canım benim.Allah yardımcın olsun.İnşallah seninki de yaptıklarına pişman olur.Aklı başına gelir.Sen elinden geldiğince düşünüp üzülmemeye bak.ben de birçok seyi düşününce sinir oluyorum ama düşünmemeye çelışıyorum.abisi diyoki tlfnda sen bırakıp 2 günlüğüne gelseydin.Ayıp ya dedim bu kadar olmaz.aslında gelmelerini hiç istemiyorum ama eşime dedimki madem seni çok özlemişler gelsinler buraya.zaten annen işi olunca geliyo.(ne cadaloz kadın ya.)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..
- Konu Sahibi lal32
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim.Allah yardımcın olsun.İnşallah seninki de yaptıklarına pişman olur.Aklı başına gelir.Sen elinden geldiğince düşünüp üzülmemeye bak.ben de birçok seyi düşününce sinir oluyorum ama düşünmemeye çelışıyorum.abisi diyoki tlfnda sen bırakıp 2 günlüğüne gelseydin.Ayıp ya dedim bu kadar olmaz.aslında gelmelerini hiç istemiyorum ama eşime dedimki madem seni çok özlemişler gelsinler buraya.zaten annen işi olunca geliyo.(ne cadaloz kadın ya.)
Allahtan benim kaynana kayinbaba burda degil....
üşenmedim bütün sayfaları okudum.
o ona para vermiş, bu buna para vermiş, o kartını almış, bu kartının şifresini değiştirmiş, o parayı geri vermemiş, bu tekrar para istemiş...
para para para...
para mevzusundan herkes birbirleriyle yüz göz olmuş. çok açık söyleyeceğim belki kızacaklar bana ama olaylar, ''ne koparabilirsem kar'' muhabbeti gibi.
herşeye rağmen sen birçok konuda haklısın lal. belki ağır olacak söyleyeceğim şeyler ama yinede söylemek istiyorum.
1. si; eşinin nasıl bir adam olduğunu görmek istemiyorsun. sürekli ''kızlar napmam lazım?'' diye sormuşsun, birçok kişi aynı cevabı vermiş ama sevginden dolayı, aşık olduğun için yazılanları gözardı edip, tekrar tekrar ''ne yapmalıyım?'' diye sormuşsun.
bir yorumunda, ''eşimin beni sevmediğine emin olsam çabalamazdım'' demişsin. seni üzmek, kırmak için söylemiyorum ama bu adam seni, ona para verdiğin zamanlarda seviyor. en azından burdan bakınca görünen o. seni alttan aldığı, özür dilediği zamanlar hep belli. ne zaman sabrın taşsa, sadece seni o anda sakinleştirmek için susuyor veya özür diliyor. iyi davranması ve verdiği sözleri tutması hep anlık. eşinin tek düşüncesi; kötü zamanlarda özürlerle, sözlerle o anlık konunun kapanması. verdiği sözlerin herhangi bir geçerliliği yok. daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi, söz vererek seni yumuşatıp daha sonra yine bildiğini okuyor.
ve sevgiden dolayı bunları göremiyorsun ya da görüyorsun ama yine sevginden dolayı gözardı ediyorsun.
sonra olaylar sil baştan...
2. si en son herşey oldukça iyiydi ( o sayfaları okurken şükürler olsun dedim). sonra eltin arayıp tekrar para istedi ve herşey başa döndü. burda hatalısın eşin sana ''sen konuş'' demiş. o zaman konuşamalıydın, saygılı ama bir o kadarda bıçak gibi keskin konuşup konuyu kapatmalıydın. konuşmak istememişsin daha sonra pişman olmuşsun ve anladığım kadarıyla bu pişmanlığı birazda olsa eşinden çıkarmaya çalışmışsın ( bilinçli yaptığını sanmıyorum tamamen yaşadıklarının etkisiyle).
sen bu evliliği sürdürmek istiyorsun ve gerçekten çözüm arıyorsun. mesela eşine şöyle desen; '' bundan önce kimin ne borcu varsa istemiyorum vermesinler ama bundan sonra kimseye borç vermek de yok. Türkiye'ye gittiğimizde babana para vermek istiyorsan yarısını ver. zaten hepsini verdiğinde daha sonra harçlık istemek zorunda kalıyoruz bu sayede hem babanın elinde para olur hemde bizde harçlık istemek zorunda kalmayız.''
ortak yollar bulmak çok zor. umarım yolunuzu birbirinizi daha fazla yıpratmadan bulursunuz.
hakkınızda hayırlısı...
o ona para vermiş, bu buna para vermiş, o kartını almış, bu kartının şifresini değiştirmiş, o parayı geri vermemiş, bu tekrar para istemiş...
para para para...
para mevzusundan herkes birbirleriyle yüz göz olmuş. çok açık söyleyeceğim belki kızacaklar bana ama olaylar, ''ne koparabilirsem kar'' muhabbeti gibi.
herşeye rağmen sen birçok konuda haklısın lal. belki ağır olacak söyleyeceğim şeyler ama yinede söylemek istiyorum.
1. si; eşinin nasıl bir adam olduğunu görmek istemiyorsun. sürekli ''kızlar napmam lazım?'' diye sormuşsun, birçok kişi aynı cevabı vermiş ama sevginden dolayı, aşık olduğun için yazılanları gözardı edip, tekrar tekrar ''ne yapmalıyım?'' diye sormuşsun.
bir yorumunda, ''eşimin beni sevmediğine emin olsam çabalamazdım'' demişsin. seni üzmek, kırmak için söylemiyorum ama bu adam seni, ona para verdiğin zamanlarda seviyor. en azından burdan bakınca görünen o. seni alttan aldığı, özür dilediği zamanlar hep belli. ne zaman sabrın taşsa, sadece seni o anda sakinleştirmek için susuyor veya özür diliyor. iyi davranması ve verdiği sözleri tutması hep anlık. eşinin tek düşüncesi; kötü zamanlarda özürlerle, sözlerle o anlık konunun kapanması. verdiği sözlerin herhangi bir geçerliliği yok. daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi, söz vererek seni yumuşatıp daha sonra yine bildiğini okuyor.
ve sevgiden dolayı bunları göremiyorsun ya da görüyorsun ama yine sevginden dolayı gözardı ediyorsun.
2. si en son herşey oldukça iyiydi ( o sayfaları okurken şükürler olsun dedim). sonra eltin arayıp tekrar para istedi ve herşey başa döndü. burda hatalısın eşin sana ''sen konuş'' demiş. o zaman konuşamalıydın, saygılı ama bir o kadarda bıçak gibi keskin konuşup konuyu kapatmalıydın. konuşmak istememişsin daha sonra pişman olmuşsun ve anladığım kadarıyla bu pişmanlığı birazda olsa eşinden çıkarmaya çalışmışsın ( bilinçli yaptığını sanmıyorum tamamen yaşadıklarının etkisiyle).
sen bu evliliği sürdürmek istiyorsun ve gerçekten çözüm arıyorsun. mesela eşine şöyle desen; '' bundan önce kimin ne borcu varsa istemiyorum vermesinler ama bundan sonra kimseye borç vermek de yok. Türkiye'ye gittiğimizde babana para vermek istiyorsan yarısını ver. zaten hepsini verdiğinde daha sonra harçlık istemek zorunda kalıyoruz bu sayede hem babanın elinde para olur hemde bizde harçlık istemek zorunda kalmayız.''
ortak yollar bulmak çok zor. umarım yolunuzu birbirinizi daha fazla yıpratmadan bulursunuz.
hakkınızda hayırlısı...
üşenmedim bütün sayfaları okudum.
para para para...
hakkınızda hayırlısı...
zahmet edip okudugun icin cok tsk ederim öncelikle....
yorumuna gelince...
evt ortada sürekli bi para konusu var...baskalari birbirine düser para diye bunlar son gaz destek ki bazen cok ileri gidiyorlar ama malesef ki bunu yasayan insan sadece ben degilim sanirim....bu bu duruma katlanmak icin tabiki bi bahane degil...herkez cekebildigi kadar ceker....kimi akillanir kimi akillanmaz....hani demissin ya bu adam seni para verdigin zamanlarda seviyor diye....ben calismak istemesem esim beni zorlamaz bu bi gercek...kiyamet koptugu anda özür diliyor dediginde haklisin...zaman oluyor malesef bana da pek inandirici gelmiyor...
gecen bi arkadasimizin yanindaydik....bu para meselesini bilmiyor....ben arkadasla eve gidiyordum...erkeklerde arabayi alip gelecekti....bana döndü lal kendine dikkat et dedi...birsey olursa ara hemen dedi(saat biraz gecti)...arkadas bana dönüp lal kocan seni cok seviyor...ne kadar cok üstüne düsüyor dedi...
kacirdinmi bilmiyorum...kaynimlar borclarini verdiler...esim kredileri kapatacak simdi....
ben bu eltimlere para verme konusunda birazda eltim ve kaynimi suclu buluyorum...bana kizabilirsin belki ama onlar o kadar (özellikle eltim)cok israrci ve arsizlik yapiyor...hic düsünmüyor acaba onlarda varmi huzurlari kacarmi...istiyor da istiyor...tabiki anlimiza silah dayamiyorlar...ama manevi anlamda duygu sömürüsü yapiyorlar....bu hic bir sey icin özür degil ama etkisi cok tabiki...
umarim seninde diledigin gibi hersey olumlu yönde düzelir....
şu anda durum nedir lal,
eşinle aran düzeldi mi, evinde misin?
neler yaptınız, borçlarını ödediler tamam da ileriye yönelik eşinin tavrı nedir?
yeni kararlar aldınız mı?
cnm suan pek bi degisiklik yok...en son babasinin cebine para koyma meselesini konustuk...simdilik tepkisini bekliyorum...haftaya persembe gidiyoruz türkiyeye...gelen parayla borclari kapatacak...dügün kredisini ve ya araba kredisini yada banka borcunu...geriye pek para kalmiyor ama bakicaz...
ileriye dönük olarak esim kisa dogru bi daire veya ev almayi düsünüyor...
esim gecen para konusunu acti ben bisey demeden...götürecegin parayi diledigin gibi harca türkiyede dedi ben istemiyorum dedi....eger yetmezse bende destek ederim dedi...
bunu kendiliginden demesine baya sasirdim...ama sanirim babasina verecegi paraya karismayayim diye yapiyor galiba...sen bana karisma bende sana karismiyorum düsüncesi var sanirim....
bunu kendiliginden demesine baya sasirdim...ama sanirim babasina verecegi paraya karismayayim diye yapiyor galiba...sen bana karisma bende sana karismiyorum düsüncesi var sanirim....
günaydın lal,
belk, de dediğin gibi,ben sana sen bana mantığı güdüyor olabilir ama bu bile olsa iyidir eski halinden bence...
günaydin cnm,
sence öyleyse karismaya hakkim varmidir?mesela ben ilerde calismadigimda ne yapicam?
konunu okuduğumdan beri yorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum hep bir değişiklik olurmu eşin değişirmi diye bekledim ama yok senin konuna benzer olayları bende yaşadım kendimi kaptırdım resmen okurken benimki gibi başkalarıda varmış dedim gerçi benim olayım biraz farklı…
Benim eşimde benden gizli vermiş ailesine hemde ev kredi borcumuz varken ve malesef ev almadan once verilmiş ve biz evi alırken 60 milyar kredi çektik eğer o para olsaydı 50 milyar çekecektik eşimin ve ailesinin yiyiciliği yüzünden 10 milyara boşuna faiz ödüyoruz neyse ben bunları öğrendiğimde direk boşanmaya karar verdim benim derdim para değildi eşime tamamen güvenimin bitmesi ve yalanlarıydı çünkü sürekli ailesine verdiğini inkar ediyordu (bu en önemli özelliği) bana gerçekleri kendi 2 kardeşi ve annesi anlattı pardon ben annesinin ağzından laf aldım çünkü bu yapılanlar eşimin annesiyle danışıklı dövüşüydü. Ben dilekçe verdim ve kaynanam öldü dirildi bana geri aldırdı dilekçeyi bir daha böyle bişey olmayacak affet falan diye bende affettim ama nasıl eşimin elinden maaş kartını aldım krediyi ben çekiğim için tamamını ben ödüyordum eşim eve bakıyordu sözüm ona ama hiçbirşey almazdı benimle sırf para vermemek için küstüğünü kendi Kabul etti neyse bir daha yalan yok dedi para saklamak gizli başkasına vermek sana oyun yok dedi ok dedim ayrıca bizim kredi kartımızada borcumuz vardı neyse daha bir kaç gün once yolda yürürken kredi kartının atm sini gördüm ve çıkar bakalım kaç para borcun var dedim bir afalladı ne gerek var söyledim ya dedi ama...
(1 gün once toplam kredi borcun ne kadar diye sorduğumda 2000 tl bu ayda sadece 500 tl yatırabildim demişti) neyse bir taktım kartı toplam borç 1600 bu ay yatan 300 TL alın size bir yalan daha hiçbirşey söylemedim o an iğrendim ondan anladım ki huylu huyundan vazgeçmiyor şimdi napıcam bende bilmiyorum.
Umarım senin durumun benimki kadar kötü olmaz ama güvenin sarsıldığı için hep şüphe içinde yaşarsın.
Herşeyiniz düzeldiğinde şüphelerimden kurtulurum dersen devam et ama iyi gitsede şüphenlenirim diyorsan hiç uzatma çünkü şüphe güvensizlik seni yer bitirir beş yıl sonra keşke dememek için iyi düşün
Benim eşimde benden gizli vermiş ailesine hemde ev kredi borcumuz varken ve malesef ev almadan once verilmiş ve biz evi alırken 60 milyar kredi çektik eğer o para olsaydı 50 milyar çekecektik eşimin ve ailesinin yiyiciliği yüzünden 10 milyara boşuna faiz ödüyoruz neyse ben bunları öğrendiğimde direk boşanmaya karar verdim benim derdim para değildi eşime tamamen güvenimin bitmesi ve yalanlarıydı çünkü sürekli ailesine verdiğini inkar ediyordu (bu en önemli özelliği) bana gerçekleri kendi 2 kardeşi ve annesi anlattı pardon ben annesinin ağzından laf aldım çünkü bu yapılanlar eşimin annesiyle danışıklı dövüşüydü. Ben dilekçe verdim ve kaynanam öldü dirildi bana geri aldırdı dilekçeyi bir daha böyle bişey olmayacak affet falan diye bende affettim ama nasıl eşimin elinden maaş kartını aldım krediyi ben çekiğim için tamamını ben ödüyordum eşim eve bakıyordu sözüm ona ama hiçbirşey almazdı benimle sırf para vermemek için küstüğünü kendi Kabul etti neyse bir daha yalan yok dedi para saklamak gizli başkasına vermek sana oyun yok dedi ok dedim ayrıca bizim kredi kartımızada borcumuz vardı neyse daha bir kaç gün once yolda yürürken kredi kartının atm sini gördüm ve çıkar bakalım kaç para borcun var dedim bir afalladı ne gerek var söyledim ya dedi ama...
(1 gün once toplam kredi borcun ne kadar diye sorduğumda 2000 tl bu ayda sadece 500 tl yatırabildim demişti) neyse bir taktım kartı toplam borç 1600 bu ay yatan 300 TL alın size bir yalan daha hiçbirşey söylemedim o an iğrendim ondan anladım ki huylu huyundan vazgeçmiyor şimdi napıcam bende bilmiyorum.
Umarım senin durumun benimki kadar kötü olmaz ama güvenin sarsıldığı için hep şüphe içinde yaşarsın.
Herşeyiniz düzeldiğinde şüphelerimden kurtulurum dersen devam et ama iyi gitsede şüphenlenirim diyorsan hiç uzatma çünkü şüphe güvensizlik seni yer bitirir beş yıl sonra keşke dememek için iyi düşün
konunu okuduğumdan beri yorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum hep bir değişiklik olurmu eşin değişirmi diye bekledim ama yok senin konuna benzer olayları bende yaşadım kendimi kaptırdım resmen okurken benimki gibi başkalarıda varmış dedim gerçi benim olayım biraz farklı…
cnm yazdiklarini okuyunca sanki biraz halime sükredesim geldi...biz o dereceye gelmedik henüz cok sükür...Allahim sonumuzu hayir etsin...yasadiklarimiz gercekten aslina bakarsan tahammül edilmeyecek seyler(yüce Allahim tabiki önce beterinden saklasin)
biraz öncede yazdigim gibi...bu aksam türkiyeye ucuyorum...hem korkuyorum...hemde bu sefer nasil olacak merak ediyorum...
merhaba kizlar,
ben tatilden döndüm...bekledigim gibi pek bi sorun yasanmadi Allahima cok sükür...
hoşgeldin lal,
ne var ne yok,
ne yaptınız burda,nasıl geçti
eşinin abisi borçalrınızı ödedi mi?
hoşgeldin lal,
ne var ne yok,
ne yaptınız burda,nasıl geçti
eşinin abisi borçalrınızı ödedi mi?
tsk ederim cnm. tatil güzel gecti...tatil bölgesinde malesef yer bulamadik ama onun disinda güzel gecti...iki gün istanbulu gezdik kuzenlerim ve esimle birlikte...kaynanami pek görmedim sehir disindaydi...esimin abisi gitmeden borcu ödedi...ztn o sayede gittik sayilir...dügün kredisini kapattik, araba kredisini kismen kapattik...para problemi yasamadik...gitmeden esim parani istedigin gibi harca orada dedi para istemedi benden...
tsk ederim cnm. tatil güzel gecti...tatil bölgesinde malesef yer bulamadik ama onun disinda güzel gecti...iki gün istanbulu gezdik kuzenlerim ve esimle birlikte...kaynanami pek görmedim sehir disindaydi...esimin abisi gitmeden borcu ödedi...ztn o sayede gittik sayilir...dügün kredisini kapattik, araba kredisini kismen kapattik...para problemi yasamadik...gitmeden esim parani istedigin gibi harca orada dedi para istemedi benden...
ay ne güzel maşallah size,
Allah bozmasın inşallah..