ben esımı cok sevıyorum ama esımın aılesınden bıktım kaynanam olcak kadın en basta benı sevmedı ıstemedı hala aynı evım uzak ama eltım var komsum evde ne olsa gıdıp kaynanaya yetıstırıyo oda kocamı dolduruyo gelıp kavga etmıyo ama zoruma gıdıyo 2 aydır ılk defa evıne gıtım yemek yedık sofrayı topluyorum kırk yılda bırde öje surdum esıme fısldıyo alma buna bısey tırnagına bak dıyo cıkar cıkmaz sustu esımde anasına laf solemez bısey dedıde anlamadım aılesıne asla laf soletmez kayın babada cocuk gıbı aramıyorum kalmıyorum dıye kuser hosgeldın bıle demez kayınlarım desen asalar gıbı bakar hızmetcıden bı farkım yok o evde goruncem cocuk cocuk der bı yatak odama burunlarını sokmamıslardıyeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben esımı cok sevıyorum ama esımın aılesınden bıktım kaynanam olcak kadın en basta benı sevmedı ıstemedı hala aynı evım uzak ama eltım var komsum evde ne olsa gıdıp kaynanaya yetıstırıyo oda kocamı dolduruyo gelıp kavga etmıyo ama zoruma gıdıyo 2 aydır ılk defa evıne gıtım yemek yedık sofrayı topluyorum kırk yılda bırde öje surdum esıme fısldıyo alma buna bısey tırnagına bak dıyo cıkar cıkmaz sustu esımde anasına laf solemez bısey dedıde anlamadım aılesıne asla laf soletmez kayın babada cocuk gıbı aramıyorum kalmıyorum dıye kuser hosgeldın bıle demez kayınlarım desen asalar gıbı bakar hızmetcıden bı farkım yok o evde goruncem cocuk cocuk der bı yatak odama burunlarını sokmamıslardıyeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sakın ol canim ya:)
Sanki nefes almadan yazmişsin..
Zadece istenilmeyen gelin sen değilsin, bir bak buraya, dolu bir kutu..
Sen bence o vasyat eltiyi sürekli içeriye alma, hatini bilsin pis çingene!
Hiç bir şeyin de paylaşıma, hata eşinle aran kötü olsa bile, abartıp çok mükemmel bir evliliğin olduğunu söyle!
Kötü giden, hic bir şeyinizi anlatma!!
kaç aylık evlisiniz?
Bir kere eltinin elti olduğunu unutma, arkadaş olmaya kalkma.
Evinde olan hiç bir şeyi paylaşma.
Çok mu doldun git duvara anlat ciddiyim.
Kv kp ne kızsan da eşine bunu söyleme.
Eşin sana onların dolduruşuna gelip laf ederse ağla benim onlarla
hiç bir sorunum yok beni başından beri sevmediler diye..
Büyük sorunlar değil bence senin elinde çoğu şey..
En azından burnunun diplerinde değilsin..
Birde iyi yanından bak,
Evin uzak, 2 aydır kv ye gitmemişsin,
eltini halledebilirsin,
kocan annesine uyup sana sarmıyor,
kaynını görümceni takma salla gitsin, muhattap bile alma.
Ya bu insanlarla aynı evde, aynı apartmanda otursaydın.
ya eşin gaza gelip seninle sürekli kavga etsiydi, seni onlar için ezseydi.
Huzurunu bozmalarına izin verme ve mümkün olduğunca mesafeli ol.
Gereken cevabı vermekten çekinme ki çeneleri kapansın.
Eltine asla güvenme, sizin evinizin içinde olanı nereden biliyor da kv ye yetiştiriyor.
Uzak dur ağzına laf verme.
bence sabirli ol yeter.unutma ki anneler bebeklerini kardersler kardesini hep sever hep kiskanar ona en iyisini ister.bazen bunlar abarti da oluyor.zamanla her sey gecicek.sen iyiysen eger iyiliyini koru.er ya da gec iyiler hep kotuyu yeniyor unutma.sen esini sevmeye devam et bos bos seylerden kavga etmeyiniz,mutlulugunuzu koruyunuz bence esinin ailesine de hurmetini esirgeme.onlara seni kotulemek icin sebebep verme.erkekler hep gelin kaynana arasindaki kavgalardan bikar.
kaç aylık evlisiniz diye bilerek sordum yeni evli olduğunuz sorunların küçüklüğünden belli
inanki seni çok iyi anlıyorum bende ilk yıllarımı kendime zehir ederek geçirdim
hep ufak tefek şeyleri sorun ettim
bunda birazda toplumun baskısı var insanlar sürekli eee kv ile aranız nasıl sen yeni gelinsin alıştınmı vs.vs. sorular sorarak durduk yere insanı gaza getiriyorlar
benim sana tavsiyem o onu dedi bu bunu dedi diye hiiiçççç takılma
yarın birgün pişman olur aaahhh dersin kendimi boşuna üzmüşüm...
en güzel günlerinin tadını çıkar
eltinle de mesafeli ol konuşurken de sürekli onun yanında kv öv
geçen gittiğimde öyle güzel yemekler yapmıştıki ayyy bayılıyorum annemin yemeklerine gibisinden anlatabilirsin eltine
bacım insanın içinden gelmiyor ki .konuya öyle daldım ama aynı sıkıntılar bende de var ondan dayanamadım . içimizden gelecek hal bırakmıyolar hem kendilerinden hem memleketten soğutuyorlar . allah a havale hepsi
az daha bekle gelir canım :) 2,5 yıllık evliymişsin sende benim 4 yıldan sonra aklım başıma geldi şimdi kv ile oooohh mis gibi geçiniyoruz
benimde hep beynimi kemiriyordu kv mevzuları ama gerçekten insan akışına bırakıp takmayınca düşünmeyince aşıyor ancak
ben hıc bısey solemıyorum zaten bazen annen benı sevmıyor ben anne anne dıye dolasıyorum pesınde falan dıye aglıyorum o da ben annesıne bısey demedım ıcın benım yanımda ama yınede aklını karıstırıyolar...bu yuzden tartısmayız cunku ben susarım ama zoruma gıdıyo arkamdan konusulması
ıcımı dokmeye ıhtıyacım varmıs ya sus sus nereye kadar:)canım ben hıc bırsey anlatmıyorum kendı aıleme gıdıyorum hemen telefon edıyor evde yok annesıne gıtmıs dıye evlendımızden berı sadece 2kere evıne gıttım o her hafta gelır 1 sene oldu gelmesın dıye gıtmıyorum ama cırkefın tekı anlamıyor esımle cok mutluyum dedım kaynanaya gıtmıs senın oglan karısının lafından cıkmıyo demıs o da esıme laflar soyluyo tabı zor durumdayım
kaç aylık evlisiniz diye bilerek sordum yeni evli olduğunuz sorunların küçüklüğünden belli
inanki seni çok iyi anlıyorum bende ilk yıllarımı kendime zehir ederek geçirdim
hep ufak tefek şeyleri sorun ettim
bunda birazda toplumun baskısı var insanlar sürekli eee kv ile aranız nasıl sen yeni gelinsin alıştınmı vs.vs. sorular sorarak durduk yere insanı gaza getiriyorlar
benim sana tavsiyem o onu dedi bu bunu dedi diye hiiiçççç takılma
yarın birgün pişman olur aaahhh dersin kendimi boşuna üzmüşüm...
en güzel günlerinin tadını çıkar
eltinle de mesafeli ol konuşurken de sürekli onun yanında kv öv
geçen gittiğimde öyle güzel yemekler yapmıştıki ayyy bayılıyorum annemin yemeklerine gibisinden anlatabilirsin eltine
Annesini karısına karşı, karısını da annesine karşı korumayan erkeğe kusura bakmayın ben erkek demiyorum. Ne annesine laf söyletecek, ne karısına. He ortada bir yanlış mı var onu da düzeltecek elbette.
O eltin sapikmi ne! Kv, kb hata görümceleride anladımda bir bu elti davasını anlamış degilim..
Ne demek oğlun lafını geciremiyor? Eşi ona kötü davraniyor demekki, tabi içi bu kadar kötü bir insana, kim iyi davranır?
Vallah ben o elti ile nerdeyse bütün kontağımi keserdim, zadece Merhaba ve bye bye derdim. .
Bak bi ozaman gelip seni kontrola gelecekmi..
Sapık vallah bu millet!
İşleri güçleri yok, evdede canlari sıkılıyor,
Bu severde kime catacaklarini şaşiriyorlar
Eşine annesi hakında kötü bir şey dememen cok iyi!
Şu eltinin yaptıklarını söyledinmi?
Birdr eltine herkesin icinde bu davranışının ve ne niyeti olduğunu sor bakalım ne diyecek rezil! ?