Eşimin ailesi dugun takilarimizi aldilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni allaha havale ediyorum tamam mi ben bakamiyormuyum dedim benim evladının riskini almışlar dedim insanların takılarını almışlar dedim yuva yıkıyorlar dedim allahtan kork

Sen versene ailesine takıları ver takılarını

Düğün takılarının toplamı kaç TL tutuyordu, o zaman o parayla ev alabiliyor muydunuz? Belki de o altınlar sizde dursa yiyip, hiç edecektiniz.
Belli ki, Bazı şeyleri kafanda çözmeye çalışıyorsun. Sen önce bir psikologa, ondan sonra da onların size aldıkları eve git. Eşine de yazık, tek maaşla kira ödeyecek, ev geçindirecek, bir de senin kafanda kurup çözdüklerinle uğraşacak, adam delirmekte haklı.

Sen ne diyosun be Allahsiz Insalalh beter duruma dusersin benden beter olursun

Oropsu

Seni allaha havale ediyorum tamam mi ben bakamiyormuyum dedim benim evladının riskini almışlar dedim insanların takılarını almışlar dedim yuva yıkıyorlar dedim allahtan kork
Sen kork ben ne korkucam . Vermeseydin altınları sürü sülale oturucaz ev alıcaz fikrine altın mı verilir kendi hatan.
Bakamıyorum çocuğa diye paragraf döşemişsin yukarıya yazdığından haberin yok bu da senin hatan.
Kimse kimsenin yuvasını yıkmıyor siz karı koca yanlış yapıp duruyorsunuz.
Evladımın riskini almak ne demek? Kendinize güvenmiyorsanız başkasının yap demesiyle çocuk mu yapılır? Aklınız nerde sizin? Bildirelim konuyu devlete, eğer konu gerçekse yetkililer gelip incelesinler çocuğun durumunu. Bakamıyorsanız alsınlar. Hayret bir şey

Kaynanam sen çocuk yap diyordu bende evimizi verirler dedim insan elindemi

Evet insanin elinde, azicik dusunebilmek insanin elinde. Ev alacaklar diye altin vermek, evi verirler diye cocuk yapmak hiç bir şekilde mantikli degil sizin durumda. O kadar dusunmuyorsunuz ki sizi bir kaç kez daha rahat kandirabilirler.

Gayet baktım zor borclarla ama kızımın masraflari daha cogaldi anne baba destek yok insanlar takılarından kendilerine biseyler alirlar ben bilseydim bianda düşman olacaklarini veirrimiydim
Size neden para vermek zorundalar. Madem bakamayacaktınız neden çocuk yaptınız ki?
Kocaman insanlarsınız girin işe çalışın.

Ben bakiyorum benim çocuğum büyük ama beni.avladimin riskini yemişler Allahsiz kitapsız

Gurbetteki hanım Almanya dasınız galiba ???? Evine yiyecek alamayan Kadın psikoloğa ne verecek??????hem eşine acıyor hemde haftalık seansı 500 olan psikolog öneriyorsunuz ??? Şakasınız yahu

Aile dediğin destek olur

Altınlarınız tabi sizin hakkınız vermeniz hata. Ama yok çocuğuma mama bi şey almadılar vs. demeyi ben doğru bulmuyorum. O çocuğun bakımı ve sorumluluğu eşinizle size ait. Eşiniz gidip ailesinden hakkınız olanı isteyebilir. Ayrıca yapılan yorumlar dolayısıyla insanlara hakaret etmeyin lütfen. Aklınızı kullanıp baştan altınlarınızı vermeseydiniz. Ki altınlarınız olsaydı bile çar çur edilecek gibi sezdim ben. Şuandan bir farkı olmayacak gibi.

Takıları vermeseydiniz.
Ev alınacaksa o zaman verirdiniz.
Çocukla ilgili de bir zorunluluğu yok ama zor durumda sadece eşinizin ailesi mi var, sizin aileniz nerede?
Onlar baksın bu kadar basite torunlarına.
Altından kalmayacağınız şeylere düşünmeden girmenin sonuçları.
Kendi kendinizi geçindiremiyorken birde çocuk yapıyorsunuz.
Olan o yavrucaklara oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…