Eşimin ailesi dugun takilarimizi aldilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ve kocanın kendi aklı fikri yok konudan bu çıkıyor. Yok altınları aldılar yok çocuğuma bakmıyorlar yok böyle dediler. Çekin şimdi napalım. Bakın başınızın çaresine.
Olan da boşu boşuna yapılan çocuğa olmuş. Konuyu cimer’e bildirelim bari bakanlık alsın çocuğun durumuna baksın, bakılamıyorsa sizin elinizde sefil olmasın devlet baksın.
Seni allaha havale ediyorum tamam mi ben bakamiyormuyum dedim benim evladının riskini almışlar dedim insanların takılarını almışlar dedim yuva yıkıyorlar dedim allahtan kork

KV size bakmak zorunda değil ki? Kendi yağınızda kavrulacaksınız yapacak bir şey yok. Sizinle iletişime bile geçmiyor eşinizi ailesi ama siz maddi kaygılar için her türlü aşağılamalarına katlanacak gibi duruyorsunuz
Sen versene ailesine takıları ver takılarını

Düğün takılarının toplamı kaç TL tutuyordu, o zaman o parayla ev alabiliyor muydunuz? Belki de o altınlar sizde dursa yiyip, hiç edecektiniz.
Belli ki, Bazı şeyleri kafanda çözmeye çalışıyorsun. Sen önce bir psikologa, ondan sonra da onların size aldıkları eve git. Eşine de yazık, tek maaşla kira ödeyecek, ev geçindirecek, bir de senin kafanda kurup çözdüklerinle uğraşacak, adam delirmekte haklı.

Düğün takılarının toplamı kaç TL tutuyordu, o zaman o parayla ev alabiliyor muydunuz? Belki de o altınlar sizde dursa yiyip, hiç edecektiniz.
Belli ki, Bazı şeyleri kafanda çözmeye çalışıyorsun. Sen önce bir psikologa, ondan sonra da onların size aldıkları eve git. Eşine de yazık, tek maaşla kira ödeyecek, ev geçindirecek, bir de senin kafanda kurup çözdüklerinle uğraşacak, adam delirmekte haklı.
Sen ne diyosun be Allahsiz Insalalh beter duruma dusersin benden beter olursun

Oropsu

Seni allaha havale ediyorum tamam mi ben bakamiyormuyum dedim benim evladının riskini almışlar dedim insanların takılarını almışlar dedim yuva yıkıyorlar dedim allahtan kork
Sen kork ben ne korkucam . Vermeseydin altınları sürü sülale oturucaz ev alıcaz fikrine altın mı verilir kendi hatan.
Bakamıyorum çocuğa diye paragraf döşemişsin yukarıya yazdığından haberin yok bu da senin hatan.
Kimse kimsenin yuvasını yıkmıyor siz karı koca yanlış yapıp duruyorsunuz.
Evladımın riskini almak ne demek? Kendinize güvenmiyorsanız başkasının yap demesiyle çocuk mu yapılır? Aklınız nerde sizin? Bildirelim konuyu devlete, eğer konu gerçekse yetkililer gelip incelesinler çocuğun durumunu. Bakamıyorsanız alsınlar. Hayret bir şey

Kaynanam sen çocuk yap diyordu bende evimizi verirler dedim insan elindemi

Evet insanin elinde, azicik dusunebilmek insanin elinde. Ev alacaklar diye altin vermek, evi verirler diye cocuk yapmak hiç bir şekilde mantikli degil sizin durumda. O kadar dusunmuyorsunuz ki sizi bir kaç kez daha rahat kandirabilirler.

Gayet baktım zor borclarla ama kızımın masraflari daha cogaldi anne baba destek yok insanlar takılarından kendilerine biseyler alirlar ben bilseydim bianda düşman olacaklarini veirrimiydim
Size neden para vermek zorundalar. Madem bakamayacaktınız neden çocuk yaptınız ki?
Kocaman insanlarsınız girin işe çalışın.

Sen kork ben ne korkucam . Vermeseydin altınları sürü sülale oturucaz ev alıcaz fikrine altın mı verilir kendi hatan.
Bakamıyorum çocuğa diye paragraf döşemişsin yukarıya yazdığından haberin yok bu da senin hatan.
Evladımın riskini almak ne demek? Kendinize güvenmiyorsanız başkasının yap demesiyle çocuk mu yapılır? Aklınız nerde sizin? Bildirelim konuyu devlete, eğer konu gerçekse yetkililer gelip incelesinler çocuğun durumunu. Bakamıyorsanız alsınlar. Hayret bir şey
Ben bakiyorum benim çocuğum büyük ama beni.avladimin riskini yemişler Allahsiz kitapsız

Gurbetteki hanım Almanya dasınız galiba ???? Evine yiyecek alamayan Kadın psikoloğa ne verecek??????hem eşine acıyor hemde haftalık seansı 500 olan psikolog öneriyorsunuz ??? Şakasınız yahu 😅

Aile dediğin destek olur

2019 da evlendik düğün takılarımızı aldilar size ev alacagiz dediler esimin annesi babası bizimle yasiyacakti evimizi almadılar 1 ay boyunca annesi bana eziyetler etti sürekli kalbimi kırdı bizde eşimle başka bir şehre taşındık kızım doğdu doğuma cagirdim gelmediler bakamadim bebegime ben gittim kızımı alıp 2 aylıktı kızım doktor mama vermemi söyledi esimin ailesi hiç bisey almadılar ustine bana hakaretler kızımı alıp kendim büyüttüm eşimle çok borcumuz oldu şimdi onlar evi almışlar bizi çağırdılar ama bana çok kötü davranıyorlar yani resmen beni kovuyorlar bunuda sinsice yapıyorlar eşim anlamıyor gitmedik oraya çünkü esimi kendilerine çekip beni kovacaklar ben biliyorum şimdi çok sıkıştık kizima biseyler alamıyorum eşim kira ödemekten borç odemekten tek kalmaktan hergun delirme aşamasında ne yapmamiz gerek sizce bu durumda takilarimizi almasalardı bizimde bireylerimiz olurdu ben muhtara yazmak istiyroum çünkü onlar köyde yaşıyorlar bizim evimzii versinler demek istiyorum altinlarimizi aldilar falan bunuda kızım icin yapmak istiyroum ama yanlismi sizce bizi arayip sormuyorlar biz araınca gelin biizmle yaşayın diyorlar ama olmuyor bana işkence edyorlar arasammi muhtari bu şehirde kimsesiz kaldik
Altınlarınız tabi sizin hakkınız vermeniz hata. Ama yok çocuğuma mama bi şey almadılar vs. demeyi ben doğru bulmuyorum. O çocuğun bakımı ve sorumluluğu eşinizle size ait. Eşiniz gidip ailesinden hakkınız olanı isteyebilir. Ayrıca yapılan yorumlar dolayısıyla insanlara hakaret etmeyin lütfen. Aklınızı kullanıp baştan altınlarınızı vermeseydiniz. Ki altınlarınız olsaydı bile çar çur edilecek gibi sezdim ben. Şuandan bir farkı olmayacak gibi.

Takıları vermeseydiniz.
Ev alınacaksa o zaman verirdiniz.
Çocukla ilgili de bir zorunluluğu yok ama zor durumda sadece eşinizin ailesi mi var, sizin aileniz nerede?
Onlar baksın bu kadar basite torunlarına.
Altından kalmayacağınız şeylere düşünmeden girmenin sonuçları.
Kendi kendinizi geçindiremiyorken birde çocuk yapıyorsunuz.
Olan o yavrucaklara oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X