Eşimin ailesi dugun takilarimizi aldilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğün takıları ev almaya yetmez ki. Takıları kullanmışlardır ama üstüne yüklü bir miktar koymuşlardır. Altınlarınizi almakla ayıp etmişler ama hazır altınlarla ne kadar idare edebilirsiniz ki zaten? O da bitince ne yapacaktinız? Muhtarı falan bosverin eşinize maddi olarak destek olmaya çalışın, temizliğe falan gidin.

Yaşınız küçük sandım ben. Değil.
Sizi eterle bayıltıp 5 sene ileri mi attılar nasıl bu kadar sistematik inanırsınız aklım almıyor.
O takıları unutun.
Karı koca çalışın önünüze bakın.

Bilişim suçlarından bi haber, sokak ağzıyla konuşan bir utanmaz. İnternet ortamında yapılan küfürün cezasından haberi bile yok. Allah vurmuş zaten, neyi var da neyini alacaksın bunun. Gidip yatacak kuzu kuzu, çocuğuna yazık. Allah' ından bulsun.
Devlet alsın bunların elinden o çocuğu inşallah. Yazık günah

Yanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum

Cnn kalp hastasiyim kaldiramazmisim
Kalp hastası olduğunuz için yalnızca 2 doğum hakkınız olduğunu iddia etmiş,ve erkek bebek için neler yapmam gerek diye sormuşsunuz.

Doğum yapmayı kaldıramayacak olan kalbiniz tüm bu olanları nasıl kaldırabiliyormuş?

2019 da evlendik düğün takılarımızı aldilar size ev alacagiz dediler esimin annesi babası bizimle yasiyacakti evimizi almadılar 1 ay boyunca annesi bana eziyetler etti sürekli kalbimi kırdı bizde eşimle başka bir şehre taşındık kızım doğdu doğuma cagirdim gelmediler bakamadim bebegime ben gittim kızımı alıp 2 aylıktı kızım doktor mama vermemi söyledi esimin ailesi hiç bisey almadılar ustine bana hakaretler kızımı alıp kendim büyüttüm eşimle çok borcumuz oldu şimdi onlar evi almışlar bizi çağırdılar ama bana çok kötü davranıyorlar yani resmen beni kovuyorlar bunuda sinsice yapıyorlar eşim anlamıyor gitmedik oraya çünkü esimi kendilerine çekip beni kovacaklar ben biliyorum şimdi çok sıkıştık kizima biseyler alamıyorum eşim kira ödemekten borç odemekten tek kalmaktan hergun delirme aşamasında ne yapmamiz gerek sizce bu durumda takilarimizi almasalardı bizimde bireylerimiz olurdu ben muhtara yazmak istiyroum çünkü onlar köyde yaşıyorlar bizim evimzii versinler demek istiyorum altinlarimizi aldilar falan bunuda kızım icin yapmak istiyroum ama yanlismi sizce bizi arayip sormuyorlar biz araınca gelin biizmle yaşayın diyorlar ama olmuyor bana işkence edyorlar arasammi muhtari bu şehirde kimsesiz kaldik
Elinizdekileri vermişsiniz artık bu saatten sonra ne yapılabilir onu düşünmeniz lazım.Muhtar veya aile dışından birinin çözebileceği bir konu değil.
Altınlar evin ne kadarlık kısmını karşılıyor,ev sanırım kayınpederin üstüne.Evde hak iddia etmeyerek altınları geri isteyebilirsiniz.
Eşinizi karşınıza alıp konuşacaksınız.Olanı biteni, kalırsak böyle olur,gidersek böyle olur diye detaylıca konuşup bir yol haritası çizeceksiniz.
Çoluk çocuk sahibi yetişkin bir kadın olarak eşinizin ailesinin sizi sindirmesine, kötü muamele yapmasına müsaade etmeyeceksiniz Güçlü durmak bu kadar zor değil.
En başta karı koca iletişiminiz güçlü olacak .Sizin sorunun çözümümün ilk aşaması bu,ikinci aşaması da haklarını savunan koruyan bir kadın gibi davranmanız.Başka bir yolu da yok

Ay risk diye ondan mı bahsediyormuş oha aydınlandım şu an :KK70:
Arkadaşlar konu açan kişiyi yönetime bildirdim. Üslubuna dikkat etmediği mesajlar için de mahkemeye vermenizi tavsiye ederim. Muhtemelen eğlenmeye gelen bir ergenle muhatabız. Okuma yazması bile kötü, ağzı leş gibi
Ben de risk alıp cocuk yaptı sandım.
Kv: sen kısırsın
Ks: Risk budur 👶🏻

Bir de Kalp hastasıymışsınız. Oğlum olsun diye konu açmışsınız. Siz anne olmayın ya. Şu pislik ağzınızla o çocuklara layik bir anne değilsiniz
2 dakika hakaret etmeden duramadı burada. Kim bilir eşinin ailesine neler söyledi de istemediler evlerinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X