How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimin Ailesinden Bir kez Daha Nefret Ettim Son Durum

Merhaba hanımlar. Bir önceki konum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesinden-bir-kez-daha-nefret-ettim.1054875/ Bu da onun devamı maalesef.

Eşimle Salı günü konuştuk barıştık. Bana annesiyle pazartesi günü konuştuğundan bahsetti. KV eşime çok üzgün olduğunu, kardeşlerimin burada olduğunu unuttuğunu ve o günden beri üzüntüden hasta yattığını anlatmış. Beni de bugün aradı konuştuk. Konuya çok agresif bir giriş yaptı. Eşimle ben farklı mezheplerdeniz. bana sen yabancısın diye seni istemediğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben istemeseydim zaten bu evlilik olmazdı dedi :KK43: Sonra yemek günü beni aramış cevap vermediğim için çok kırılmış. Ben de size kırgınım dedim. Ama o inatla beni anlamak istemedi. Sürekli sorunun diğer dünürlerin çağrılması olduğu üzerinde durdu. Yok o çağırmamış yok eltim gelirken annemleri de getireceğim demiş. Onlar da gelecek elbet ama bana da gelirken kardeşlerini de getir demenizi beklerdim diyorum sürekli beni duymuyor bile. En son zaten çağırsam da gelmezlerdi dedi. Kaç kere çağırdınız da gelmediler dedim yok hiç çağırmadım dedi :kızgın:Birçok konuyu konuştuk . Bana senin eltinle ne problemin var diyor. Ben de eltim el kızı diye onu öne sürüyorsunuz ama oğlunuzla eltim tencere kapak olmuşlar ikisi de aynı dedim yaptıkları şeyleri anlattım. Kahretsin ki politik değilim aklımda ne varsa dümdüz anlattım. Ama o ısrarla hepimize eşit davrandığını iddia ediyor. En son haftaya eşim ve beni yemeğe davet etti. Eşimle konuşayım haber veririm dedim. Eşim gitmeyelim diyor. Ben soğudum artık aileden ama gitmeli miyiz acaba diyorum? Sonuçta eşimin annesiyle ve kardeşiyle arasının açılması istemem. Kan bağları var. Kafam çok karışık.

eski konunu okumadım. bu konu hakkında da tek yorum yapacağım. kv bana ben istemeseydim bu evlilik olmazdı lafını söylese o ağzını yırtar eline veririm. oğlunu da alır onun başına çalarım bu kadar net. kendini bu kadar önemsetmek niyetinde ise ben olsam daha da görüşmem. eşin gitmek istemiyor belli sen iyi insan olacağım kafası ile aralarını yapmaya uğraşma koy mesafeni bitsin gitsin.

Aranizda kültürel farkliliklar olabilir mezhepsel farkliliklar acikcasi herseyi etkiliyor giyim kuşam siyasi yapi hayata bakis acisi bu konudan dolayida bir cekimserlik olmus olabilir aranizda ne yazikki sevgi farkliliklari yok etmiyor orta yolu bulmayi calismaktan baska care yok ne yazikki

eski konunu okumadım. bu konu hakkında da tek yorum yapacağım. kv bana ben istemeseydim bu evlilik olmazdı lafını söylese o ağzını yırtar eline veririm. oğlunu da alır onun başına çalarım bu kadar net. kendini bu kadar önemsetmek niyetinde ise ben olsam daha da görüşmem. eşin gitmek istemiyor belli sen iyi insan olacağım kafası ile aralarını yapmaya uğraşma koy mesafeni bitsin gitsin.

İnanın kafam o kadar karışık ki.

Fevri davranma gaza gelme yuvan yikilinca sen üzülceksin burdan kimse senin yaninda olmayacak eşini seviyorsan ailesi konusunda ona birsey deme ama ailesiylede mesafeli ol

Evet bir de o durum var. Biz elimizden geleni yaptık adım attık ama gelin oğlumu doldurdu olur. Zaten bir konu geçti ben isterseniz oğlunuza sorun dedim kv oğlum senin tarafını tutar dedi.
Aynen dedigim gibi canım gitki ilerde eşinle sorun olduğunda bende onlara adım attım ama görüyorsun dersin.
Gidincede mrsafeli oturur saygı da kusur etmezsin olur biter.

Fevri davranma gaza gelme yuvan yikilinca sen üzülceksin burdan kimse senin yaninda olmayacak eşini seviyorsan ailesi konusunda ona birsey deme ama ailesiylede mesafeli ol

Fevri olma gaza gelme sakin ol iyi düşün

Ben de belki bir fikir veren olur her zamanki gibi fevri davranmayayım diye açtım konuyu ama arkadaşlar sağolsunlar iyice geriyorlar. Ben istemesem evlenemezdiniz demesi yenir yutulur gibi değil aslında kv'nin. Eşime bunu da sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek.

Hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı. Neden olay isteyeyim, neden canım sıkılsın. Merak etmeyin yeterince yoğun bir insanım. Bence sizin canınız sıkılıyor kime çatsam diye konu arıyorsunuz.

Sormayın çok canım sıkılıyordu sizin konunuzla günüm hareketlendi..
Normal şartlarda bir insan madem ben bu insanları sevmiyorum ve anlaşamıyorum neden içlerinde bulunmak zorundayım ki keşke bir şeyler olsa da mesafe koysam der.
Ama siz gitmeyelim görüşmeyelim madem diyen eşinize "yok öyle de olmaz da kemküm.." tarzı cevaplar veriyorsunuz. Buradan anladım..

Ben de belki bir fikir veren olur her zamanki gibi fevri davranmayayım diye açtım konuyu ama arkadaşlar sağolsunlar iyice geriyorlar. Ben istemesem evlenemezdiniz demesi yenir yutulur gibi değil aslında kv'nin. Eşime bunu da sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek.
Bence sen o kaynanayi hic takmamaya calis oglunu kiskaniyor olabilir boyle hasta anneler cok sen sakin ol kocana onu sevdigini soyle annesinin uslubunun yanlis oldugunu sakince kibarca anlat senin suçun yok aileni sen secmedin ama onlarin yüzünden biz geriliyoruz seni suclamiyorum ama annenle konussan neden ayrim yapiyor de?kibarca ve sakince

Üzümmu yemek istiyorsun bagciyimi dovmek istiyorsun ?mutlu mu olmak istiyorsun haklimi olmak istiyorsun? O sana haksizlik yapanlar icin huzurunuzu bozmayin konuyu kapatin

Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ben de ağaç kovuğundan çıkmadım ki bir ailem var. 5 yıllık evlilikte ailemden hiç kimse davet edilmedi. En azından şimdi böyle birşey denk gelmişken davet edilebilirlerdi dedim ben. Ayrıca kardeşlerimin onlara hiç zararı olmadı ki bugüne kadar neden sevmesinler.
Sevmemeleri bi ihtimal olarak söyledim. Cidden boşuna sorun yaratmak sizinki. Benim rahmetli kayınvalidem de elitimin ailesiyle içli dışlıydı. Beni çağırdığında bırakın dünürlerini elitimin yeğenlerine kadar çoğu kişiyi çağırırdı. Sizin konunuzu okuyana kadar zerre akl8ma gelmedi böyle bir şey. Bence sorun yaratıyorsunuz.

Sevmemeleri bi ihtimal olarak söyledim. Cidden boşuna sorun yaratmak sizinki. Benim rahmetli kayınvalidem de elitimin ailesiyle içli dışlıydı. Beni çağırdığında bırakın dünürlerini elitimin yeğenlerine kadar çoğu kişiyi çağırırdı. Sizin konunuzu okuyana kadar zerre akl8ma gelmedi böyle bir şey. Bence sorun yaratıyorsunuz.

Peki sizin kayınvalideniz annenizi ya da kardeşlerinizi evliliğiniz boyunca hiç davet etmeyip sadece sizi ve eltinizin ailesini mi çağırdı? Bana böyle bir durumda kim olsa o alınır gibi geliyor.

Merhaba hanımlar. Bir önceki konum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesinden-bir-kez-daha-nefret-ettim.1054875/ Bu da onun devamı maalesef.

Eşimle Salı günü konuştuk barıştık. Bana annesiyle pazartesi günü konuştuğundan bahsetti. KV eşime çok üzgün olduğunu, kardeşlerimin burada olduğunu unuttuğunu ve o günden beri üzüntüden hasta yattığını anlatmış. Beni de bugün aradı konuştuk. Konuya çok agresif bir giriş yaptı. Eşimle ben farklı mezheplerdeniz. bana sen yabancısın diye seni istemediğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben istemeseydim zaten bu evlilik olmazdı dedi :KK43: Sonra yemek günü beni aramış cevap vermediğim için çok kırılmış. Ben de size kırgınım dedim. Ama o inatla beni anlamak istemedi. Sürekli sorunun diğer dünürlerin çağrılması olduğu üzerinde durdu. Yok o çağırmamış yok eltim gelirken annemleri de getireceğim demiş. Onlar da gelecek elbet ama bana da gelirken kardeşlerini de getir demenizi beklerdim diyorum sürekli beni duymuyor bile. En son zaten çağırsam da gelmezlerdi dedi. Kaç kere çağırdınız da gelmediler dedim yok hiç çağırmadım dedi :kızgın:Birçok konuyu konuştuk . Bana senin eltinle ne problemin var diyor. Ben de eltim el kızı diye onu öne sürüyorsunuz ama oğlunuzla eltim tencere kapak olmuşlar ikisi de aynı dedim yaptıkları şeyleri anlattım. Kahretsin ki politik değilim aklımda ne varsa dümdüz anlattım. Ama o ısrarla hepimize eşit davrandığını iddia ediyor. En son haftaya eşim ve beni yemeğe davet etti. Eşimle konuşayım haber veririm dedim. Eşim gitmeyelim diyor. Ben soğudum artık aileden ama gitmeli miyiz acaba diyorum? Sonuçta eşimin annesiyle ve kardeşiyle arasının açılması istemem. Kan bağları var. Kafam çok karışık.
Gider kendi görüşür eder arasında açılmaz içinizden gelmiyorsa gitmeyin olmak istemediğiniz bir ortamda olmayın.

Peki sizin kayınvalideniz annenizi ya da kardeşlerinizi evliliğiniz boyunca hiç davet etmeyip sadece sizi ve eltinizin ailesini mi çağırdı? Bana böyle bir durumda kim olsa o alınır gibi geliyor.

Ne ben, ne de ailem alinir.
Suan nisanliyim, ayni zamanda gorumcemde nisanli ve kayinvalidemle kayinbabam diger dunurleriyle daha cok gorusuyolar.
Hic kimse bu durumu yadirgamiyor, bu duruma kirilmiyor.
Ailemin zoruna gidecek olsa davet edip sk sk gorusmek icin yollar ararlar,
fakat herkes halinden memnun.

Eşim için üzülüyorum. Sonuçta karşımızdaki annesi. Ne kadar haksız da olsa ayrım da yapsa ilişkisini kesmesin. Annesini bilsin yeter.
Siz bunları aynen eşinize söyleyin gerisi ona kalmış. 5 yaşında çocuk değil, kolundan çekiştirerek götüremezsiniz.

Back