Kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum.
O zaman problem sende değil onlarda kendinde kusur arama konuşmayan seni yok sayan onlar elbet sana muhtaç olurlar sende donersin totonuBelkide bilmiyorum ki. Zaman gösterecek sanirim.
Ama iki yüzlülük ya. Bana gelince esim olmadığında sokuyorlar lafları konuşmuyorlar yokmuşum gibi davraniyorlar. Eşim oluncada ay turkuaz şöyle iyi böyle iyi ve vs. Ama eltime çok farklılar konuşuyorlar sohbet ediyorlar. Bende kenarda hep yokmuşum gibi muamele görüyorum.
O zaman problem sende değil onlarda kendinde kusur arama konuşmayan seni yok sayan onlar elbet sana muhtaç olurlar sende donersin totonu
Bence aslında seni üzen eşin senin gormediğin değeri senden onlara gostermeni istiyor bencillik yapıyor
Ben değer gormedigime sevilmedigime inanıyorum benden ailene karşı cok şey bekleme de
Ayyyy resmen kendimi gördüm herşey birebir aynı ve seni çok iyi anlıyorum bende gitmek bile istemiyorum onlar yüzünden esimle devamlı kavga ediyoruz o evde ya yılda on gün gidiyoruz burnumdan geliyor sürekli laf sokma begenmemezlik kızını oğlunu yere göğe koyamıyor esime göre ben hep alınganım herşeyi yanlış anlıyorum insanda gülüp geçemiyor inan bende napacagımı sasırdım biride bana akıl versinEsime genelde söylüyorum ne hissettigimi. O sürekli ya ben mi salağım görmüyorum anlattıklarını diyor. Ablası eşimin yanında bile bana hakaret eden biri ve eşim sadece konuşmana dikkat et diyen biri. Yani ailece bir patavatsizöik hakim. Eşim keşke biraz daha beni tutsa. Daha doğrusu bana göstermiyor. Kayinvalidemin artik hicbirseyi yapmak gelmiyor icimden. Bende sabrediyorum ama hepsi birden böyle garip ve soğuk olunca sinirlerim geriliyor.
Bir sene kayinvalidemin yanında olan bendim esimle tüm işleri yapan bizdik doktorlara götüren bendim. Ablaları vs hiçbiri yoktu yanimizda. Şimdi ben aileme ziyarete gelince birden ablasının aklına geliyo gitmek ne tesadüf ama! Beni arayip sormazlar. Eşim ama sürekli benim aramamı bekler. Artık napcan imi sasirdim.
Ama bu seferde eşler sorun çıkaracak iştemilletin gökte aradığını siz yerde bulmuşsunuz farkında değilsiniz. boşver napcan kv kp i gelmesin daha ne.sende gitme bu bahaneyle.
Gelini bırak oğlunu düşünmüyor ya insan evlat ayırt eder mi herhalde bizde yiyecez diye böyle ayrımcılık peşine düşüyorlar elbette mesele reçel salça değil esimin o evde değer görmemesi bunu kendi görmediği yetmiyor birde bize aile savunuyorlar yaYa ben salçası nada değilim bende yaparim. Ama bir kere bile kızıma yapıyorum oğlumda gelinim ede düsünsünler. Ben esim düşünmediği halde çok fazla şey düşünüp yaptim. Ama sanki ben düşünmemiştim esim düşünmüş gibi lanse ettiler ve hep ona yakın davrandilar.
Eşinden maddi destek görüyorlarsa azda olsa ona böyle göz boyamaların sebebi budur :) eşinde seni tanıyordur ya elbet Birgün görecekler onlarda gercegi ama değişen birşey olur mu onu bilmiyorumBelkide bilmiyorum ki. Zaman gösterecek sanirim.
Ama iki yüzlülük ya. Bana gelince esim olmadığında sokuyorlar lafları konuşmuyorlar yokmuşum gibi davraniyorlar. Eşim oluncada ay turkuaz şöyle iyi böyle iyi ve vs. Ama eltime çok farklılar konuşuyorlar sohbet ediyorlar. Bende kenarda hep yokmuşum gibi muamele görüyorum.
Valla bu türk erkeğinde evlendikten sonra hasıl olan ölçüsüz ana baba aşkı sevdası beni benden alıyor.Ama bu seferde eşler sorun çıkaracak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?