Esimin ailesi ve ben

Canım yaaa
Kim ne yaparsa kendine yapar sen sakın onlarla münakaşa etme
Boş verrrr

kızım kayınvaliden evine gelse emin ol daha başka sorunlar çıkar bırak gelmesin.getireceği de eksik olsun sen eşine de birşey deme demek ki seni üzmek istemiyo o gitmek istediğinde git geldiklerinde saygını göster yeter ne diye kendini üzüyosun ki gelin kısmı ağzıyla kuş tutsa yaranamaz o yüzden hiç o tatlı canını üzme

Arayın ama sadece nasılsın iyimisin başka bişey demeyin kendinizi ezdirmeyin yaranmak için aramayın bundan sonra görün bakın nasıl değişecekler

Birçok kez sustum birşey demedim. Benimle ugrasmasinlar diye. Ancak sustukça dahada abartıldı sanki. Öyle garip ki herseyin iyisini onlar yapiyor. Herseyin en yeşiline onlar sahiplenmiş gibi bir algıları var. Hiç sevmiyorum artık onları saygımı korumaya calidiyorum.

Ettim tatile geldiğinde 2 hafta boyunca hicbirseyi elini sürmedi. Hep ben yaptım kahvaltıyı yemeği ve vs.

Kayinvalidem ettin kadar olamadın onun eline su dönemezsin dedi. Orda ben sinirledim. Evet anne ben salağım birşey beceremiyorum kusura bakma dedim. Sinirlendim. Sinirlenince ne ko uçtuğunu bilmiyorum. Sinirlendim. O arada da görümcem geldi ikisi gülüp gülüp durdu.

Ama esime de suç buluyorum. Beni hep onların karşısında ezdiriyor. Bakayim izi yapamamistik. Bu sene tatil yapalım dedik onu bile izin vermedi kayinvalidem. Tüm tatilimizi ailesiyle gecirdik. Ama varız yokuz umurlarında degildi. Görümcem ettim olduğunda hiç kayinvalidem benimle konuşmadı sadece serzenişte bulundu.

canım hiç içini doldurma bak ben 8 sene aynı evde oturdum resmen saçımı süpürge ettim hastalandıklarında baktım üstüne onlara 2 de torun verdim sonra ne oldu biliyor musun ben hastalandım ağrıdan kıvranırken eşimi aradı beni ve çocuklarımı babamın evine yolladı ben sana da çocuklarına da bakamam dedi ameliyat oldum 1 kere arayıp geçmiş olsun demedi bırak gelmezse gelmesin çok mu lazım Allah aşkına sen kocanla mutlu olmaya bak fazla iyi niytlisin ama karşında anlayan yok inan ki tecrübe konuşuyor kendi ailen sana yeter

İçim çok dolu
Eski actigin konulara baktım herkes geri dur kimseyle samimi olma diye akıl vermiş sen hala arkadaş olalım kaynaşalım diye onlarla samimi olma çabasında olmuşsun

Özgüven problemin var senin kendine değer verilmesini istiyorsan önce kendine bi sor ben niye insanlara yakın olma çabasındayım diye

Haklısınız belkide evet evlendikten sonra özgüvenim problemim gelisti.

Anneme danisiyorum bazı şeyleri boşver görüş diyo ben görüşmek istemiyorum. Eşim farklı birşey diyo. Kime göre hareket edeceğimi sasirdim. Kendime göre davrandığında herkes kendini çekiyor benden. Birşey yapmadığım halde böyle yalnız kalmak zoruma gidiyor.

Bu sorun falan değil .hatta şans. Ben sana neler yaşadığımı anlatsam şükredersin. Bırak vermesin de beklemesinde. Verenler Fazlasını bekliyo. Keske benimkisinde reçeli salçası eksik olsaydı Yaşadığım Acılar Yanıma kalmasaydı. Şu anda adı eski kayınvalde olmazdı. Dert etme hatta şükret. Varsın kızına yapsın. Senin annende sana yapar

Aslında yaranmak içinde yapmiyorum. İstediğimden yapıyorum ama güzel ilişkiler olsun ostedim. Diğer yazılarda herkes umursama dedi evet. Umursamamaya calisiyorum.

Ancak esim sürekli ara sor diyo. Beni aramayan bana böyle davranan niye böyle davranalım diyorum. Takma diyor. Ben seni bu yüzden seviyorum diyo. Ama beni inandırmaya başaramıyor pek. Onlakin bu yaptıkları beni çok kirdi. Sert davranalım diyorum ama gene kötü olcam diyorum. Ne kadar kötü bir insanım ki diyorum kendi kendime. Güvenimiz kalmadi. Her şeyden şüphe eder durumdayim.

Bizimkiler de hiç gelmez; ama sürekli gidelim isterlerdi.

Bence gelmemeleri daha iyi boşver. Ya evinden çıkmasaydılar. Yat kalk dua et, şükret:)

Salçaya vs gelince evet insan kendisi de yapar, satın da alır, ama ayrımı görünce üzülüyor. Bir keresinde bir arkadaşıma "bana salça vermiyor" diye iki saat ağladığımı bilirim şaşkın bakışları karşısında kendime gelmiştim:)

O gün bugün takmıyorum:) zaten kendi annemin verdiklerini bile kullanamıyorum. O verirse sen " ay salçan tuzlu oluyor, senin domates sosun gevşek geviek oluyor" de geç.
Ya da ben "allah razı olsun kvm herkese verir yaptıklarından, emeğinden. Sadece çlcuklaro değil komşuları bilr temiz yer" diyorum o da gaza geliyor.

Bir de "ben istemem ama oğlun seviyor" modunda ol:))

Ya ben salçası nada değilim bende yaparim. Ama bir kere bile kızıma yapıyorum oğlumda gelinim ede düsünsünler. Ben esim düşünmediği halde çok fazla şey düşünüp yaptim. Ama sanki ben düşünmemiştim esim düşünmüş gibi lanse ettiler ve hep ona yakın davrandilar.

bazı nsanları anlamak zor. anlamaya çalışmak ise anlamsız. böyle çok insan var inan. beyinleri nasıl çalışıyor kimbilir, neye fesatlanıyor, zamanında kendi yaşayamadıkları şeyleri görünce veya kendi eşlerinden göremedikleri değeri oğulları gelinlerine verince kinleniyorlar. kafaya takmakla çözülmüyor. aksne senin eşinle olan ilişkin zedelenir. böyle kabullen. eşin ara dese de arama. onlardan da alaka ilgi bekleme. gelmesinler. yaptıkları salçadan vermesiler. gölge etmesinler yeter, şükret.

Batı durumları esime de söylüyorum artık hiç cekinmeden. Ailesinin beni kabullenmedigini vs.

Eşimin bana söylediği benim yanımda senden hep iyi bahsediyorlar. Sen nerden çıkartıyorsun bunları diyor. Ona bazı şeyleri ispat etmekten sıkıldım artik.
Onlarda eşimin bu durumunu iyi bildikleri için kullanıyorlar sanirim.

Ne güzel gelmesinler iste,
en en sevdiğim es ailesi modeli :)

Sende salcasina tursusuna gitme, hastayim, musait degilim biseyler uydur uzak dur.
Bence cok sanslisin ama farkında degilsin, ondan bu üzüntün

Ne güzel gelmesinler iste,
en en sevdiğim es ailesi modeli :)

Sende salcasina tursusuna gitme, hastayim, musait degilim biseyler uydur uzak dur.
Bence cok sanslisin ama farkında degilsin, ondan bu üzüntün

Belkide bilmiyorum ki. Zaman gösterecek sanirim.

Ama iki yüzlülük ya. Bana gelince esim olmadığında sokuyorlar lafları konuşmuyorlar yokmuşum gibi davraniyorlar. Eşim oluncada ay turkuaz şöyle iyi böyle iyi ve vs. Ama eltime çok farklılar konuşuyorlar sohbet ediyorlar. Bende kenarda hep yokmuşum gibi muamele görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…