Canım yaaaNisanliyken hepsini tanımıyorum sadece ablasiyla annesini tanimistim. Ama o zamanlar normaldi. Ablası garipti sadece. Ancak evlendikten sonra kayinvalidem de görümcemdi gerçek yüzlerini gösterdiler.
Görümdem kayinvalidem hepimiz oturuyoruz. Görümcem sen yazmiyacan mi ne bekliyon burda diyip. İkisi gülüp gülüp konuşan tipler. Ben hep dışlanmış gibi hissediyorum kendimi. Herkes benden çocuk bekliyodu görümcem yaptı cocugu. Kayinvalidem bana gülerek gelip kızım bile becerdi sen beceremedin hamile kalmayı diyen biri. Çok kırgınım hepsine
Arayın ama sadece nasılsın iyimisin başka bişey demeyin kendinizi ezdirmeyin yaranmak için aramayın bundan sonra görün bakın nasıl değişeceklerAramalarda görüşmemize calisiyorum. Ama esim.mecbursun diyo benim ailem diyo. Seni seviyorlar diyo. Bu mu sevgi diyorum. Ne kadar herşeyi tersten anlıyorsun diyo. Laf anlatamiyorum. Kayinvalidem hastalanmış bir nazlaniyor ki görmelisiniz. Aramadım kendisini. Şimdide esim söylenip duruyo ara artık diye. Hiç içimden gelmiyo. Benim zor zamanlarımda annemden başka kimse yoktu yanimda.
Eşim sürekli ara git diyen biri. Bu seferde esimle kötü olmayı istemiyorum. Kendimi kukla gibi hissediyorum herkese istediği gibi davranmam gerekiyormuş gibi.
Ama onun ailesi oğlumuzun kardeşimizin hatina evidir demiyorlar.
KV bu kelimelerine inşallah kayıtsız kalmamış indir
Ne demek kızım becerdi sen beceremedin ancak merhametsiz vicdansız insanların söyleyeceği laflar bunlar
Esinde çok sinir gerçekten ailesinden ne gormuski onları tutuyor
Hicc altta kalma ezilme susma
Ağızlarının payını veriver esinde hic bisey yapamaz seni ezdiriyorsa böyle hayat olmaz goster kapıyı gitsin
Eski actigin konulara baktım herkes geri dur kimseyle samimi olma diye akıl vermiş sen hala arkadaş olalım kaynaşalım diye onlarla samimi olma çabasında olmuşsunİçim çok dolu
Eski actigin konulara baktım herkes geri dur kimseyle samimi olma diye akıl vermiş sen hala arkadaş olalım kaynaşalım diye onlarla samimi olma çabasında olmuşsun
Özgüven problemin var senin kendine değer verilmesini istiyorsan önce kendine bi sor ben niye insanlara yakın olma çabasındayım diye
Ne güzel gelmesinler iste,
en en sevdiğim es ailesi modeli :)
Sende salcasina tursusuna gitme, hastayim, musait degilim biseyler uydur uzak dur.
Bence cok sanslisin ama farkında degilsin, ondan bu üzüntün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?