- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Kızlar daha öncede konu açmıştım bu konuyla ilgili belki bilenleriniz vardır. Eşim askerde ben 1.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır eşimin aileysiyle yaşıyorum 2 tanede küçük görümcem var eşimin askerden gelmesine 6 ay kaldı. Bugün bi yakınları aradı oğlunu evlendirmişti ve eşyaları için yer yoktu bu sabahta kayınvalidemi aradı ve bizim eşyaların yarısını üst kata koyalım dedi kayınvalidemde olmaz dedi ben oaraya oğlumu koyucam dedi telefonu kapattıktan sonrada meliha benim oğlum ayrı ev açamaz 1000 lirada olsa 500 lirada olsa özdeyemez o yüzden eşyalarınızı bizim üst kata koyalım ve 2 yıl oturun para toplayın dedi. Senin eltinde mustakil evde oturuyo ama para biriktiricek daireye çıkacak dedi neyse ben olmaz filan demedim ses etmedim hemen eşime söyledim oda kızdı ben o evde durmam annemle konuşcam o kesin başka şehire gideceğimizi biliyo o yüzden yapıyo ama ben o şehirde durmam dedi. Bu konu daha öncede açılmıştı ve eşim ben bu evden çıkıcam kimse kafasına göre yön çizmesin dedi bıktım artık bana yaşattıklarınızdan dedi baya kızdı ama belliki vazgeçmemişler. Sizce ne demem lazım bu konuda kayınvalideme? yine bişey bulup kendini haklı çıkarıcak biliyorum :/ herkes ayrı evi olsun ister ben üst kata çıkınca yine rahat bırakmıycak iş güc yine bana tutturacak kızlarını bana bırakıcak annemlere filan gitmeme karışıcak.. Kayınbabam zaten ondan beter sürekli eşimle kavga ederlerdi huzursuzluk oluyodu askere gittide kurtuldu eşim. Haksız mıyım sizce ayrı ev istemekte? Eltim küçük çocuguyla çıkıyo bide ben çıkmıyorum neden yani? :/