• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

Hep söylerim yine söylüyorum bu devirde gelin değil damat alınıyor diye.Kız ailesi elinden geleni yapar kızım üzülmesin aklı gönlü kalmasın diye herşeyi almaya çalışır erkek tarafı bişeye elini sürmediği gibi sende olanı almaya çalışır.Davranışında haklısın bencede herşeyi geçtim bir erkek eşine nasıl sen geçicisin onlar kalıcı diyebilir ki..Hesabınızı kapatın yeni hesap açın ve maaşınızın oraya yatırılmasını isteyin iş yerinizden madem dayatma istiyor görsün anlasın dayatma nasıl olur...

Ohh ne ala memleket:44: sen calis cabala para kazan ve onu kocanin eline ver, oda gitsin ailesine harcasin.. ustune ustelik sen gidicisin onlar kalici desin.. yurtdisinda yasayanlarin para bastigini saniyorlar gercekten, bilseler ki ne zor sartlarda calisiyoruz ,inanin onlar bize para yardiminda bulunur:1::1:
sen sen ol bacim sakin parani kaptirma o adama, kocan bile olsa:19: seni bi banka olarak gordugu kesin canim:( sen sakin geri adim atma, ALLAH yardimcin olsun canim..:71:

arkadaslar dogru soyluyor
"madem gidiciyim ailenle yasa beni neden oyaliyorsun?"
yarin bir gun cocugunun annesi olacaksin
zaten olmasadan hayat arkadasisin
insan nasil guvenir boyle bir adama
bunlari otur guzelce konus

parasizlik heryerde kotudur
ama avrupada ayin sonunu getirememek
nedir ben bilirim
bu yuzden insanin durumu yokken araba gibi
masrafli bir seyi dusunmesi akil isi degil

bence son jestini yap ve aksam
cayini demle otur karsinda ve guzelce konus
nasil kirildigini ve dusuncelerinin normal olmadigini
anlat..

ah canim benim keske o dedigin mümkün olsa biz onu konusamayiz bile. mesela dün aksam tartismadan bana dediki seninle konusmak istedigin BAZI konular var dedi ve bu konudan basladi. ve en sonunda sesler yükseldi ve eliyle bacagima vurdu. yani konusmakla olmuyor onunla ya kabul edeceksin ya edeceksin düsüncesinde malesef. ben sakince anlatmaya calsitim ztn. benim bu davranisimin sebebinin onun sözleri oldugunu. bir daha söylemeyecegim dedi ama ztn bu kacinci bende dolayisiyla inanamiyorum tabi bunu da ona söyledim

bende onlar kalıcı sen gidicisin lafına takıldım
dişlerim gıcırdadı sinirden

destekleriniz icin cok tesekkür ederim. benim esim her tartismada bosanalim yürümüyor diyor. bende cogu zaman burdaki abileriyle yengeleriyle sorunumu paylasmisimdir belki bi faydalari olur diye. ama kazik kaziktir. bende dün dedim ki madem öyle bosanmayi düsünüyorsun bu sefer o zaman avukattan baslayalim ailelerden degil dedim ben varim dedim

davranisini aynen devam ettir canim hic pes etme. esinde ki zihniyet senin paran benim param benim param gene benim param düsüncesi. yani biz de telefon kamera ne bilyiim giviz zivir götürüyoduk daha dogrusu istiyorlardi ama araba ne demek ya ?
hadi hepsini gectim onlar kalici sen gidicisin ne demek, yani nereye cekersen oraya gidecek bi kelime bu. hic yakistirmadim. sabrinizi da tebrik ediyorum bu arada

davranisini aynen devam ettir canim hic pes etme. esinde ki zihniyet senin paran benim param benim param gene benim param düsüncesi. yani biz de telefon kamera ne bilyiim giviz zivir götürüyoduk daha dogrusu istiyorlardi ama araba ne demek ya ?
hadi hepsini gectim onlar kalici sen gidicisin ne demek, yani nereye cekersen oraya gidecek bi kelime bu. hic yakistirmadim. sabrinizi da tebrik ediyorum bu arada

valla sabir etmesem ne ki. ben cok zor durumlarla evlendim yani babami ikna ettim cok cektim. karsiligi buymus hepsi unutuldu gitti. tmm esimi seviyorum ama arada saygida kalmali. o sakinlestikten sonra söyledigini hafife aliyor sinirle söyledim diyip geciyor...

Madem garantin yokmuş, sende kendimi garantiye alıyorum işte de, ne kadar ayıp bir şey karısının parasına göz dikmesi... Haklısın paranı sakın verme.. Seni aldıysa bakıcak, seni çalıştırıp ailesine bakmak içinmi almış....

destekleriniz icin cok tesekkür ederim. benim esim her tartismada bosanalim yürümüyor diyor. bende cogu zaman burdaki abileriyle yengeleriyle sorunumu paylasmisimdir belki bi faydalari olur diye. ama kazik kaziktir. bende dün dedim ki madem öyle bosanmayi düsünüyorsun bu sefer o zaman avukattan baslayalim ailelerden degil dedim ben varim dedim

İyi yapmışsın bence hiç çekineceğin bir şey yok, hakimede kocam paramı istiyor ailesine yardım etmeki için,vermek istemedim o yüzden burdayız dersin rezil olur bir güzel......

Son düzenleme:
İyi yapmışsın bence hiç çekineceğin bir şey yok, hakimede kocam paramı istiyor ailesine yardım etmeki için,vermek istemedim o yüzden burdayız dersin rezil olur bir güzel......

sürekli para gönderemiyor ama eminim ki onlar öyle yakindikca elinde olsa gönderir...tarlaya babasi bir ev daha diksin diye

eşinizin tavrı çok çirkin. hem yatak ayırıyor hem de utanmadan para istiyor. orta yolu yok illaki vereceksin yani. bide garantin yok diyorsa sen kendini garantiye al. bende aileme sen ne kadar verirsen ailene o kadar vercem dersin. onlarda senin için biriktirir öyle bir ihtimal olursa.
bu paragöz erkeklerden nefret ediyorum.
sana güvenmiş demek ki kardeşine araba almak için.
hem suçlu hem parasız hem güçlü
bence asla vermeyin. birikim yapıp araba alcam kendime dersiniz.

eşinizin tavrı çok çirkin. hem yatak ayırıyor hem de utanmadan para istiyor. orta yolu yok illaki vereceksin yani. bide garantin yok diyorsa sen kendini garantiye al. bende aileme sen ne kadar verirsen ailene o kadar vercem dersin. onlarda senin için biriktirir öyle bir ihtimal olursa.
bu paragöz erkeklerden nefret ediyorum.
sana güvenmiş demek ki kardeşine araba almak için.
hem suçlu hem parasız hem güçlü
bence asla vermeyin. birikim yapıp araba alcam kendime dersiniz.

o dün benden önce girdi yataga bende kendimi haksiz duruma düsürmemek icin sirtimi döndüm yattim yataga...

sürekli para gönderemiyor ama eminim ki onlar öyle yakindikca elinde olsa gönderir...tarlaya babasi bir ev daha diksin diye

Yurt dışındasınız diye sizin çok iyi kazandığınızı filan düşünüyorlar sanırım, eşinde yurt dışında diye kendisini milyarder sanıyor herhalde hani türklerde böyle bir anlayış vardır malesef, yurt dışındaki zengindir istenir vss..

Ne olursa olsun senin emeğini gözardı etmesi çok çirkin, sende çalışıyorsun ve sizin rızkınızdan kesiyor... Çalışamadığını düşündümde, eşin seni bir dakika tutmaz herhalde.. Çok can acıtıcı ama parana bu kadar sahip çıkmaya kalkmasına anlam veremedim...

inanamiyorum gercekten
bir erkek karisina nasil sen gecicisin onlar kalici ailem benim der
üstüne üstlük birde dizinize vurmus
ne yapmanizi bekliyordu calisip calisip ailesine para yetsitirmenizimi
valla coook cok iyi dayaniyosunuz tebrik ederim
yerinizde olsam sartlarimi acik ve net bir sekilde belli ederdim
eger uyuyorsa devam ettirirdim uymuyorsada ceker giderdim
sen geciicin diyne bi adami koca diye kabullenemem

inanamiyorum gercekten
bir erkek karisina nasil sen gecicisin onlar kalici ailem benim der
üstüne üstlük birde dizinize vurmus
ne yapmanizi bekliyordu calisip calisip ailesine para yetsitirmenizimi
valla coook cok iyi dayaniyosunuz tebrik ederim
yerinizde olsam sartlarimi acik ve net bir sekilde belli ederdim
eger uyuyorsa devam ettirirdim uymuyorsada ceker giderdim
sen geciicin diyne bi adami koca diye kabullenemem

valla evlenince mecbur katlaniyor insan düzelir diye ümit ediliyor...

ne yapmayi dusunuyorsun?
ailenle bu konuyu konussan olmazmi
yada bosanmayi dusunuyormusun gercekten?
bosanacaksan isabetli olur (eger laftan anlamiyorsa)
gerci sana vurmasi bosanma sebebidir
oturup adam gibi konusup ortak karar alamiyorsa
kestirip atip
sonra vuruyorsa sinirlenip o adamdan koy kasaba olmaz

ne yapmayi dusunuyorsun?
ailenle bu konuyu konussan olmazmi
yada bosanmayi dusunuyormusun gercekten?
bosanacaksan isabetli olur (eger laftan anlamiyorsa)
gerci sana vurmasi bosanma sebebidir
oturup adam gibi konusup ortak karar alamiyorsa
kestirip atip
sonra vuruyorsa sinirlenip o adamdan koy kasaba olmaz

valla basta umursamazliga vurdum ben bu konuda hala ayni fikrideyim konusacak birseyim yok dedim. yeri geldi bende geri vurdugum zamanlar oldu ama dün sinirlerime hakim oldum ve kendimi haksiz cikarmadim yani vurmadim. ailem bunlar duysa beni ceker alir ama sorun su ki ben ailem duyduktan sonra gelip onun pisman oldum demesiyle geri dönmek istemiyorum....

ilk öncelikle kesinlikle haklısınız araba konusunda....az bile demişsiniz....
ama eşinizin söylediği laflar yenilir yutulur değil ne demek sen gidicisin sen eşisin yaa nasıl böyle konuşabiliyor o sizi hala benimseyemedi sanırım....
siz enayimisiniz çalışıp paranızı eşinizin ailesine yediresiniz hemde gidici olduğunuz halde boşverin vermeyin para mara kendi parası ile baksın ailesine yiyorsa....

ilk öncelikle kesinlikle haklısınız araba konusunda....az bile demişsiniz....
ama eşinizin söylediği laflar yenilir yutulur değil ne demek sen gidicisin sen eşisin yaa nasıl böyle konuşabiliyor o sizi hala benimseyemedi sanırım....
siz enayimisiniz çalışıp paranızı eşinizin ailesine yediresiniz hemde gidici olduğunuz halde boşverin vermeyin para mara kendi parası ile baksın ailesine yiyorsa....

ahhh canim ahh bi yese...

Back
X