arkadaşlar 1,5yıllık evliyim eşimin ailesinden farklı şehirdeyiz eşimin babası yıllar önce vefat etmiş neyse 2 tane de görümcem var birisi bekar birisi evli. evli olanın 2 tene de küçük çocuğu var.her on beş tatilde her yaz tatilinde kayınvalidemle birlikte yanımızdalar bi geldi mi de en az 10 gün burdalar teker teker gelseler neyse cümbür cemaat daha kayınvalidem annesini kız kardeşlerini bile yazın buraya davet ediyo görümcem bile akrabalarını izninizi gidin 10 gün felan orda geçirin güzel şehir diyo sinir oluyorum yaa benim evime misafiri eşimle ben davet ederiz büyük görümcemden pek de hoşalanmıyorum davranışları kişiliği hoşuma gitmiyo şimdi yine 15 tatilde gelmeyi planlıyorlar ben üstelik kpss ye hazırlanıyorum nasıl ders çalışacam çoluk çocuk zaten çok yaramazlar bıktım off 1,5 yıldır evliliğimden bile bişey anayamadım bu sorunlarla uğraşmaktan birde düğün borçları felan herşey bize kaldı nefes alamadık geldiklerinde gider de bir o kadar 3 aile aynı evde olursa kendimize yetmiyo borçlardan kiradan zaten ki ara sıra kayınvalieme de yardımları oluyo eşimin onun maaşı var yetio aslında evli olan kızı da bir okadar savurgan kocası da kendi de yetiremio parasını,ona yardım edio yani otomatikmen bizim gönderdiğimiz o tarafa gidio ki ben zaten zor geçiniorum. şimdi 15 tatilde tekrar gelecekler artık yüz vermek istemiyorum verdikçe tepeme çıkıyorlar eşimi de katmak istemiyorum o arada kalıo onu yıpratmak istemiorum bana hak verio çünkü.onların artık bunun farkına varmaları gerekio ben 15 tatilde ders çalışcam kış günü ne yapacağız hem evde oturmaktan başka dicem lütfen yardımcı olmak isteyen varsa fikirleriyle bana yardım edin çok kafama takıyorum yüzüm hiç gülmüyo artık(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesinden bıktımm artıkkk yardım edin fikirlerinizle lütfen :((
- Konu Sahibi Ferda1907
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bence çok takıyosun sen kafana.. aynı şehirde değilsin sadece tatillerde sıkıntıya giriyorsun o kadarına da sabret.. bak ben hamileyim her hafta sonu kaynanama gidip kalmam gerekiyo.. kendisi çok iyi bana iş yaptırmıyo bişey yaptırmıyo ama bu halde başka bi evde kalmak çok zor oluyo.. üstelik bi hafta sonu gitmesem hiç gelmiyosun oluyo :) ama bunlar kafaya takılacak şeyler değil.. tamam onlarda yazlık evmiş gibi onu bunu davet edip ayıp ediyolar haklısın ama bunu kendine dert edip moralini bozma..
daha ne kaynana görümceler var her an insanın tepesinde olan.. boşver haline şükret şikayetçi olma..
daha ne kaynana görümceler var her an insanın tepesinde olan.. boşver haline şükret şikayetçi olma..
- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
arkadaşlar 1,5yıllık evliyim eşimin ailesinden farklı şehirdeyiz eşimin babası yıllar önce vefat etmiş neyse 2 tane de görümcem var birisi bekar birisi evli. evli olanın 2 tene de küçük çocuğu var.her on beş tatilde her yaz tatilinde kayınvalidemle birlikte yanımızdalar bi geldi mi de en az 10 gün burdalar teker teker gelseler neyse cümbür cemaat daha kayınvalidem annesini kız kardeşlerini bile yazın buraya davet ediyo görümcem bile akrabalarını izninizi gidin 10 gün felan orda geçirin güzel şehir diyo sinir oluyorum yaa benim evime misafiri eşimle ben davet ederiz büyük görümcemden pek de hoşalanmıyorum davranışları kişiliği hoşuma gitmiyo şimdi yine 15 tatilde gelmeyi planlıyorlar ben üstelik kpss ye hazırlanıyorum nasıl ders çalışacam çoluk çocuk zaten çok yaramazlar bıktım off 1,5 yıldır evliliğimden bile bişey anayamadım bu sorunlarla uğraşmaktan birde düğün borçları felan herşey bize kaldı nefes alamadık geldiklerinde gider de bir o kadar 3 aile aynı evde olursa kendimize yetmiyo borçlardan kiradan zaten ki ara sıra kayınvalieme de yardımları oluyo eşimin onun maaşı var yetio aslında evli olan kızı da bir okadar savurgan kocası da kendi de yetiremio parasını,ona yardım edio yani otomatikmen bizim gönderdiğimiz o tarafa gidio ki ben zaten zor geçiniorum. şimdi 15 tatilde tekrar gelecekler artık yüz vermek istemiyorum verdikçe tepeme çıkıyorlar eşimi de katmak istemiyorum o arada kalıo onu yıpratmak istemiorum bana hak verio çünkü.onların artık bunun farkına varmaları gerekio ben 15 tatilde ders çalışcam kış günü ne yapacağız hem evde oturmaktan başka dicem lütfen yardımcı olmak isteyen varsa fikirleriyle bana yardım edin çok kafama takıyorum yüzüm hiç gülmüyo artık(
Ne demek esimi karistirmak istemiyorum? O esinin ailesi, esin onlari belli bir çizgiye getirmesi gerekiyor. Insanlar 10 gün senin yaninda kaliyorlar ve keyifleri yerinde, güzelde agirliyorsun, neden kendi basina baze seyleri anlasinlar ki?
Esin ile konus ve artik belli bir tavir alinmasi gerektigini söyle. Adam simdiye kadar güzel idare etti, sana güya hak veriyor ama hiçbisey yapmiyor. Yok artak öyle rahatlik. Maddi durumunuzu da gözden tekrar geçirin. Önce kendi geçiminizi saglayan, para biriktirin. Eger para artiyorsa elbette ikinizde ailenizi yardim edebilirsiniz.
eşimi çok seviyorum onu üzmek istemiyorum annesi kardeşleri yapabileceği bişey yok onlar anlamalı farkına varmalı bende insanları kıramıyorum hiç tatlı dille hallediyim diyorum ama devamı yine gelecek şimdi de çocuğa taktılar çocuk bi olsun evli görümcem bile ben koşa koşa gelirim dio bıktım artık anlamıyorlar yüzüm asıldı bir keresinde ama anlamıyorlar aslında kayınvalidemin kızlarını düşündüğü kadar bizi de düşünmesi lazım neymiş bunalıyolarmış ee siz sürekli gelince 10 15 gün ben ne oluyorum bedenen psikolojik her yönden yıpranıyoruz eşim hak veriyor söylediğimde ama aramızda açılıyorr yoksa çok mutluyum eşimle ama daha biz nefes alamaışken onlarla uğraşmaktan yoruldum
ben kendim evli degilim ama ablam yeni evli sayilir. ablamin gorumcesininde cocuklari kucuk ve yaramazlar gelince esyalara bile zarar veren tipten o yuzden ablam kendini hep geri planda tutuyor tatilde kayinvalidesilere gelince gorumcesi aksam yemege cagiriyor bir kere. sonra onlar gelmeden hep o gidiyor:)
sizde ders calistiginizi yada baska planlariniz oldugunu soyleyin. burada asil is esinize düsüyor. benim enistem hep ablamo destekleyen hareketlerde bulunuyor bu yuzden ablam okadar rahat
sizde ders calistiginizi yada baska planlariniz oldugunu soyleyin. burada asil is esinize düsüyor. benim enistem hep ablamo destekleyen hareketlerde bulunuyor bu yuzden ablam okadar rahat
Ne demek esimi karistirmak istemiyorum? O esinin ailesi, esin onlari belli bir çizgiye getirmesi gerekiyor. Insanlar 10 gün senin yaninda kaliyorlar ve keyifleri yerinde, güzelde agirliyorsun, neden kendi basina baze seyleri anlasinlar ki?
Esin ile konus ve artik belli bir tavir alinmasi gerektigini söyle. Adam simdiye kadar güzel idare etti, sana güya hak veriyor ama hiçbisey yapmiyor. Yok artak öyle rahatlik. Maddi durumunuzu da gözden tekrar geçirin. Önce kendi geçiminizi saglayan, para biriktirin. Eger para artiyorsa elbette ikinizde ailenizi yardim edebilirsiniz.
off canımm yaa napacam bilmiyorum gerçekten çok bunaldım eşime dedim daha önce istemiyosun benim ailemi dedi hayır dedim tek tek ayrı gelsinler kaldıramıyorum hepsini dedim ayrıca bizim evimize nasıl misafir davet edebiliyorlar yazın bizimde planlarımız olamaz mı dedim hak veriyo akrabalarımı çağırırsa tamam derim dio ama ben kardeşime gelme diyemem diyo sen diyebilirmisin kardeşine diyo tamam ama benim ailem anlayışlı dedim borçlarımızı bizi herşeyi düşünüyorlar senin trafta böyle olmalı dedim ki bizimkiler geldiklerinde 3 günden sonra gitmek istiyorum ben zorla tutuyorum 1 hafta onlar ise 15 gün felan yaa daha kalsalar kalacaklar eime dedim annen küçük görümcem için tamam ama ben her fırsatta her tatilde evliolan ile uğraşamam çoluk çocuk dedim sen bırakıp işe gidiosun evde kalan benim onlarla dedim hak verio ama yapamıo bişeyyy
- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 579
- 198
Ben olsam bunun benim için sıkıntı olduğunu, ders çalışmam gerektiğini, eve misafiri senin ve eşinin çağırabileceğini, kimsenin sizin evinize misafir davet etme hakkının olmadığını eşime anlatırdım.
Ve eşimin annesiyle kız kardeşleriyle konuşmasını sağlardım.
Ki konuşmak zorunda...
Böyle rahatlıklara göz yumduğun anda ardı arkası kesilmez...
Bi eve yatılı olarak da cümbür cemaat gelinmez.
Ki konuşmak zorunda...
ben kendim evli degilim ama ablam yeni evli sayilir. ablamin gorumcesininde cocuklari kucuk ve yaramazlar gelince esyalara bile zarar veren tipten o yuzden ablam kendini hep geri planda tutuyor tatilde kayinvalidesilere gelince gorumcesi aksam yemege cagiriyor bir kere. sonra onlar gelmeden hep o gidiyor:)
aynı bizde de öle zaten maddiyattan dolayı bir tek salon yapabildim sadece onlar geldiğinde yıpranıo eşyalarımm farklı şehirdeyiz biz eşimin izni ancak yazın zaten gidioruz o zaman gitsek de geliolar daha onu bunu davet ediolar bir keresinde hatta daynamayıp ağladım ya benim psikolojim dedim eşime ben çok yıpranıyorum yoruluyorum evlilikten dedim hak vermekten başka bişey yok. o taraf çok alıngan zaten bişey söylenmiyo ama bu 15 tatildede gelmeye niyetleniyorlar demeyi düşünüyorum ben üzüleceğime birrazda onlar üzülsün ama nasıl söylüycem bilemiyorum offff(
Ben olsam bunun benim için sıkıntı olduğunu, ders çalışmam gerektiğini, eve misafiri senin ve eşinin çağırabileceğini, kimsenin sizin evinize misafir davet etme hakkının olmadığını eşime anlatırdım.
Ki konuşmak zorunda...
eşime dile getirdim daha önce 2 3 ayda bi ailem gelio katlanamıosun dio sadece akraba konusunda hak verio. eşime desem eşim dolandırarak anlatacak onlara sıkışığız felan die yazın yine devamı gelecek kendimde bişeyler yapmalıyım özellikle büyük görümcem onunla sıkıntım var off kocası çok rahat hiç karışmaz bir yere gitsin 10 15 gün kalsın hepsi dul gibi yani düşünün rahatlar çokk hemde yapı olarakta hayat olarakta ama biz öyle deiliz offf
- 8 Haziran 2011
- 1.151
- 344
- 133
Bak canim benim esimin aileside ayri sehirdeydi bi gelirlerdi haftalarca kalirlardi kotu gelin olmak istemiyordum esime konus olmaz boyle dedim yok kuserlermis ben kendim soyledim sonunda. Ben birlik oturmuyorum ayri yasiyoruz saygi gosterin dedim. Senede 1gun 1gece kalip gidiyolar sen konusmalisin bence.
kendi ailen uzaktaysa tatil zamani oraya gitmeyi deneyebirsin sen yokken gelmezler herhalde yada konusurken surekli ders calisiyorum cok yogun geciyo hic bos vaktim yok diye dert yansan ve davet etmesen hic ise yararmi bilemedim ama:26:
canım ben gitsem tek yine gelirler hatta bi kere kayınvaldiem burdaydı siz gidince bende annemlere gitcem dedim biz burdayken gitseydin dedi eşimden için yemeği fln sorun olur ben yapardım gibi konuştı ben hiç bişey demedim üstelik eşim herşeyini kendi yapabilo bekarda yaşadı ona rağmen düşün artık. davet de etmiyorum zaten eşime diyolar geliyoruz diye
canım bence çok takıyosun sen kafana.. aynı şehirde değilsin sadece tatillerde sıkıntıya giriyorsun o kadarına da sabret.. bak ben hamileyim her hafta sonu kaynanama gidip kalmam gerekiyo.. kendisi çok iyi bana iş yaptırmıyo bişey yaptırmıyo ama bu halde başka bi evde kalmak çok zor oluyo.. üstelik bi hafta sonu gitmesem hiç gelmiyosun oluyo :) ama bunlar kafaya takılacak şeyler değil.. tamam onlarda yazlık evmiş gibi onu bunu davet edip ayıp ediyolar haklısın ama bunu kendine dert edip moralini bozma..
canım şükrediyorum hep en kötüsünü düşünüyorum ya çok kötü olsalardı diyorum iyi yönlerine de bakıyorum ama insan 15 gün felan üğs üste çok yoruluyo bunalıyo çocuklar çok yaramaz eşyalarımızı zaten çok zor aldık hepsi şimdiden yıpranmaya başladı daha borçları bitmedi ben kayınvalideme ve bekara bişey demiyorum başımın üstünde yerleri var ama akrabalarıyla ve büyük görümcemle uğraşamam her tatilde çoluk çocuk onun ne işi var annesi her gelmeye kalktığında o da atlıyo
kesınlıkle esının bu ıse karısması gerekıyo annesıne ablasına bı sekılde ıster tatlı dılle ıster kaba bı sekılde ferda1907 sınava gırecek ders calısıyo yogun yazın gelırsınız hem kısın ne yapacaksınız demesı gerekıyo bıde gorumcenın akrabası kım ya onun ne ısı var senın evınde esın bunuda soylesın sız gelıyosunuz tamam da onları nıya getırıyosunuz gonderıyosunuz benım durumumu bılmıyormusunuz gıbısınden konusması gerekıyo senın yapbılecegı cok bısey yok he durumu esın anlatır anlamazlar o zaman sen gırersın devreye mısafır kabul edemem ders calısıyorum yogunum dersın her geleceklerınde bı yerlere gıdemezsın cunku kacmak cozum degıl bence
kesınlıkle esının bu ıse karısması gerekıyo annesıne ablasına bı sekılde ıster tatlı dılle ıster kaba bı sekılde ferda1907 sınava gırecek ders calısıyo yogun yazın gelırsınız hem kısın ne yapacaksınız demesı gerekıyo bıde gorumcenın akrabası kım ya onun ne ısı var senın evınde esın bunuda soylesın sız gelıyosunuz tamam da onları nıya getırıyosunuz gonderıyosunuz benım durumumu bılmıyormusunuz gıbısınden konusması gerekıyo senın yapbılecegı cok bısey yok he durumu esın anlatır anlamazlar o zaman sen gırersın devreye mısafır kabul edemem ders calısıyorum yogunum dersın her geleceklerınde bı yerlere gıdemezsın cunku kacmak cozum degıl bence
aynen işte gidemiyoruz bir yere... eşimde söylemiyo işte nasıl olacak bilmiyorum böyle düşündüğünü bilseler bir daha hiç gelmezler diyo
bana eşimin akrabası yani teyzesinin gelinini eşi ve çocuğuyla düşün. ama benimlede telde tatlı dille konuşuyorlar nasıl misafir kabul edemem diyecem yüzlerine
canım şükrediyorum hep en kötüsünü düşünüyorum ya çok kötü olsalardı diyorum iyi yönlerine de bakıyorum ama insan 15 gün felan üğs üste çok yoruluyo bunalıyo çocuklar çok yaramaz eşyalarımızı zaten çok zor aldık hepsi şimdiden yıpranmaya başladı daha borçları bitmedi ben kayınvalideme ve bekara bişey demiyorum başımın üstünde yerleri var ama akrabalarıyla ve büyük görümcemle uğraşamam her tatilde çoluk çocuk onun ne işi var annesi her gelmeye kalktığında o da atlıyo
çokta fazla bişey diyemiyorum haklısın valla ama seni iyice gaza getirecek bi konuşma yapmaktan çekiniyorum.. hakkında hayırlısı olsun..
diğer arkadaşlarıda medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum insan böyle bişeyi dile getiremiyo herşeyden öte kendini saygısızmış gibi hissetmekten korkuyo fakat sen inşallah güzel bir şekilde yoluna koyarsın.. keşke bunu dile getirmeden dolaylı yoldan anlatabileceğin bi fikir verebilseydim.. sadece aklıma gelen onların geleceği tarihte bi son dakka golü yaparak evden kaçsan ve senin kaçtığını anlasalar belki farkedip yavaş yavaş ellerini ayaklarını çekerler.. para konusuna gelince o konuda iş eşine düşüyo senin için diyeceğim şeyse hayat müşterek
canım onunda kolayı var tatlı tatlı sakayla karısık ya annecım oyle yoruluyorum kı cok ders calısıyorum bazen yemek yemeyı bıe unutuyorum annem gelmek ıstıyo bu aralar ama gelme ılgılenemem cok yogunum dıyorum aslında annemı de cok ozledım ama su sınavı atlatıncaya kadar kımseyı davet edemıyorum ılgılenemem dıye davet etmek ıstemıyorum aslında annem gelse kendı ısını kendı gorur bana yuk olmaz ama kendımı rahat hıssedemem kafamı derse veremem dıye sınavdan sonra gel dıyorum vs vs vs
şeytanla kankayım sanırım kendımden korktum valla
canım onunda kolayı var tatlı tatlı sakayla karısık ya annecım oyle yoruluyorum kı cok ders calısıyorum bazen yemek yemeyı bıe unutuyorum annem gelmek ıstıyo bu aralar ama gelme ılgılenemem cok yogunum dıyorum aslında annemı de cok ozledım ama su sınavı atlatıncaya kadar kımseyı davet edemıyorum ılgılenemem dıye davet etmek ıstemıyorum aslında annem gelse kendı ısını kendı gorur bana yuk olmaz ama kendımı rahat hıssedemem kafamı derse veremem dıye sınavdan sonra gel dıyorum vs vs vs
ben yaparım der ki zaten kendi evleri gibi rahatlar yüz yaptım olmadı yine aynı küçük görümcem de kpssye hazırlanıo beraber çalışırsınız diyo kaçamıyorum yani bişeyden kaçmayla da olmuyo artık dile getirmem gerek
çokta fazla bişey diyemiyorum haklısın valla ama seni iyice gaza getirecek bi konuşma yapmaktan çekiniyorum.. hakkında hayırlısı olsun..
diğer arkadaşlarıda medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum insan böyle bişeyi dile getiremiyo herşeyden öte kendini saygısızmış gibi hissetmekten korkuyo fakat sen inşallah güzel bir şekilde yoluna koyarsın.. keşke bunu dile getirmeden dolaylı yoldan anlatabileceğin bi fikir verebilseydim.. sadece aklıma gelen onların geleceği tarihte bi son dakka golü yaparak evden kaçsan ve senin kaçtığını anlasalar belki farkedip yavaş yavaş ellerini ayaklarını çekerler.. para konusuna gelince o konuda iş eşine düşüyo senin için diyeceğim şeyse hayat müşterek
yine de teşekkür ederim canım bazen insan öyle bunalıyo ki kimseyle de paylaşamadığı şeyler oluyo işte bazen düşünüyorum acaba çoğu yeni evli de de benim durumum gibi oluyo mu yani evlilik böylemi ben mi abartıyorum diye ama bu kadarı da olmuyo sanırım ya da ben çevremde göremiyorum
müthişsin müthişşşş :))