- 30 Aralık 2009
- 22.513
- 87.134
- 40
Seni savcılıga versin de gör gününü.Oropsu
Hakaret etmek öyle kolay mı ?
Lütfen bunu yanına bırakmayın.
Avukata verin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni savcılıga versin de gör gününü.Oropsu
Sen ne diyosun be Allahsiz Insalalh beter duruma dusersin benden beter olursun
Oropsu
Terbieysiz rezilsinMemnun oldum, ben de Kardelen.
Benden beter duruma düş insallahMemnun oldum, ben de Kardelen.
Direkt cevap yazmadan önce, biraz araştırmak gayet iyi bir şey.Gurbetteki hanım Almanya dasınız galiba ???? Evine yiyecek alamayan Kadın psikoloğa ne verecek??????hem eşine acıyor hemde haftalık seansı 500 olan psikolog öneriyorsunuz ??? Şakasınız yahu
Senin ailen nerede peki?Aile dediğin destek olur
Daha düzgün bile yazamıyorsun , terbiyenin ne olup ne olmadığı bildiğini pek sanmam...Terbieysiz rezilsin
Evet belli kimin terbiyesiz ve rezil olduğu. Beddua döner dolaşır sahibini bulur.Terbieysiz rezilsin
Benden beter duruma düş insallah
rızık o rızık risk değil ayyyyBen bakiyorum benim çocuğum büyük ama beni.avladimin riskini yemişler Allahsiz kitapsız
Yahu ben Türkiye deyim hiç böyle pamuk pamuk şeyler olmuyor bu tip ailelere zaten gerekte görmüyorlar …. Ne kadar yararı olur bu sistemin orası da meçhulDirekt cevap yazmadan önce, biraz araştırmak gayet iyi bir şey.
Kes sesinigurbettekikardelen
Bu arsızın ettiği küfürü yanına koymayın lütfen.
Kocası öğrensin de görsün gününü.
Beddua etmeniz sadece sizi zararlı çıkartır. Kimse size hakaret etmiyor. Fakat siz burada her yorum yapana hakaret ediyorsunuz!!Terbieysiz rezilsin
Benden beter duruma düş insallah
Bu kadar maddi zorlugun ortasında bir de oglum olsun istiyorum yazmış konularında.Kes sesini
Ay risk diye ondan mı bahsediyormuş oha aydınlandım şu anrızık o rızık risk değil ayyyy
Napsın reelde açamadığı kokuşmuş ağzını burda açıyor yazik acinası bir durumPOOOLLLLLİİİİSSSSSSSS geliyor kapına. Yanlış kişilere çattın. Kayınvaliden de öğrenecek savcılığa verildiğini. Daha zırnık koklatmazlar sana
Bilişim suçlarından bi haber, sokak ağzıyla konuşan bir utanmaz. İnternet ortamında yapılan küfürün cezasından haberi bile yok. Allah vurmuş zaten, neyi var da neyini alacaksın bunun. Gidip yatacak kuzu kuzu, çocuğuna yazık. Allah' ından bulsun.gurbettekikardelen
Bu arsızın ettiği küfürü yanına koymayın lütfen.
Kocası öğrensin de görsün gününü.