• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi evden ayrılmamızı istemiyor :(

Fruma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
281
108
103
Kızlar daha öncede konu açmıştım bu konuyla ilgili belki bilenleriniz vardır. Eşim askerde ben 1.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır eşimin aileysiyle yaşıyorum 2 tanede küçük görümcem var eşimin askerden gelmesine 6 ay kaldı. Bugün bi yakınları aradı oğlunu evlendirmişti ve eşyaları için yer yoktu bu sabahta kayınvalidemi aradı ve bizim eşyaların yarısını üst kata koyalım dedi kayınvalidemde olmaz dedi ben oaraya oğlumu koyucam dedi telefonu kapattıktan sonrada meliha benim oğlum ayrı ev açamaz 1000 lirada olsa 500 lirada olsa özdeyemez o yüzden eşyalarınızı bizim üst kata koyalım ve 2 yıl oturun para toplayın dedi. Senin eltinde mustakil evde oturuyo ama para biriktiricek daireye çıkacak dedi neyse ben olmaz filan demedim ses etmedim hemen eşime söyledim oda kızdı ben o evde durmam annemle konuşcam o kesin başka şehire gideceğimizi biliyo o yüzden yapıyo ama ben o şehirde durmam dedi. Bu konu daha öncede açılmıştı ve eşim ben bu evden çıkıcam kimse kafasına göre yön çizmesin dedi bıktım artık bana yaşattıklarınızdan dedi baya kızdı ama belliki vazgeçmemişler. Sizce ne demem lazım bu konuda kayınvalideme? yine bişey bulup kendini haklı çıkarıcak biliyorum :/ herkes ayrı evi olsun ister ben üst kata çıkınca yine rahat bırakmıycak iş güc yine bana tutturacak kızlarını bana bırakıcak annemlere filan gitmeme karışıcak.. Kayınbabam zaten ondan beter sürekli eşimle kavga ederlerdi huzursuzluk oluyodu askere gittide kurtuldu eşim. Haksız mıyım sizce ayrı ev istemekte? Eltim küçük çocuguyla çıkıyo bide ben çıkmıyorum neden yani? :/

Esiniz bir askerden donsun bekleyin, gun dogmadan neler dogar. 6 ay sonrasi icin kendinizi sikmayin.
Siz niye evlenmeden once ayri ev acmadiniz kendinize?

Esiniz bir askerden donsun bekleyin, gun dogmadan neler dogar. 6 ay sonrasi icin kendinizi sikmayin.
Siz niye evlenmeden once ayri ev acmadiniz kendinize?
Dedik ama ailesi kabul etmedi hic bi sekilde bizde mecbur kabul ettik 1 yil diye

Dedik ama ailesi kabul etmedi hic bi sekilde bizde mecbur kabul ettik 1 yil diye
Her soylediklerini kabul ederseniz, bu seferde bununla gelirler. Umarim bundan sonrasi icin istediginiz adimlari atabilirsiniz.
Evlenecek bireyler kendi kararlarini alabilecek durumdaysa bir yola cikmalilar yazik oluyor yoksa.

Öncelikle umarım eşinize sağ salim kavuşursunuz.
Eşiniz gerekli her şeyi söylemiş. Siz bir şey söylemeyin artık eşiniz gelene kadar idare edin.

Eşin kararlı ise bekle ses etme.
Gelince çıkın gidin, silah dayayacak değiller ya.
Kararlı olun siz de, gidin kesinlikle.

Her zaman ayrı ev savunucusuyum, dünya iyisi olsalar da gidin.

haklısın da eşin zaten çıkmak istiyormuş gelince ikiniz birlik olup resti çekersiniz. evlendik artık ev bark kurmamız gerek bu bizim tercihimiz, ya bize destek olun ya da istediğinizi yapın deyip çıkıp gidin. çocuk falan da yoksa inş her şekilde halledersiniz kalacak yer mevzusunu.

sen daha yanında refakatçin olmadan trene bile binip ailesinin yanına gitmesine izin verilmeyen kız değilmisin ?
ne oldu ailenin yanına gidebildin mi ?
eşin daha senin aileni ziyaret etmeni ailesine kabul ettiremiyor ayrı ev biraz hayal gibi geldi bana..
Evet o kız benim. Eşimle konuştum kasımın ortasında git kimse karışamaz sana benden başka bende izne oraya gelicem seni alırım dedi bakalım inşallah olur :)

Kızlar daha öncede konu açmıştım bu konuyla ilgili belki bilenleriniz vardır. Eşim askerde ben 1.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır eşimin aileysiyle yaşıyorum 2 tanede küçük görümcem var eşimin askerden gelmesine 6 ay kaldı. Bugün bi yakınları aradı oğlunu evlendirmişti ve eşyaları için yer yoktu bu sabahta kayınvalidemi aradı ve bizim eşyaların yarısını üst kata koyalım dedi kayınvalidemde olmaz dedi ben oaraya oğlumu koyucam dedi telefonu kapattıktan sonrada meliha benim oğlum ayrı ev açamaz 1000 lirada olsa 500 lirada olsa özdeyemez o yüzden eşyalarınızı bizim üst kata koyalım ve 2 yıl oturun para toplayın dedi. Senin eltinde mustakil evde oturuyo ama para biriktiricek daireye çıkacak dedi neyse ben olmaz filan demedim ses etmedim hemen eşime söyledim oda kızdı ben o evde durmam annemle konuşcam o kesin başka şehire gideceğimizi biliyo o yüzden yapıyo ama ben o şehirde durmam dedi. Bu konu daha öncede açılmıştı ve eşim ben bu evden çıkıcam kimse kafasına göre yön çizmesin dedi bıktım artık bana yaşattıklarınızdan dedi baya kızdı ama belliki vazgeçmemişler. Sizce ne demem lazım bu konuda kayınvalideme? yine bişey bulup kendini haklı çıkarıcak biliyorum :/ herkes ayrı evi olsun ister ben üst kata çıkınca yine rahat bırakmıycak iş güc yine bana tutturacak kızlarını bana bırakıcak annemlere filan gitmeme karışıcak.. Kayınbabam zaten ondan beter sürekli eşimle kavga ederlerdi huzursuzluk oluyodu askere gittide kurtuldu eşim. Haksız mıyım sizce ayrı ev istemekte? Eltim küçük çocuguyla çıkıyo bide ben çıkmıyorum neden yani? :/
buyuk hate etmıssın once eşin askerlıgını yapsaydı bır işe girip para bırıktırseydı ev tutsaydınız.

Umarım taşınırsınız.
Uzaktan atıp tutmak kolaydır erkeklere.

Üst katı falan boşverin ya daha uzak bir yere taşının

Eşin gelene kadar ailesine bir şey deme bu konuda.Desen sana bi faydası yok.Eşin gelince gidersiniz.

ne münasebet karışıyorlar yaa sizin ayrı eve çıkmanıza? Eşinizin gelmesini beklemelisiniz sanırım çoğu gitmiş azı kalmış zaten. Onlar kendilerine hizmetçi arıyorlar galiba. Eşiniz geldiğin de de hiç beklemeyin çıkın o evden ki eşiniz de istemiyor zaten. Sakın eşinizin aklını çelmelerine izin vermeyin sakın Fruma Fruma

KV direkt bana soruyorsa hayırlısı ile dönsün eşim oturur konuşuruz der geçerim.. eşinizi de uzup sinirlendirecek şeyleri pek anlatmayin şu an.. o bilir zaten ailesinin planını.. herkes bilir ailesini.. gerçekten 500 dahi ödeyemez bi durum varsa kV para biriktirin diye dusunduyse ona da pek kizmayin..

Back