Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...[/
Onlar sizi sevmiyorsa Siz de onlarla konuşmayın Neden soru soruyorsunuz.? Öyle gidip oturun sadece eşinizle konuşun Eğer giderseniz de. Asla sohbetlere müdahil olmayın ve onlar size soru sormadan cevap vermeyin kendilerini ne sanıyorlar anlayamadım. Çok garip bir aile mesafeli duruyorlar sessizde mesafenizi koruyun Bence bu en güzeli.Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Eşim bi dertleri YÖK ... kim olursa olsun kıskanırlardı diyor... bişey yapmama gerek YÖK yani olumsuz hiçbirşey yapmadımDertleri neymiş de seni sevmiyorlarmış anlayamadım konunuzdan?
Eşim beni seviyosa ben de seviyosam eşim ailesinin fatkindaysa giderim onların yanında hiç mutlu olmadığım kadar mutlu davranır ne deseler umursamamayi anlamazlıktan gelirim. Soru da sorarım aynı tepkiyi alırsam da ay canım ben de kulaklarında sorun var sandım derim ama hiç gergin bi ortam yokmuş gibi davran. En iyi insan manupulasyon yöntemi budur. Kale alma iyice delirsinler.Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Not görümcemin biri 38 yaşında evli çocuğu var
Diğeri 30 yaşında bekar
Ben 26 yaşındayım
Ben sadece ağladım hayatımda hiçkimseden böyle bi tepki almamıştım ne yapacağını bilemedim hala unutamıyorum içimde kaldı... eşimle defalarca bu konudan kavga ettik hep olayı açık bana bunu yaptılar deyip ağlamaya başlıyordum neyse ki aradan aylar geçti ve görmedim çok şükür. Üstüne üstlük eşim yılbaşı da bana hiç sormadan yanımda görümcemi arayıp gelsene bize beraber geçirelim diyor... bunu nasıl diyebiliyor eşime de artık kızıyorum artık çık bunaldımSende biraz cadaloz olsana, küfürleş kavga et demiyorum biraz böyle burnu kalkık takılsan şu hareketlerin hiçbirini yapamazlar. Sen kendini koruyamıyorsun eşin nasıl seni korusun ? O yumruğu sıkıp üstüne geldiğinde ağızının payını verecektin.
Hayatım da hiç böyle bi insanla karşılaşmadık ki ne yapacağını bilemeden ağlamaya başladımbana yumruk kaldıranın ben üzerine yürürdüm heralde. snra da kapıyı çarpar çıkardım. yazma biçiminizden biraz yumuşak geldiniz bana. sert olun. ağlamakla iş çözülmüyor maalesef.
Kusura bakma aynı salakliklari ben yaptığım için kızacağım ama çok ezik davranıyorsun neden gorumcene sesini çıkarmadın?Neden oturup ağlıyorsun bir de öyle dediğinde elindekini firltacaksin yapmıyorum o zaman bir şey siz yapın deyip çıkıp gideceksin evden kocan da engel olmaya çalışırsa ona da carlayacaksin yapma hasta olursun ya da kocandan sogursunEşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz
Not görümcemin biri 38 yaşında diyetisyen evli çocuğu var
Diğeri 30 yaşında bekar mimar
Ben 26 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?