arkadaslar 8 yillik evliyim. aslinda esimin ailesi dedim ama esas kv ile icten ice sorunum var. kin tutmak istemem Allah affetsin ama beni kendinden öyle soguttuki artık hic icim almiyor. aslinda nişanlıyken farkettim beni istemedigini. ve saolsun tavirlarina da bunu yansitiyordu. cunku ogluna manken gibi asiri guzel gelin ister o ciddiyim bunu tanidikca anladim. kisa ve oz cok kibirli insanlara yukardan bakan hep ben biliyorum diyen ve cok inatci bir kv var bende. ustelik ayni binada 3 sene kadar oturdum esas orada soğudum. tutturdu yemekler beraber yensin diye ve bu tutumunu belki 1 sene soyledi tavir aldi yok baban kiziyor falan. onlar 5 kisilik aile kabul etmedik kadin bana etmediğini birakmadi surekli bana kin tuttu saçma seylerden canimi sikardi laf sokardi. iki kaynim bosandi esleride cok cok guzel bir kadin. kayinvalidem sirf ben yemekleri orda yemiyorum diye biliyorum ondan dedi bi gun laf arasinda biz guzel gelini de gorduk cirkin gelini de gördük nasil oldugunu dedi. kp ben ve kv ucumuz bir gun otururken dedi bunu simdi desem bana dedin diye yok seni kastetmedim der ama vallahi bana dedi beni kastetti. o kadar zoruma gittiki bu laf. bende saygımi bozmadim. ama haala icimde bu lafi. ordayken beni baya daraltti mesela komsum vardi ayda bir ugrar bir çayını içerdim inanin o bile batti once oraya gittigimi gorunce surat astigini farkettim sonra bana komsumu kotulemeye basladi yok deliye benziyo vs sacma sacma konuşuyordu bana. hatta o kadar takti ki artik her onlara gittigimde direk o komsumla ilgili konuşurdu. cat kapi surekli bendeydi sabah gece farketmez ozelimiz kalmamisti. hatta bunlar yetmedi kac kere gelin bizde kalin kira vermezsiniz sen calisirsin bende cocuguna bakarım dedi ve defalarca ayni evi teklif etti artik demiyor ama ben artik yani sogudum ya iyi niyetli olmak istiyorum ama onun bana iyi niyeti olmadığıni bildigim icin kadindan sogudum. kin tutmak istemiyorum ama sizce gorusme sıklığım ne olmali. kadında guzel gelin takintisi var. ben normalim oz güvenim var ama cok uzuldum biliyormusunuz
siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinize ihtiyacım var