• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi takıntım oldu😞

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhabalar esımın aılesının adını duymak ,onlarla telefonda konusması bile beni asırı tedırgın edıyor:( sürekli ya gelirlerse diye korku yasıyorum bu korku beni cok yoruyor ..artık huzurlu vaktım kalmadı 😌esımle aılesı konusunda cok buyuk kavgalarda yasadık ..onları ıstemedıgımı bılıyo ,keza karşı tarafda biliyor artık hıcbırını ıstemedıgımı.. büyük sogukluk var hepsıyle aramda .cok ıstedıgım bişey bu .ve Haklı nedenlerım var..fakat yinede telfda konustuklarında ,ya gelirlerse, ya gidersek diye tedırgınım pskljm asırı bozuldu,huzurum kalmadı😞ilaçda kullanmak istemıyorum bana bı yol, bi yontem tavsiye edermisiniz ?

Takıntından ilaçsız bir şekilde kurtulmak istiyorsan eşinden de vazgeçeceksin. Esin senin ortamında olmazsa aileside olmaz degil mi? Haa bu benim yöntemim. Doğrudur yanlıştır elbet tartışmaya açık konu. Ya takmayacaksın saldım cayıra mevlam kayıra diyeceksin ya bosayacaksın

Ailesi yüzünden eşinle kötü olmaya değmez, bu şekilde uzak kalmanın seni rahatlattığnı düşünmüyorum aksine daha çok kuruyorsun. Bence dua etmelisin, ailesib kafayı taktığın sürece eşinle asla mutlu olamazsın. İnan bu sebep yüzünden 15 gün önce bir arkadaşım boşandı bende şahittim.

Okadr dua edıyorumkı; rabbım ıcıme onların sevgısını ver dıye ..sureklı yalvarıyorum Allaha🙏🏻 ama elımde degıl nefretim benı cok yoruyo

Ailesi kötü adamlar nasıl bu kadar iyi oluyor? Genellikle insan ailesinin kopyası oluyor zaten.Gençken benzemese bile yaşlanınca armut dibine düşer misali ya anasına ya babasına benziyor.

Bu arada ne yapıyorlar ki bu kadar takıntı yaptınız ?

Bi geliyolar bi ay kalıyolar.. evım asırı küçük. dıger cocuklrı da gelıo ..onların cocukları vs vs yatıya bide heryer her yerde ..cingene cadırına donuyo ev😕üstğne benı ınsan yerıne koyup aramaz ,sormazlar musaıtmısın ısın varmı dıye? Normaldede kotu gunumde aramadılar hıc ordan da kızgınım 😕üstüne sadc külfetler bana yanı 😕daha cok sey var bunlar sadece yüzeysel sorunlR anlatmaya kalksam buraya sıgmaz 😬bendede birikti hersey cunku hep sustum hep sustum boyle patlak verdı bende😬zamanında cevap verebılseydım bukdr ezdırmeseydım bole olmazdım 😞

aranızdaki soğukluk yeni olan bir şeyse böyle hissetmeniz normal bence. yine de çok rahatsızsanız psikiyatra gidin.

Merhabalar esımın aılesının adını duymak ,onlarla telefonda konusması bile beni asırı tedırgın edıyor:KK43: sürekli ya gelirlerse diye korku yasıyorum bu korku beni cok yoruyor ..artık huzurlu vaktım kalmadı 😌esımle aılesı konusunda cok buyuk kavgalarda yasadık ..onları ıstemedıgımı bılıyo ,keza karşı tarafda biliyor artık hıcbırını ıstemedıgımı.. büyük sogukluk var hepsıyle aramda .cok ıstedıgım bişey bu .ve Haklı nedenlerım var..fakat yinede telfda konustuklarında ,ya gelirlerse, ya gidersek diye tedırgınım pskljm asırı bozuldu,huzurum kalmadı😞ilaçda kullanmak istemıyorum bana bı yol, bi yontem tavsiye edermisiniz ?
Cnm.baska bir şehre taşınmaya çalışsan iş buldum fln diye.ayy bnde nefret ederim esiminailesinden uzak dursun

Merhabalar esımın aılesının adını duymak ,onlarla telefonda konusması bile beni asırı tedırgın edıyor:KK43: sürekli ya gelirlerse diye korku yasıyorum bu korku beni cok yoruyor ..artık huzurlu vaktım kalmadı 😌esımle aılesı konusunda cok buyuk kavgalarda yasadık ..onları ıstemedıgımı bılıyo ,keza karşı tarafda biliyor artık hıcbırını ıstemedıgımı.. büyük sogukluk var hepsıyle aramda .cok ıstedıgım bişey bu .ve Haklı nedenlerım var..fakat yinede telfda konustuklarında ,ya gelirlerse, ya gidersek diye tedırgınım pskljm asırı bozuldu,huzurum kalmadı😞ilaçda kullanmak istemıyorum bana bı yol, bi yontem tavsiye edermisiniz ?
Bence eşin için katlanabilirsin onu çok seviyosan bunlar bence bişey gelmez sana ama eşininde yanında destekçin olması lazım o yanında destekçi değilse o zaman zorlanırsın

Kızlar aılesı hakkında asla destek olmuyo.. nekdr haksızda olsalar ailesi diye tek laf etmez banada ettırmez.bişey demeye kalktıgımda, hemen ters tepkı verıyo ..bende artık tek kelıme sormuyorum da demıyorumda onlar hakkında..onlardan nefret ettıgımı bıldıgı ıcınde asırı savunma halınde aılesıne karsı.. o yuzden ailesine olan nefretımı içimde yasıyorum mecburen😞eşimi sevdigim için

Haklıda olsan yapacak birşey yok tedavi olman gerek gerek senin gibi bende taktım görümcelerime artık evliliğim bile zarar görmeye başlamıştı ki deli gibi seviyoruz eşimle birbirimizi okb teşhisi kondu şükür takıntım azaldı ilaç kullanıyorum sende başla ne yapacaklar yada birşey yaptı yapacak die hayatı zindan etme

Haklıda olsan yapacak birşey yok tedavi olman gerek gerek senin gibi bende taktım görümcelerime artık evliliğim bile zarar görmeye başlamıştı ki deli gibi seviyoruz eşimle birbirimizi okb teşhisi kondu şükür takıntım azaldı ilaç kullanıyorum sende başla ne yapacaklar yada birşey yaptı yapacak die hayatı zindan etme
Gercekden mı ılacsız gecmezmı ? benmde aynı sekılde takıntı oldu:( zından oldu hayat bana ya

Ama ılac kullanamam bebek tedavısındeyım cnku😞 psikologa gıtsem ,ılacsız fayda edermi acaba ?

Back
X