Bence de, bunlar arabayla hiç uğraşmamış, oradan oraya koşturmamış belli ki:)Neden engelliyosun, o yüzden biseyin farkinda degiller. Gidip ugrasicak ekspertiz vs, piyasayi gorucek, anca ondan sonra anliycak anyayi konyayi, engellerseniz daha cok duyarsiniz arada ki farki cebe atacak laflarini, yanlis yapıyorsunuz, mantığınizi anlamadim, amaciniz ne?
Evet yani o yüzden ille de engel olup üste bi de parayı cebe indirmekle itham edilmede israri anlayamıyorum benBence de, bunlar arabayla hiç uğraşmamış, oradan oraya koşturmamış belli ki:)
Bir oraya bir buraya gitsinler ki hiçbirinde şoförlük de yokmuş sanırım, arabayı şu anki yerinden alacak şoför ayarlamak, arabaya benzin atmak, bugüne kadar ki harcamalarını karşılamak gibi şeyleri de bir yapsınlar bir ters düz olsunlar, çürümeye yüz tutmuş arabanın MTV ve Trafik sigortası ödenmediyse, muayenesi de yapılmadıysa durduğu her an zarar eden arabacıklarından kurtulmak için 40 takla atarlar
Aynen, ki vallahi bence tabii miras kalan bir araçla uğraşmak daha zor, hele de araç eski çürük çarıksa, vergisidir sigortasıdır, ruhsatın mirasçıların üzerine yapılmasıdır derken oradan oraya giderken ettiğiniz masrafı aracı satınca karşılayamıyorsunuz bile :))Evet yani o yüzden ille de engel olup üste bi de parayı cebe indirmekle itham edilmede israri anlayamıyorum ben
Bir koçun gazabı.valla şeytan dedi hiç uğraşma arabaya vur balyozu hurdaya çıka
Bırakın gönderseydi arabayı eşiniz.Bu araba yüzünden kötü olmuş eşiniz.Verin kurtulun.Eşinizin tansiyonu da düşsün.Arabayı gidin alın arkadaşım usaginiz değil akü expertiz parasını verin kime satıyorsanız satın diyecekti zor engelledim
Eşinizi neden dışladıklarını ve kp'nin ölmeden önceki vasiyetini anlamadım. Ayrıca nisanda nişan yaza düğün ne demek şuursuz mu bunlar ya da gelin kız.
Bir koçun gazabı.
Konu sahibi siz niye engel oldunuz.
Bırakın gönderseydi arabayı eşiniz.Bu araba yüzünden kötü olmuş eşiniz.Verin kurtulun.Eşinizin tansiyonu da düşsün.
Evet yani o yüzden ille de engel olup üste bi de parayı cebe indirmekle itham edilmede israri anlayamıyorum ben
Sizin anlamadığınız konu arabayı eşinizin aldırması.Çekecekti o arabayı kayınvalidenin evinin önüne.Anahtarı verecekti.Ne yaparsanız yapın diyecekti.Satılırken hakkını alıp,imzasını atacaktı.Onların gözünde siz arabaya el koymuş gibi gözüküyorsunuz.O yüzden eşinizi düşman gibi görüyorlar.Biz il dışındayız arkadaşından istemişti çocuk ztn galerici babasını tanır her hafta yanına uğrardi
Eşim aslında paldır küldür insanlara davranmayı sevmez sonra o uzulecekti bu ilk sebep
2. Sebep kendileri istediği fiyatı söylesin dedim.
3. De kardeşi cezalandirilmis olacaktı o çocuk yarı ölü gibi onun suçu yokki ehliyeti yok ztn hersey ile o uğraştı.
Su an arkadaşı ararsa bekle diyecek aramazsa kendileri arar sorar ugrasir
Sizin anlamadığınız konu arabayı eşinizin aldırması.Çekecekti o arabayı kayınvalidenin evinin önüne.Anahtarı verecekti.Ne yaparsanız yapın diyecekti.Satılırken hakkını alıp,imzasını atacaktı.Onların gözünde siz arabaya el koymuş gibi gözüküyorsunuz.O yüzden eşinizi düşman gibi görüyorlar.
Nillev valla miras meselelerinden tiksinti geldi, böyle konuları görünce kendi meselelerim geliyor aklıma :)) ölen öldüğüyle kalıyor geride kalanlardan bazıları mal mal diye ölüp bitiyor, babam vefat ettiğinde daha mezarlıktan dönüldü, ölen babama kalacak miras hakkı dahi masaya yatırılmıştı ben baba diye ağlarken, insanı zorla zıvanadan çıkarıyorlar her şeyi yıkarım yakarım dedim artık o raddeye getirmişlerdi beni de, ki yaparım ben yıkarım deyince eşim de elinde balyozla gelir hadi yıkalım diye, sonra adı deliye çıkan ben oluyorum :))Bir koçun gazabı.
Konu sahibi siz niye engel oldunuz.
Bırakın gönderseydi arabayı eşiniz.Bu araba yüzünden kötü olmuş eşiniz.Verin kurtulun.Eşinizin tansiyonu da düşsün.
Ben anlamıyorum sizi, neden böyle oldu, anlaşamadık bi türlü vxvxvxhBiz ztn olayın dışındayız ben sebepleri açıkladım biraz ortalık durulsun istedim yoksa böyle olur diye tek kelime etmez karışmaz artik ben desem de karismaz
Siz karı koca koçun gazabıben yıkarım deyince eşim de elinde balyozla gelir hadi yıkalım diye, sonra adı deliye çıkan ben oluyorum :))
Bu dünyada biraz deli olman şart yoksa insanlar çekilecek gibi değil.
Biz anlatamadık galiba.O araba onların evinin önüne gitmediği sürece sanki eşi el koymuş gibi oluyor.O yüzden eşinin üstüne yükleniyorlar.Ben anlamıyorum sizi, neden böyle oldu, anlaşamadık bi türlü vxvxvxh
Konu arabanın çürükleri değil kiKendileri yardım istedi 3 aydır tek gelişme yoktu, bundan çıktığının farkındayız ztn
Ama her gün arıyorlardı
Araba da çürükler çıkınca olay oldu
Ben anlamıyorum sizi, neden böyle oldu, anlaşamadık bi türlü vxvxvxh
Konu arabanın çürükleri değil ki
Esila işte arkadaşlarda diyor ki siz zaten başka şehirdesiniz, biz ilgilenemeyiz arabayla siz ilgilenin satışa mı koyacaksınız ne yapacaksanız yapın satışta bana haber verirsiniz gelir imza atar hakkıma düşeni alır giderim diyecekti eşiniz.Kendileri yardım istedi 3 aydır tek gelişme yoktu, bundan çıktığının farkındayız ztn
Ama her gün arıyorlardı
Araba da çürükler çıkınca olay oldu