- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi Rapstory89
-
E adam kendi gelmiyor kimseyi çağırmıyor da. Düğünü babası yapacakmış, oğlu da eşyaları alacakmış öyle anlaşılmış. Ama şimdi yanaşmıyor. Madem konu sahibi biz yapacaktık diye iddia ediyor, buyursun yapsın neyi bekliyor?
Psikolojiniz bununla bozulduysaİçimde ukte kaldı psikolojim çok bozuldu eşim sormuş biz gelmeyiz demişler eşim yalnız kaldı o bu haldeyken düğün nasıl olacak onu da bilmiyorum
Ee bakın diyorsunuz kendi düğünü gibi iptal etti diyorsunuz evet kendi düğünü değil gider yapar ödersiniz işte bizde diyoruz. Sonuçta sizin düğününüz ödemesi gereken sizsiniz başkalarına danışıcak bir şey değil. Takılarlada karşılarsınız bu kadar bas
Şehir değişecektir öğretmenim İstanbuldan samsuna tayin için yarı tatilde tayin dönemi vardı onu kullanabilmek içinNeden nikah için acele ettiniz
aralık ayında pendemi yoktu derken pandemi yaklaşık 2 yıldır hayatımızda e madem içinizde kaldı kendi ailenizle arkadaşlarınızla bir düğün yapın madem ne diyelim.Şehir değiştirmek için tayin için erken yaptım nikah yaparken pandemi yoktu Aralık ayı idi sırf babasının keyfi yüzünden düğünsüz niye yaşayayım içimde ukte kaldı
Hayır düğünü yani salonu o tuttu biz değil
Maddi olarak biz eşimle kendimiz yapacağız zaten ailesi durumu psikolojik savaş haline getirdi benim istediğim zaman yapmadılar şimdi gene ben istiyorum bu sefer de gelmeyiz diyip eşimin moralini bozuyorlar
Adam korkabilir bize haber vermedi bizi de ailecek benim düğünümün olmayacağından haberimiz yoktu telefon dahi etmedionu diyorum işte konu tutarsız. bana biz ödeyecektik yazmış mesela.
ayrıca ben kp nin korkmasını da anlıyorum. çok yakın arkadaşımın nikahına gittim akşamki yemeğine gitmedim. istemiyorum kalabalıkta olmayı.
nikahtada kapı kenarında durdum.
adamda da suç bulamıyorum.
2019aralıkaralık ayında pendemi yoktu derken pandemi yaklaşık 2 yıldır hayatımızda e madem içinizde kaldı kendi ailenizle arkadaşlarınızla bir düğün yapın madem ne diyelim.
aralık ayında pendemi yoktu derken pandemi yaklaşık 2 yıldır hayatımızda e madem içinizde kaldı kendi ailenizle arkadaşlarınızla bir düğün yapın madem ne diyelim.
Ben geçen yaz salonlar açılınca yapalım istedim o da yapmak istemedi bu yaz ben gene yapalım diyorum bu cevabı veriyorlaryazmışsınız. bir karar verseniz :)
2019 aralıktan bahsediyorum daha ülkeye korona girmemişti mart ayında geldi ülkeye koronaaralık ayında gayet pandemi nedeniyle kapalıydık hatta :)
arkadaş sinirden ne yazdığını bilemiyor bence. yada o kadar umursamaz ki dünyada ve ülkede neler olduğunun farkında değil. tek mevzusu düğünü.
Ben geçen yaz salonlar açılınca yapalım istedim o da yapmak istemedi bu yaz ben gene yapalım diyorum bu cevabı veriyorlar
2019 aralıkmış neyseki :)aralık ayında gayet pandemi nedeniyle kapalıydık hatta :)
arkadaş sinirden ne yazdığını bilemiyor bence. yada o kadar umursamaz ki dünyada ve ülkede neler olduğunun farkında değil. tek mevzusu düğünü.
Geçen yaz onlar salonu tuttu geçen yaz biz düğünle alakalı bişey karşılamayacaktık. Bu yaz baktım ses seda yok eşime dedim biz kendimiz karşılayıp yapalım durum bu durum maddi değilben geçen sene salonlar açılınca da bu sene açıldıklarında da gitmedim mesela. çünkü elalemin düğünü canımdan kıymetli değil. buna en yakın arkadaşlarım dahil. mantıksız bir hareketleri yok.
haber verselermiş iyiymiş evet o kötü. ama sizin de insanların korktuğunu anlayabilmeniz lazım.
ayrıca tekrar ediyorum biz karşılayacağız yazmıştınız. sonra salonu onlar tuttu oldu. bence konunuzda hala açıklar var. önce derdinizi net anlatın derim.
2019 aralıkmış neyseki :)
Çok basit canım, aileden maddi destek gelmeden istedikleri gibi bir düğün yapamayacaklar. Her ne kadar aksini iddia etse de.ben geçen sene salonlar açılınca da bu sene açıldıklarında da gitmedim mesela. çünkü elalemin düğünü canımdan kıymetli değil. buna en yakın arkadaşlarım dahil. mantıksız bir hareketleri yok.
haber verselermiş iyiymiş evet o kötü. ama sizin de insanların korktuğunu anlayabilmeniz lazım.
ayrıca tekrar ediyorum biz karşılayacağız yazmıştınız. sonra salonu onlar tuttu oldu. bence konunuzda hala açıklar var. önce derdinizi net anlatın derim.
Geçen yaz onlar salonu tuttu geçen yaz biz düğünle alakalı bişey karşılamayacaktık. Bu yaz baktım ses seda yok eşime dedim biz kendimiz karşılayıp yapalım durum bu durum maddi değil
Çok basit canım, aileden maddi destek gelmeden istedikleri gibi bir düğün yapamayacaklar. Her ne kadar aksini iddia etse de.
Evet travma bu mesele ailesinin bizimle iletişim kurmaması VS olaylar derken ruh sinir hastanesinde yattım 16gün evet travmaTravma mıya allah aşkına tek derdiniz düğün olsun arkadaşlar vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?