kimsenin canını yakıp ahını almayacağım!!

İçim soğumuyo bi türlü onlara karşı..Aynen sizinkiler gibi.inat edip almadıkları gelinlikle düğün salonunda hava atıyolar gelinimiz çok güzel olmuşmuş!! onların hiç bişeyi olmak istemiyorum.
Sadece biraz insanlık,biraz merhamet istiyorum.........

Aynen canım benimde içim soğumuyor..Artık aramızda kilometreler var ama yinede yüzleri gözümün önüne geldikce kan beynime sıçrıyor..Nefret kelimesi duydugum öfkeyi anlatmaya yetmez.!

Fazla şey istiyorsun..

sizin yüzüne nasıl baktılar acaba ??? ama merak etme o bileziklerin parası onlardan çıkar....hemde fazlasıyla

Back