Düğün Eşimin ailesi düğün yapmadı ne yapacağım

Evet travma bu mesele ailesinin bizimle iletişim kurmaması VS olaylar derken ruh sinir hastanesinde yattım 16gün evet travma
Sen baştan tane tane anlatsana, noldu? 16 gün hastanede düğün olmadı diye yatmış olamazsın değil mi?

ay düğüne niye travma yaratacak hırslanacak kadar meraklısınız anlayamıyorum. düğün dediğin borç yaptırıyor insana sadece şu devirde. ayrıca niye eş ailesinden bekliyorsunuz mecbur değiller. mevzu gelinlik giymekse nikahınızda giyseydiniz. ha değilse mevzu ne çok merak ettim

Ukteye bak ya Rabbim. Adam hastalık hastası filan değil haklı. Gayet aktif hatta varyantlarıyla var olan bir virüs kol geziyor.
Adam korona yokken de hastalık hastası idi kendi oğlu bunu söylüyor ben değil yaz sıcağında soba yakmak yelek giymek gibi durumları var kendi evladı söylüyor hastalık hastası olduğunu

8 aylık evliyim yazmış doğal olarak bu aralık anladık bizde

geçen yıl 2021 değil mi ?
ay allahım ya ben mi başka yıldayım yoksa

6 aydın evlisiniz niye düğün istiyorsunuz. Nikaha çağrıdaydınız eş dostu. Bu dönemde yapılan düğünler bana hiç samimi gelmiyor. Resmen altın istemek için düğün yapılıyor.

Evet 8ay öncesine kadar ailemin evinde düğün olmasını bekliyordum
düğünü bu kadar istiyorsanız düğün olmadan aynı evde yaşamaya başlamasaydınız keşke ama olan olmuş şuanda huzur bozmya gerek yok bence eşinizide arada bırakmayın örn şöyle düşünün 8 ay içide gebe kalmış olsanız karnınız burnunuzda düğün yapmak isteyecekmiydiniz yine?

Sen baştan tane tane anlatsana, noldu? 16 gün hastanede düğün olmadı diye yatmış olamazsın değil mi?
Ben 2020ocak ayında İstanbuldan samsuna geldim düğün tarihim 12nisan 2020idi o vakte kadar eşyalı bir ev tuttuk düğün olana kadar eşimden ayrı yaşadım mart ayında korona çıktı ben de babam sinopta babama gittim eşimde kendi evinde devam ettik ben o esnada yaz gelsin salonlar açılsın diye bekliyorum annem İstanbuldan gelinliğimi getirtti o esnada erkek tarafından kimse bizi aramıyor. Korona geldi ne yapsak ne etsek diye fikir almıyor. Ben en son eşime dedim ya bize artık ailen haber versin benim düğünüm var mı yok mu. O da ailesine gitti beni savundu kız tarafına bir haber verin var mı yok mu diye ailesi de eşimi evden kovdu. Baban nie babamı aramıyor diyorum. Babası babamı sevmemiş o adamla muhatap olmam diyormuş. Ben de sevmek zorunda değil ama düğünü konuşmak zorunda o sadece babana ait bişi değil dedim. Daha birkaç olay daha oldu tabi ailesi ile ilgili

Nikahımda giydim zaten. Mevzu şu ailesinin benim aileme ve bana bu konuyu danışmadan kendi kendine karar almış olması o sırada biz kız tarafı olarak te İstanbuldan sinopa gelinlik getirmekle meşgulken adam kendi kendine yapmama kararı almış

Erken nikah kıymak hiç akıllıca değil, tayin durumu bile olsa kabul etmemeniz lazımdı..

e siz bu kararı bile bile aynı evde yaşamaya başladınız yani doğrumu anladım devreler yandıda kusura bakmayın

Çok basit canım, aileden maddi destek gelmeden istedikleri gibi bir düğün yapamayacaklar. Her ne kadar aksini iddia etse de.
Maddiyat değil bulunduğumuz ilçe küçük bir yer salon büyük değil pahalı değil mesele şu babası ben kimseyi çağırmam demiş çağırmamak ne demek hem eşim yalnız kalacak hem de maddi açıdan eşim mağdur olacak takı takılmayınca ailesi kendiniz çalın kendiniz oynayın demek istiyor

Güzel bir an yaşamadık çünkü eşim de yazın olan olaylara sığınırak duygusal olamadı
Bu arada eşimin annesinden lanet olsun o kızı tanıdığına. Babasından o kızın ölümü benim elimden olacak tehditlerini işittim normal bir başlama olmadı evlilik sürecine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…