Kimse oğlum göbek yapmış diyerek gelini suçlamaz aksine oğluma iyi bakıyor der. Bu öneriyi sana söylemeleri iyi bir şey yani direkt kendileri söyleyebilirdi ama karısı sensin diye sana söylüyorlar Bu da bana göre sana gösterilen bir saygı bencemerhabalar,
esim tek cocuk ve biraz asosyal sayilabilecek biri. esim, kv, kp, ben oturuyoruz muhabbet ederken aniden kalkip iceri gidiyor, telefondan oyun oynuyor ve video izliyor falan.
halbuki biz uzakta yasiyoruz. ailemle gecirecegim zaman benim icin kisitli, onlarla zaman gecireyim demiyor.
ben oturuyorum ailesiyle konusuyorum, neler yaptigimizi falan anlatiyorum, onlari dinliyorum neyse.
garibime giden bir olaysa su sekilde. esim spor yapan biri degil ve göbek yapti. benden onu yönlendirmemi, spora baslatmami bekliyorlar. yasina göre göbegi cokmus, cok üzülüyorlarmis falan. peki ben ne yapabilirim? kulagindan tutup spora mi göndereyim? ben annesi miyim?
esim de az buz degil 36 yasinda.
neden böyle düsünüyorlar? ben ne düsünmeliyim? esimin beni cok dinledigini düsündüklerini düsünüp sevinmeli miyim? yoksa beni suclamaya mi calisiyorlar diye düsünmeli miyim?
benim düsünceme göre hicbiri degil. herkes kendinden sorumludur. ama onlar sizce ne düsünüyor, düsüncelerinizi merak ediyorum.
Sanki senin anne babana misafirliğe gelmişkv, kp, ben oturuyoruz muhabbet ederken aniden kalkip iceri gidiyor, telefondan oyun oynuyor ve video izliyor falan.
Alakası yok , gelin oğullarının annesi değil, her halta burnunu sokmasınlar...Kimse oğlum göbek yapmış diyerek gelini suçlamaz aksine oğluma iyi bakıyor der. Bu öneriyi sana söylemeleri iyi bir şey yani direkt kendileri söyleyebilirdi ama karısı sensin diye sana söylüyorlar Bu da bana göre sana gösterilen bir saygı bence
İlk zamanlar benim eşim de elinde telefon oyun oynuyordu ben de cırladım bir güzel gelenler senin annenle baban beni niye yalnız bırakıyorsun bizimkiler gelse aynısını ben yapsam nasıl rahatsız olursun falan dedim hak verdi bir daha yalnız bırakmadı beni bu erkeklerin fıtratında var herhaldeYeni evliyken kayin aileye gidince eşim de bir bakardım ki başka odaya geçmiş ben anne babası ile yanliz kalmışım, bunlarda ha bire beni didikler saçma sapan nasihatler verirdi özellikle de kayınbabam, ben sustukça iyice müdahil olmaya ve hadlerini aşmaya başladılar, bir gün öyle bir cinnet geçirdim ki şimdi eşim benimle oturup benle kalkıyor ailesinin yanında, asla yalnız gitmem , yalnız oturmam , mesafeli dururum , size tavsiyem mesafeli olun ve onlarla sohbet etmeyin , eşinize izin vermeyin başka odaya gitmesin, adam gibi oturup kendi ana babasını kendi eylesin, elin kızının başına atıp keyif çatmasın, herşey sana bağlı, sınırlarını iyi belirle...
bence benim soruma odaklanin ya da cevap yazmayin.Spor meselesinden daha önemli bir konu var yalnız, eşiniz çocuk gibi telefonla oyun oynamak için yanınızdan ayrılıp arka odaya mı gidiyor?
Ya kendi ana babalarına tahammülleri yok elin kızının üzerine atıyorlar , alın bu gelininiz deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar, uyanık olmak lazım...İlk zamanlar benim eşim de elinde telefon oyun oynuyordu ben de cırladım bir güzel gelenler senin annenle baban beni niye yalnız bırakıyorsun bizimkiler gelse aynısını ben yapsam nasıl rahatsız olursun falan dedim hak verdi bir daha yalnız bırakmadı beni bu erkeklerin fıtratında var herhalde
E zaten sorunun kaynağı bu değil mi? Eşiniz gitmeyip yanınızda kalsa ailesi size değil oğullarına söyleyecek sizde burada ne demek istiyorlar demek zorunda kalmayacaksınız.bence benim soruma odaklanin ya da cevap yazmayin.
biz hepimiz orada aa oturuyorduk nereye ya falan diyoruz heralde. ama o an mesela muhabbetin ortasinda gidiyor. heralde ben sürekli onlarla degilim, birlikte bensiz gecirdikleri zaman da var.E zaten sorunun kaynağı bu değil mi? Eşiniz gitmeyip yanınızda kalsa ailesi size değil oğullarına söyleyecek sizde burada ne demek istiyorlar demek zorunda kalmayacaksınız.
Valla siz bilirsiniz
Eşinin sizi çok dinlediğini düşündükleri için değil de eşinizin ailesini pek sallamadığının farkında oldukları için size söyletme çabasındalar.merhabalar,
esim tek cocuk ve biraz asosyal sayilabilecek biri. esim, kv, kp, ben oturuyoruz muhabbet ederken aniden kalkip iceri gidiyor, telefondan oyun oynuyor ve video izliyor falan.
halbuki biz uzakta yasiyoruz. ailemle gecirecegim zaman benim icin kisitli, onlarla zaman gecireyim demiyor.
ben oturuyorum ailesiyle konusuyorum, neler yaptigimizi falan anlatiyorum, onlari dinliyorum neyse.
garibime giden bir olaysa su sekilde. esim spor yapan biri degil ve göbek yapti. benden onu yönlendirmemi, spora baslatmami bekliyorlar. yasina göre göbegi cokmus, cok üzülüyorlarmis falan. peki ben ne yapabilirim? kulagindan tutup spora mi göndereyim? ben annesi miyim?
esim de az buz degil 36 yasinda.
neden böyle düsünüyorlar? ben ne düsünmeliyim? esimin beni cok dinledigini düsündüklerini düsünüp sevinmeli miyim? yoksa beni suclamaya mi calisiyorlar diye düsünmeli miyim?
benim düsünceme göre hicbiri degil. herkes kendinden sorumludur. ama onlar sizce ne düsünüyor, düsüncelerinizi merak ediyorum.
Öyle düşünseler ne olacak?biz hepimiz orada aa oturuyorduk nereye ya falan diyoruz heralde. ama o an mesela muhabbetin ortasinda gidiyor. heralde ben sürekli onlarla degilim, birlikte bensiz gecirdikleri zaman da var.
beni etkilemeye calisiyorlar. normalde onun göbegine takilmamistim bile ben. ama artik göbegini ben de fark ettim. ve bunu degistirmemi istiyorlar.
göbek elbette iyi degildir ama bunu benim yapmami istemeleri ne anlama geliyor onu merak ediyorum. esimin beni cok iyi dinledigini mükemmel bir etkim oldugunu mu saniyorlar?
Yahu siz niye saldırı halindesiniz ben onu anlamıyorum, nereye demiyorsunuz öylece kabulleniyorsunuz demedim ki. Ben ne bileyim ne yapıyorsunuz? Sizde bunun bir sorun olduğunun farkındasınız ve rahatsız oluyorsunuz diye varsayıyorum. Şahsen eşim öyle kaybolup gitse aniden ailesiyle uzun süre yalnız kalsam ben rahatsız olurdum. Yok ben rahatsız değilim diyorsanız ne diyelim, kendi fikriniz kendi hayatınız.biz hepimiz orada aa oturuyorduk nereye ya falan diyoruz heralde. ama o an mesela muhabbetin ortasinda gidiyor. heralde ben sürekli onlarla degilim, birlikte bensiz gecirdikleri zaman da var.
beni etkilemeye calisiyorlar. normalde onun göbegine takilmamistim bile ben. ama artik göbegini ben de fark ettim. ve bunu degistirmemi istiyorlar.
göbek elbette iyi degildir ama bunu benim yapmami istemeleri ne anlama geliyor onu merak ediyorum. esimin beni cok iyi dinledigini mükemmel bir etkim oldugunu mu saniyorlar?
soru bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?