- 21 Mayıs 2021
- 76
- 35
- 8
- 29
- Konu Sahibi Unutkanbebek
-
Yoo normali bu falan değil.Maddi sorunlarımız olduğunu her düştüklerinde onlara el uzattığımızı çünkü aile olduğumuzu belirtmek isterim kızlar. İlaveten kimsenin parasının üzerine yatmak söz konusu değil ama biz aileyiz sıkıntılı olduğumuzu kısa sürede ödeyeceğimizi de söyleyeceğimiz halde yaptıklarını hamile gelinine uzun bir mesajla yazan taktığı bileziklerinin bile lafını eden insanlardan bahsediyoruz. Bizim de ailelerimiz var ellerinde ne varsa veriyor . Normali bu çünkü ailede lafı olmaz ki onlara kar ettiren de biziz hamile halimle son zamana kadar çalışıyorum ben ve gördükleri halde bu yaptıkları normal mi? Beni geçtim oğullarına yaptıkları reva mı?
Yapmayın lütfen. Ben şu mesajınızı okuyunca komşuya borçlanmışlar sandım. Vermeyeceğiz demiyorlar ki. Hadi kardeşler arasında olsa bi nebze anlayabilirim. Anne baba yahu. Geçmişte takılan bileziklere kadar destan yazmanın ne gereği var. Bebek de geliyormuş zaten. paranın değeri aile değerlerinden daha önemli demek günümüzde.Arabayı beraber aldıysanız satış halinde haklarını istemelerinden daha doğal ne olabilir ki? 3 yıl içinde vericez diyosunuz da para her gün değer kaybediyor, 3 yıl sonra vereceğiniz parayla bugünkü aynı değerde olmayacak. Üstelik ülkede ekonomik kriz var ve paraya ihtiyacı olmayan insan yok gibi bir şey.
Borç batağının içinde bebek yaptıklarına göre bu kadarını düşünmüşlerdir. Ben geçmişte yaptıklarını başa kakmalarını onaylayan bir şey demedim. Beraber aldıkları arabayı sattıklarında paylarını istemeleri çok doğalYapmayın lütfen. Ben şu mesajınızı okuyunca komşuya borçlanmışlar sandım. Vermeyeceğiz demiyorlar ki. Hadi kardeşler arasında olsa bi nebze anlayabilirim. Anne baba yahu. Geçmişte takılan bileziklere kadar destan yazmanın ne gereği var. Bebek de geliyormuş zaten. paranın değeri aile değerlerinden daha önemli demek günümüzde.
Başka evlatları da var mı yani belki o parada onların da hakkı vardır.. ben birine borcu varken elde para tutmaya anlam veremiyorum kusura bakmayın. Kimse hibe etmek zorunda değil o parayı görüyorsunuz paramız bir ayda bile pula döndü siz bi de parça parça vermekten bahsediyorsunuzMaddi sorunlarımız olduğunu her düştüklerinde onlara el uzattığımızı çünkü aile olduğumuzu belirtmek isterim kızlar. İlaveten kimsenin parasının üzerine yatmak söz konusu değil ama biz aileyiz sıkıntılı olduğumuzu kısa sürede ödeyeceğimizi de söyleyeceğimiz halde yaptıklarını hamile gelinine uzun bir mesajla yazan taktığı bileziklerinin bile lafını eden insanlardan bahsediyoruz. Bizim de ailelerimiz var ellerinde ne varsa veriyor . Normali bu çünkü ailede lafı olmaz ki onlara kar ettiren de biziz hamile halimle son zamana kadar çalışıyorum ben ve gördükleri halde bu yaptıkları normal mi? Beni geçtim oğullarına yaptıkları reva mı?
Bence de çok haklısınızYa yukardaki yorumları okudum ama ben biraz farklı düşünüyorum, herkes borcuna sadık kalmalı o ayrı, ama insan evladına esneyebilir bu konularda, para mal mülk bunlar dünyalık, aç açıkta değillerse özellikle böyle bir zamanda size destek olmalılardı, ben evladıma böyle yapardım. Sonuçta ne için çalışıyoruz dimi? Siz de canınızı sıkmayın, her şeyde bir hayır vardır. Umarım en kısa zamanda çözersiniz maddi sorunları, bebişe iyi bakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?