Düğün Eşimin ailesi düğün yapmadı ne yapacağım

onu diyorum işte konu tutarsız. bana biz ödeyecektik yazmış mesela.
ayrıca ben kp nin korkmasını da anlıyorum. çok yakın arkadaşımın nikahına gittim akşamki yemeğine gitmedim. istemiyorum kalabalıkta olmayı.
nikahtada kapı kenarında durdum.
adamda da suç bulamıyorum.

Neden nikah için acele ettiniz
Şehir değişecektir öğretmenim İstanbuldan samsuna tayin için yarı tatilde tayin dönemi vardı onu kullanabilmek için

Şehir değiştirmek için tayin için erken yaptım nikah yaparken pandemi yoktu Aralık ayı idi sırf babasının keyfi yüzünden düğünsüz niye yaşayayım içimde ukte kaldı
aralık ayında pendemi yoktu derken pandemi yaklaşık 2 yıldır hayatımızda e madem içinizde kaldı kendi ailenizle arkadaşlarınızla bir düğün yapın madem ne diyelim.

Adam korkabilir bize haber vermedi bizi de ailecek benim düğünümün olmayacağından haberimiz yoktu telefon dahi etmedi

aralık ayında pendemi yoktu derken pandemi yaklaşık 2 yıldır hayatımızda e madem içinizde kaldı kendi ailenizle arkadaşlarınızla bir düğün yapın madem ne diyelim.

aralık ayında gayet pandemi nedeniyle kapalıydık hatta :)
arkadaş sinirden ne yazdığını bilemiyor bence. yada o kadar umursamaz ki dünyada ve ülkede neler olduğunun farkında değil. tek mevzusu düğünü.

Ben geçen yaz salonlar açılınca yapalım istedim o da yapmak istemedi bu yaz ben gene yapalım diyorum bu cevabı veriyorlar

ben geçen sene salonlar açılınca da bu sene açıldıklarında da gitmedim mesela. çünkü elalemin düğünü canımdan kıymetli değil. buna en yakın arkadaşlarım dahil. mantıksız bir hareketleri yok.
haber verselermiş iyiymiş evet o kötü. ama sizin de insanların korktuğunu anlayabilmeniz lazım.
ayrıca tekrar ediyorum biz karşılayacağız yazmıştınız. sonra salonu onlar tuttu oldu. bence konunuzda hala açıklar var. önce derdinizi net anlatın derim.

Geçen yaz onlar salonu tuttu geçen yaz biz düğünle alakalı bişey karşılamayacaktık. Bu yaz baktım ses seda yok eşime dedim biz kendimiz karşılayıp yapalım durum bu durum maddi değil

Çok basit canım, aileden maddi destek gelmeden istedikleri gibi bir düğün yapamayacaklar. Her ne kadar aksini iddia etse de.

Düğün istiyorduysanız aynı eve geçmeyecektiniz maalesef. Aynı eve geçince evlenmişten farkınız kalmıyor hele ki nikahta kıyıldıysa. Babası söz verip yapmıyorsa o onun ayıbı sizde bundan sonra mesafenizi korursunuz. Çok düğün istiyorsanız eşinizle beraber yapabilirsiniz elaleme karşı.

Geçen yaz onlar salonu tuttu geçen yaz biz düğünle alakalı bişey karşılamayacaktık. Bu yaz baktım ses seda yok eşime dedim biz kendimiz karşılayıp yapalım durum bu durum maddi değil

zamanda yolculuk gibi bir konu. kim kimle ne zaman nerede ne yaşamış iyice karmaşıklaştı.

Aslında mevzu düğün mü yoksa sizi takmadan böyle bir karar almaları mı?

Açıkçası madem nikah kıyıp birlikte yaşayacaktınız, gelin alma ile birlikte gelinlikle nikah kıyıp evinize geçerdiniz. Böylelikle tramva(!) olmazdı. Düğün dediğimiz şey biraz fazla ayrıntı bu dönem için çünkü.

Ancaaak kendi kendine böyle bir karar alıp dayatması uygun değil, bence işin içinde başka bir şey varda bahane buluyorlar.

Siz çok istiyorsanız arkadaşlarınızla ve ailelerle küçük bir kutlama yemeği verebilirsiniz ama şimdi düğün yapmak çok saçma kalır.

Kimseden bir şey beklemeyin bu hayatta. Tırnağınız varsa başınızı kaşıyın, sonrasında size destek olursa da eyvallah deyip alın.

Çok basit canım, aileden maddi destek gelmeden istedikleri gibi bir düğün yapamayacaklar. Her ne kadar aksini iddia etse de.

ya o kısmını bilemiyorum. ne anlaştılar ne konuştular o da belli değil.
zaman tünelinde gibi bir geçen yaza gidiyoruz, bir bu yaza geliyoruz, sonra pat 2019 aralık.
tanımadığımız insanın hayatını kronolojik olarak sıraya sokmamız da mümkün değil haliyle.

kp geçen yaz salonu tutmuş sonra iptal, ee parası noldu ?
konu sandığımızdan karmaşık, müge anlı aranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…