Cnm.baska bir şehre taşınmaya çalışsan iş buldum fln diye.ayy bnde nefret ederim esiminailesinden uzak dursunMerhabalar esımın aılesının adını duymak ,onlarla telefonda konusması bile beni asırı tedırgın edıyorsürekli ya gelirlerse diye korku yasıyorum bu korku beni cok yoruyor ..artık huzurlu vaktım kalmadı esımle aılesı konusunda cok buyuk kavgalarda yasadık ..onları ıstemedıgımı bılıyo ,keza karşı tarafda biliyor artık hıcbırını ıstemedıgımı.. büyük sogukluk var hepsıyle aramda .cok ıstedıgım bişey bu .ve Haklı nedenlerım var..fakat yinede telfda konustuklarında ,ya gelirlerse, ya gidersek diye tedırgınım pskljm asırı bozuldu,huzurum kalmadı ilaçda kullanmak istemıyorum bana bı yol, bi yontem tavsiye edermisiniz ?
Bence eşin için katlanabilirsin onu çok seviyosan bunlar bence bişey gelmez sana ama eşininde yanında destekçin olması lazım o yanında destekçi değilse o zaman zorlanırsınMerhabalar esımın aılesının adını duymak ,onlarla telefonda konusması bile beni asırı tedırgın edıyorsürekli ya gelirlerse diye korku yasıyorum bu korku beni cok yoruyor ..artık huzurlu vaktım kalmadı esımle aılesı konusunda cok buyuk kavgalarda yasadık ..onları ıstemedıgımı bılıyo ,keza karşı tarafda biliyor artık hıcbırını ıstemedıgımı.. büyük sogukluk var hepsıyle aramda .cok ıstedıgım bişey bu .ve Haklı nedenlerım var..fakat yinede telfda konustuklarında ,ya gelirlerse, ya gidersek diye tedırgınım pskljm asırı bozuldu,huzurum kalmadı ilaçda kullanmak istemıyorum bana bı yol, bi yontem tavsiye edermisiniz ?
Haklıda olsan yapacak birşey yok tedavi olman gerek gerek senin gibi bende taktım görümcelerime artık evliliğim bile zarar görmeye başlamıştı ki deli gibi seviyoruz eşimle birbirimizi okb teşhisi kondu şükür takıntım azaldı ilaç kullanıyorum sende başla ne yapacaklar yada birşey yaptı yapacak die hayatı zindan etmeMerhabalar esımın aılesının adını duymak ,onlarla telefonda konusması bile beni asırı tedırgın edıyorsürekli ya gelirlerse diye korku yasıyorum bu korku beni cok yoruyor ..artık huzurlu vaktım kalmadı esımle aılesı konusunda cok buyuk kavgalarda yasadık ..onları ıstemedıgımı bılıyo ,keza karşı tarafda biliyor artık hıcbırını ıstemedıgımı.. büyük sogukluk var hepsıyle aramda .cok ıstedıgım bişey bu .ve Haklı nedenlerım var..fakat yinede telfda konustuklarında ,ya gelirlerse, ya gidersek diye tedırgınım pskljm asırı bozuldu,huzurum kalmadı ilaçda kullanmak istemıyorum bana bı yol, bi yontem tavsiye edermisiniz ?
Gercekden mı ılacsız gecmezmı ? benmde aynı sekılde takıntı olduHaklıda olsan yapacak birşey yok tedavi olman gerek gerek senin gibi bende taktım görümcelerime artık evliliğim bile zarar görmeye başlamıştı ki deli gibi seviyoruz eşimle birbirimizi okb teşhisi kondu şükür takıntım azaldı ilaç kullanıyorum sende başla ne yapacaklar yada birşey yaptı yapacak die hayatı zindan etme
Başka caren yok kuzum kafanda kuruyorsan takıntı yapıyorsun hastalık buGercekden mı ılacsız gecmezmı ? benmde aynı sekılde takıntı olduzından oldu hayat bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?