sicaklar yavas yavas basladi, esinizin de beyni sulanmis olsa gerek...
yoksa bir adam nasil bu kadar cok sacmalayabilir aklim almiyor...
ne saygisizca...
yaptiklarinizda ve soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz, hakkinizi yedirmeyin kimseye...
sen calisacaksin kaynin parani yiyecek...
hadi issiz, yemegi yok evi kira para lazimmis desen tamam yardimci olunur...
ama bu adam ''araba'' istiyor...boru degil...kayninizda da kus kadar akil yok yani nasil baska bir insandan araba istenir anlamiyorum...para mi basiyorsunuz siz...
sakin alin terinizle ve zorluklarla kazandiginiz paralari esiniz ve kardesi gibi boyle acikgozlere yedirmeyin...
eger harcanacaksa da gidin kendinize harcayin...
ehliyetim yok diyorsunuz, gidin ehliyet alin mesele...
esiniz sorarsa da isim icin ileride lazim olacak almam gerek deyin falan atin kafadan bir seyler...
esinize kartinizi vermeyin, verdiyseniz de geri alin...
sizin paraniza bu kadar cirkefce (kusura bakmayin) kafasini takmasini ve bu sekilde istemesi cok terbiyesizce...
benim esim para lazim olsa bana sorar, ki hesaplarimiz ayni, internetten kendisine tum parami bile havale edebilecekken sorar ve ben tamam dersem benden miktarini belirletek ve sorarak para alir...
sizin ki hic vermeseniz dove dove alacak neredeyse...
kimseye ezdirmeyin kendinizi...
guclusunuz anlattiklariniza gore zaten, daha da guclu olun...
esinizin baktigi yerden bakin olaya, belli ki esiniz sizi garanti hayatinda olacak biri gibi gormuyor...
siz de onu gormeyin bence...
neden para vermiyorsun deyince ''sen benim esimsin, hayatimda yerin garanti degil senin dedigin gibi, neden parami sana ve senin kardesine yedireyim?'' diye sorun cevap verebilecek mi bakalim?????