benim esim cok sinirlidir tamam yeri gelir bende pek susumam ama sinirlenince agzina geleni söyler. ama bu tabiki bir özür degildir.
evlilik zor zanaat kimseyi evlenmeden tanıyamıyosun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim esim cok sinirlidir tamam yeri gelir bende pek susumam ama sinirlenince agzina geleni söyler. ama bu tabiki bir özür degildir.
arkadaslar dogru soyluyor
"madem gidiciyim ailenle yasa beni neden oyaliyorsun?"
yarin bir gun cocugunun annesi olacaksin
zaten olmasadan hayat arkadasisin
insan nasil guvenir boyle bir adama
bunlari otur guzelce konus
parasizlik heryerde kotudur
ama avrupada ayin sonunu getirememek
nedir ben bilirim
bu yuzden insanin durumu yokken araba gibi
masrafli bir seyi dusunmesi akil isi degil
bence son jestini yap ve aksam
cayini demle otur karsinda ve guzelce konus
nasil kirildigini ve dusuncelerinin normal olmadigini
anlat..
davranisini aynen devam ettir canim hic pes etme. esinde ki zihniyet senin paran benim param benim param gene benim param düsüncesi. yani biz de telefon kamera ne bilyiim giviz zivir götürüyoduk daha dogrusu istiyorlardi ama araba ne demek ya ?
hadi hepsini gectim onlar kalici sen gidicisin ne demek, yani nereye cekersen oraya gidecek bi kelime bu. hic yakistirmadim. sabrinizi da tebrik ediyorum bu arada
destekleriniz icin cok tesekkür ederim. benim esim her tartismada bosanalim yürümüyor diyor. bende cogu zaman burdaki abileriyle yengeleriyle sorunumu paylasmisimdir belki bi faydalari olur diye. ama kazik kaziktir. bende dün dedim ki madem öyle bosanmayi düsünüyorsun bu sefer o zaman avukattan baslayalim ailelerden degil dedim ben varim dedim
İyi yapmışsın bence hiç çekineceğin bir şey yok, hakimede kocam paramı istiyor ailesine yardım etmeki için,vermek istemedim o yüzden burdayız dersin rezil olur bir güzel......
eşinizin tavrı çok çirkin. hem yatak ayırıyor hem de utanmadan para istiyor. orta yolu yok illaki vereceksin yani. bide garantin yok diyorsa sen kendini garantiye al. bende aileme sen ne kadar verirsen ailene o kadar vercem dersin. onlarda senin için biriktirir öyle bir ihtimal olursa.
bu paragöz erkeklerden nefret ediyorum.
sana güvenmiş demek ki kardeşine araba almak için.
hem suçlu hem parasız hem güçlü
bence asla vermeyin. birikim yapıp araba alcam kendime dersiniz.
sürekli para gönderemiyor ama eminim ki onlar öyle yakindikca elinde olsa gönderir...tarlaya babasi bir ev daha diksin diye
inanamiyorum gercekten
bir erkek karisina nasil sen gecicisin onlar kalici ailem benim der
üstüne üstlük birde dizinize vurmus
ne yapmanizi bekliyordu calisip calisip ailesine para yetsitirmenizimi
valla coook cok iyi dayaniyosunuz tebrik ederim
yerinizde olsam sartlarimi acik ve net bir sekilde belli ederdim
eger uyuyorsa devam ettirirdim uymuyorsada ceker giderdim
sen geciicin diyne bi adami koca diye kabullenemem
ne yapmayi dusunuyorsun?
ailenle bu konuyu konussan olmazmi
yada bosanmayi dusunuyormusun gercekten?
bosanacaksan isabetli olur (eger laftan anlamiyorsa)
gerci sana vurmasi bosanma sebebidir
oturup adam gibi konusup ortak karar alamiyorsa
kestirip atip
sonra vuruyorsa sinirlenip o adamdan koy kasaba olmaz
ilk öncelikle kesinlikle haklısınız araba konusunda....az bile demişsiniz....
ama eşinizin söylediği laflar yenilir yutulur değil ne demek sen gidicisin sen eşisin yaa nasıl böyle konuşabiliyor o sizi hala benimseyemedi sanırım....
siz enayimisiniz çalışıp paranızı eşinizin ailesine yediresiniz hemde gidici olduğunuz halde boşverin vermeyin para mara kendi parası ile baksın ailesine yiyorsa....