2019 da evlendik düğün takılarımızı aldilar size ev alacagiz dediler esimin annesi babası bizimle yasiyacakti evimizi almadılar 1 ay boyunca annesi bana eziyetler etti sürekli kalbimi kırdı bizde eşimle başka bir şehre taşındık kızım doğdu doğuma cagirdim gelmediler bakamadim bebegime ben gittim kızımı alıp 2 aylıktı kızım doktor mama vermemi söyledi esimin ailesi hiç bisey almadılar ustine bana hakaretler kızımı alıp kendim büyüttüm eşimle çok borcumuz oldu şimdi onlar evi almışlar bizi çağırdılar ama bana çok kötü davranıyorlar yani resmen beni kovuyorlar bunuda sinsice yapıyorlar eşim anlamıyor gitmedik oraya çünkü esimi kendilerine çekip beni kovacaklar ben biliyorum şimdi çok sıkıştık kizima biseyler alamıyorum eşim kira ödemekten borç odemekten tek kalmaktan hergun delirme aşamasında ne yapmamiz gerek sizce bu durumda takilarimizi almasalardı bizimde bireylerimiz olurdu ben muhtara yazmak istiyroum çünkü onlar köyde yaşıyorlar bizim evimzii versinler demek istiyorum altinlarimizi aldilar falan bunuda kızım icin yapmak istiyroum ama yanlismi sizce bizi arayip sormuyorlar biz araınca gelin biizmle yaşayın diyorlar ama olmuyor bana işkence edyorlar arasammi muhtari bu şehirde kimsesiz kaldik