- Konu Sahibi umudumvarhala
-
Valla bende evliyim bi yildir isi biraktim.calisirkende calismazkende misafirlerimi en iyi sekilde agirladim.bikac iyi agirladiklarim dedigin gibi yapti.bayat kraker koymasada hazir seylerle gecistirdiler.ama sizin gibi fesat dusunmedim.esime tutupta suna bidaha gitmeyelim onume sunu getirdi diye.cok cocukca.kaldiki gitmeyelim dediginiz kisi kim bi bakin.Aynen arkadaşım. Beni anlamışsın. Burdakiler aklınca beni suçluyor. Kendileri gelince herkes kendine herşeyin en iyisini bekliyor. 1 liralık krakerin bayatını çıkarıyorsa bir insan kardeşine bu bir saygısızlıktır. Nerde kaldı akrabalık, nerde kaldı misafirperverlik.
Evet cok orjinal.hahahahaaaaa ne güzel bahane,krakerler bayat bir daha görüşmeyelim
Ben sizin bu görüşünüzü ayıpladım. Bayat kraker çıkarmak hem de ısrarla çağrılan misafire bir daha gelme demektir. Siz de aynı kafadasınız demek. Görüşleriniz bana göre değil. Ben misafirperver biriyim. Bu saygı belirtisidir.
Bence mevzu yapmaya ya da bidaha gitmeyelim demeye degecek bir sorun yok ortada, eger gittiginizde guleryuz görüyorsanız, davranislarinda bir sorun yoksa sadece cay da ikram edebilirler, ne var ki bunda.
belki boyle seyere onem vermiyor, belki baska sey alacak parasi yok, belki becerikli degil, belki krakerlerin bayat oldugunu ikram ettikten sonra farketti. Insan krakerleri bayatti diye eltisine kuser mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?