Merhaba uzun zamandır evliyim bir tane bebeğimiz daha yeni geçtiğimiz yıl dünyaya geldi . Tabi bu süre zarfında maddi olarak bazı sıkıntılar yaşadık hala daha yaşamaya devam ediyoruz . Eşim ailesiyle birlikte aile işi yapıyor . İstanbulda abiye dükkanları vardı eşiminde fiilen çalıştığı daha sonra eşim başka bir işe geçti çünkü bi an işler resmen duraksadı . Daha doğrusu ailesi bize öyle demeye satış olmuyor kapatacağız demeye başladılar . Ama asla kapatmadılar dükkanı . Herneyse geçtiğimiz gün dükkanlarını çok iyi bir miktar paraya sattılar . Eşimde babamlar bana hakkımı verir demeye başladı .ki zamanında biriktirdiğimiz bir miktar parayıda işte lazım olduğu için vermiştik .neyse biz hem verdiğimiz parayı hemde onlara yardım ettik ki ayrıca evlatlarınında hakkını vericekler diye beklerken eşime sadece verdiğiniz parayı geri vereceğiz daha paramız kalmadı demeye başladılar .Bize de hiç paramız kalmadı şuan çok sıkıntıdayız diyerek geçiştirdiler olayı . Sonra çğrendikki en büyük kızına ve oğluna iki araba almışlar . Başka bir yerde arsa almışlar falan filan . Eşim bunları öğrenince kavga ettiler . Şimdi bize verdiğimiz parayıda vermiyor hatta telefonlarımızı bile açmıyorlar . Kendimi çok zor tutuyorum artık . Davacı olmayı düşünüyorum şuan . Yani bu nasıl bi iş hiçbirşey anlamadım eşimde bende yarı yolda kalmış hissediyoruz . Ne yapacağımızı şaşırdık. Üstelik bu insanlar bize sürekli vaat vererek daha doğrusu oğullarına yani eşime sürekli vaat vererek iş yaptıran insanlardı . Eşime her zaman güvenme desemde onlar benim ailem diyip durdu . Şimdi de kara kara düşünüyor .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesi
- Konu Sahibi hoderi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2023
- 819
- 443
- 23
- 20 Mart 2024
- 1.696
- 1.542
- 48
Bunu düşünmeye başladımYolunuz mahkeme paralar saçılmış zaten bence hızlıca dava yoluna gidin tedbir koyulsun mallara sonrasına dava sonunda bakılır
Mecbur bıraktıkları için yapmak zorunda kalacağız diye düşünüyorumSizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin. Gerekeni yapın
- 10 Mart 2010
- 2.039
- 2.172
- 398
- 9 Mayıs 2015
- 1.033
- 2.552
- 133
Önceki konunuzda da yazmıştım sizin kv de de o parayı ödeyecek göz yok ne yazık ki.
Keşke ortak işe koyduğunuz 700 bin tl yi öderiz sadece dediklerinde tamam deseydiniz.
Size ev vermişlerdi zaten, en az beş, altı kardeş var diğerlerine de dükkan parasıyla araba alması normal, ama 700 binlik borcun her türlü size ödenmesi lazım, umarım alabilirsiniz.
Keşke ortak işe koyduğunuz 700 bin tl yi öderiz sadece dediklerinde tamam deseydiniz.
Size ev vermişlerdi zaten, en az beş, altı kardeş var diğerlerine de dükkan parasıyla araba alması normal, ama 700 binlik borcun her türlü size ödenmesi lazım, umarım alabilirsiniz.
- 30 Kasım 2017
- 8.702
- 1
- 4.362
- 173
Bu anne babalarin coluk cocuk ayrimi , gelin ayrimi felan bitmiyor.. para yuzunden kötü oluyor insanlar allahim ne günlere kaldik gercekten.. davaci olursaniz da haklisiniz yani her insan hakkini aramak ister normal..Merhaba uzun zamandır evliyim bir tane bebeğimiz daha yeni geçtiğimiz yıl dünyaya geldi . Tabi bu süre zarfında maddi olarak bazı sıkıntılar yaşadık hala daha yaşamaya devam ediyoruz . Eşim ailesiyle birlikte aile işi yapıyor . İstanbulda abiye dükkanları vardı eşiminde fiilen çalıştığı daha sonra eşim başka bir işe geçti çünkü bi an işler resmen duraksadı . Daha doğrusu ailesi bize öyle demeye satış olmuyor kapatacağız demeye başladılar . Ama asla kapatmadılar dükkanı . Herneyse geçtiğimiz gün dükkanlarını çok iyi bir miktar paraya sattılar . Eşimde babamlar bana hakkımı verir demeye başladı .ki zamanında biriktirdiğimiz bir miktar parayıda işte lazım olduğu için vermiştik .neyse biz hem verdiğimiz parayı hemde onlara yardım ettik ki ayrıca evlatlarınında hakkını vericekler diye beklerken eşime sadece verdiğiniz parayı geri vereceğiz daha paramız kalmadı demeye başladılar .Bize de hiç paramız kalmadı şuan çok sıkıntıdayız diyerek geçiştirdiler olayı . Sonra çğrendikki en büyük kızına ve oğluna iki araba almışlar . Başka bir yerde arsa almışlar falan filan . Eşim bunları öğrenince kavga ettiler . Şimdi bize verdiğimiz parayıda vermiyor hatta telefonlarımızı bile açmıyorlar . Kendimi çok zor tutuyorum artık . Davacı olmayı düşünüyorum şuan . Yani bu nasıl bi iş hiçbirşey anlamadım eşimde bende yarı yolda kalmış hissediyoruz . Ne yapacağımızı şaşırdık. Üstelik bu insanlar bize sürekli vaat vererek daha doğrusu oğullarına yani eşime sürekli vaat vererek iş yaptıran insanlardı . Eşime her zaman güvenme desemde onlar benim ailem diyip durdu . Şimdi de kara kara düşünüyor .
- 6 Mart 2024
- 2.405
- 2.258
- 48
Birine para veriyor ortak oluyorsanız resmiyette de ortak olmalısınız . Insallah parayı banka üzerinden gondermıssınızdır ve ispat edebilirsinizMerhaba uzun zamandır evliyim bir tane bebeğimiz daha yeni geçtiğimiz yıl dünyaya geldi . Tabi bu süre zarfında maddi olarak bazı sıkıntılar yaşadık hala daha yaşamaya devam ediyoruz . Eşim ailesiyle birlikte aile işi yapıyor . İstanbulda abiye dükkanları vardı eşiminde fiilen çalıştığı daha sonra eşim başka bir işe geçti çünkü bi an işler resmen duraksadı . Daha doğrusu ailesi bize öyle demeye satış olmuyor kapatacağız demeye başladılar . Ama asla kapatmadılar dükkanı . Herneyse geçtiğimiz gün dükkanlarını çok iyi bir miktar paraya sattılar . Eşimde babamlar bana hakkımı verir demeye başladı .ki zamanında biriktirdiğimiz bir miktar parayıda işte lazım olduğu için vermiştik .neyse biz hem verdiğimiz parayı hemde onlara yardım ettik ki ayrıca evlatlarınında hakkını vericekler diye beklerken eşime sadece verdiğiniz parayı geri vereceğiz daha paramız kalmadı demeye başladılar .Bize de hiç paramız kalmadı şuan çok sıkıntıdayız diyerek geçiştirdiler olayı . Sonra çğrendikki en büyük kızına ve oğluna iki araba almışlar . Başka bir yerde arsa almışlar falan filan . Eşim bunları öğrenince kavga ettiler . Şimdi bize verdiğimiz parayıda vermiyor hatta telefonlarımızı bile açmıyorlar . Kendimi çok zor tutuyorum artık . Davacı olmayı düşünüyorum şuan . Yani bu nasıl bi iş hiçbirşey anlamadım eşimde bende yarı yolda kalmış hissediyoruz . Ne yapacağımızı şaşırdık. Üstelik bu insanlar bize sürekli vaat vererek daha doğrusu oğullarına yani eşime sürekli vaat vererek iş yaptıran insanlardı . Eşime her zaman güvenme desemde onlar benim ailem diyip durdu . Şimdi de kara kara düşünüyor .
Bizim verdiğimiz zaten verilmesi gereken bir miktar diye düşündük . Zaten onun gözlerine bile gelmemesi gerekiyor ki gelmez diye düşündük ana gelin görün ki insanlar kendi oğullarından bile sakınıyormuşÖnceki konunuzda da yazmıştım sizin kv de de o parayı ödeyecek göz yok ne yazık ki.
Evet üstelik evlat ayrımı yapmadıklarını söyler dururlar ….Bu anne babalarin coluk cocuk ayrimi , gelin ayrimi felan bitmiyor.. para yuzunden kötü oluyor insanlar allahim ne günlere kaldik gercekten.. davaci olursaniz da haklisiniz yani her insan hakkini aramak ister normal..