Kusura bakma arkadaşım ama burası Türkiye.
Orada güzel karşılanıyorsa oranın nabzını ölç madem.
ben kürtüm napicaz o zaman:) bi cok ismin kökü arapca veya farsca ben sizin sorununuzu anlayamadimKusura bakma arkadaşım ama burası Türkiye.
yorumlariniz icin teşekkür ederim:)
evet begendigim isimler cok alışageldik isimler degil ama piyasada uydurmasyon isimlerle de denk değiller,açıkcasi o begendiklerimden koyarmiyim bilmiyorum okuyan arastiran bir insanim boş bir isimde olsun istemem herkes gibi.
bazınız koymayın diyor, bazınız koyabilirsin diyor.
herhalde ilk isme bakarak eger cok içime sinerse görümcenin ismini düşünebilirim.
arapca furyasi turkiyede ne zamandan beri var bilmiyorum ama buradaki turk topluluklari vakiflarina camiilerine cok bagli insanlar(uzaktan tabii nasi algilanirlar bilemiyorum) o yüzden şu isim arapca şu kürtce diye ayirim yapilmiyor
ben kürtüm napicaz o zaman:) bi cok ismin kökü arapca veya farsca ben sizin sorununuzu anlayamadim
fatma ayse halime zeynep bunlari siz kökü turkce mi saniyorsunuz?
ayrica mihrimah ismide kanuninin kizina verdigi bir isim bilemiyorum..
orada öyle birsey yazmiyor hanfendiHerkesin boş isim istediğini nerden çıkardın
sizin tutumunuz bana ama öyle geldi. konuyu suriyeye bagladiniz burasi turkiye nilmem ne. biz burda yabanci dusmanligi cok yasadik hepsinin ilk yaklasimi sizin ki gibiydi de ondan ben cok uzuldum bu duruma. insanin burada konu acasi gelmiyor artik..Sana kimse o isimleri koy demedi ki ha istersen öz türkçe tavsiye edilirdi
Isimler cocugun kisiligini belirler derler. O aslinda ismin anlamina gore degil bence. Nasil anlatacagimi bilemedim de soyle soyleyeyim; okul oncesi ogretmeniyim, simdiye kadar karsilastigim tum merve isimli cocuklar cok mıymıy tiplerdi (yavas hareket eden gel kizim dediginde bile once 5 dk yuzune bakan cocuklar) asagilama olarak soylemiyorum kisilik sonucta bu. Mesela efeler beratlar cok yaramaz oluyor, azralar cok guzel, akilli ve sakin oluyorlar.
Yani isim secerken cok dikkat edilmeli, cevrede o isimde insanlar varsa kisilikleri goz onunde bulundurulmali.
Ne cok konustum isimle ilgili :)
Kürt olmanız ile ne alaka anlayamadım?ben kürtüm napicaz o zaman:) bi cok ismin kökü arapca veya farsca ben sizin sorununuzu anlayamadim
fatma ayse halime zeynep bunlari siz kökü turkce mi saniyorsunuz?
ayrica mihrimah ismide kanuninin kizina verdigi bir isim bilemiyorum..
Hay ağzını öpeyim dicem de diyemiyorum garip oluyor şimdi öyle yapınca ya dimi yok olmadı ben buKusura bakma arkadaşım ama burası Türkiye.
Hay ağzını öpeyim dicem de diyemiyorum garip oluyor şimdi öyle yapınca ya dimi yok olmadı ben bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?