Eşimin ailesi beni hiç sevmedi.

Aln cns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.791
Puanlar
133
Eşimin ailesi ve benim ailem bizden saatlerce Uzakta, eşim ve benim işimiz dolayısıyla İzmir deyiz

Eşimin ailesi beni ilk tanıştığım günden beri sevmedi. 2 görümcem var ikisinde okumuş yüksek mevkilerdeler. Küçük olanla ilk tanıştığımızda tokalaşmak için bile elini uzatmadı, evlerine ilk defa gittiğimde eşimle evlilik düşündüğümüzü açıkladığımızda ev alacağımızı da söyledik görümcelerim küsüp odadan çıkmadı.. alışacaklar dedim sevecekler dedim olmadı. Ailesinden hiçbir üye ne evlilik öncesi ne evlilik sonrası 1 kere bile aramadı. Defalarca aramama rağmen,Düğün öncesi çok tehlikeli bi hastalık atlattım hastanede kaldım arayan hiç kimse olmadı. Eşim, ailesinin soğuk insanlar olduğunu onları böyle kabul etmem gerektiğini onları değiştiremeyeceğini söylüyor (hep aynı cümleleri kürüyor) bu arada eşimi çok seviyorum ve çok severek evlendik en son bayramda gittiğimizde misafirler geldiğinde görümceme herhangi birşeyin yerini sorduğumda “yeter artık soru sorup durma “dedi bende Meryem bana neden böyle davranıyorsun ? dediğimde dişini sıkarak elini yumruk yaparak üstüme yürüdü ... bunu gören ne annesi ne ablası hiçbirşey demedi.. eşim bu konuda onunla konuştu ama tabi ki bana “yaptığı yanlış biliyorum ama Benim için onu böyle kabul eder misin dedi” ağlayacak birşey Yok dedi günlerce ağladım ve görümcemle konuşmuyorum. Şimdi eşim görümceme araba aldı onun yaşadığı şehire götürecek ısrarla sende gel dedi mecbur kabul ettim.en son ağustos ayında gördüm ve o günden sonra eşimin ailesine hiç gitmedim eşim yalnız gitti bahaneler bularak
şimdi gitmek İnan’ın hiç içime sinmiyor düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ...
Not görümcemin biri 38 yaşında diyetisyen evli çocuğu var
Diğeri 30 yaşında bekar mimar
Ben 26 yaşındayım hemşireyim
Arkadaşlar sanırım konuyu tam anlatamadım yorumlarda meslek sorulduğu için meslekleri buraya ekledim fakat bu sefer mesleklerle ilgili yorum yapılmaya başladı sorun meslek değil bi İnan ne meslekte olursa olsun bunlar iyi yetiştirilmekten gelir lütfen yorum yapmak için yorum yapıp beni daha fazla üzmeyin polemiğe girecek halim bile yok

Son düzenleme:
eşim bu haftasonu ailesinin yanına gitti ben gitmedim bana o kadar soğuk davranıyor ki... ben ne yapacağım artık bilmiyorum

Kocan iyiyse ailemle miç mıç görüş demiyorsa hic kafana takma.Hngi görümce kaynana sever gelinini.Yalan.sen bak evliligine kendi yoluna.Soguk olmalari da süper bisey.Arama sorma yoklarmis gibi devam et haystina

Eğer gitmek zorundaysanız cok sağlam durun, kaya gibi derker ya öyle olun, ağlamayın mesafeli davranin , sevmiyorlarsa kendileri bilin üzülüp oturmayın. Gülün eşinizle konuşun mutfağa filan girmeyin.

Onlar sizi sevmiyorsa Siz de onlarla konuşmayın Neden soru soruyorsunuz.? Öyle gidip oturun sadece eşinizle konuşun Eğer giderseniz de. Asla sohbetlere müdahil olmayın ve onlar size soru sormadan cevap vermeyin kendilerini ne sanıyorlar anlayamadım. Çok garip bir aile mesafeli duruyorlar sessizde mesafenizi koruyun Bence bu en güzeli.

Gidecen mecbur ama hiç birini ipleme. Onların sana davrandığını sen de onlara davran. Tepki verme. Laf atarlarsa laf at. Konusmazlarsa konuşma bile. Al eline telefonu otur bir köşede.
Ve eşine şikayet etme. En önemlisi sakin ol ve sakin kal. Sen uzulecegine onlar uzulsun. Esin neden araba aldı onu anlamadım.

Eşin gorumcenin sana okadar yaptiklarima ragmen.kendinden mi araba aldi yoksa, begendigi araba mi sizin oldugunuz sehirdeydi, parasini gonderip oyle mi aldi ?

Tabikide gitmem ne isim war okumus yuksek yerlere gelmis dedn, ama sana o yaptigi hareketi cocuk yapmaz.

Ben bir kalemde silerdim ve esimi ne kadar seversem seveyim bir daha ailesinin adini bile.duymak.istemezdim,
kendi gitcekse gitsin gorsun ama.ben gitmezdim kesinlikle.

Esinin kardesini savunucaK hic bir yani yok, yapısida degil bu seni sevmiyor ve istemiyorlar.
Ona ragmen yanina gitmeyin bence daha cok uzuluceksiniz.

Eşim beni seviyosa ben de seviyosam eşim ailesinin fatkindaysa giderim onların yanında hiç mutlu olmadığım kadar mutlu davranır ne deseler umursamamayi anlamazlıktan gelirim. Soru da sorarım aynı tepkiyi alırsam da ay canım ben de kulaklarında sorun var sandım derim ama hiç gergin bi ortam yokmuş gibi davran. En iyi insan manupulasyon yöntemi budur. Kale alma iyice delirsinler.

Sende biraz cadaloz olsana, küfürleş kavga et demiyorum biraz böyle burnu kalkık takılsan şu hareketlerin hiçbirini yapamazlar. Sen kendini koruyamıyorsun eşin nasıl seni korusun ? O yumruğu sıkıp üstüne geldiğinde ağızının payını verecektin.

Ben sadece ağladım hayatımda hiçkimseden böyle bi tepki almamıştım ne yapacağını bilemedim hala unutamıyorum içimde kaldı... eşimle defalarca bu konudan kavga ettik hep olayı açık bana bunu yaptılar deyip ağlamaya başlıyordum neyse ki aradan aylar geçti ve görmedim çok şükür. Üstüne üstlük eşim yılbaşı da bana hiç sormadan yanımda görümcemi arayıp gelsene bize beraber geçirelim diyor... bunu nasıl diyebiliyor eşime de artık kızıyorum artık çık bunaldım

Neden gidiyorsun gitme.
Beni de evlilik öncesi, sonrası vs vs kimse aramadı.
Evlendik balayında başladılar.
Sonrasında inanılmaz şeyler yaşadım.
Fakat eşim hep arkamda durdu.
Geçen gün annemin yanında haklı olduğun için istediğin gibi davranıp, konuşabilirsin dedi.
Annem bile şok geçirdi. Şimdi damadım kızımı ezdirmiyor, çok iyi bakıyor die deli divane oluyor.
Ben hiç biriyle görüşmemeyi tercih ettim.
Çünkü felaket bı takma huyum var, sağlığımı etkiliyor. O yüzden kimse ile görüşmüyorum.
Eşinin seni korumamasi da çok enteresan.
Ben beni üzen hiç bir insanı kimsenin hatrı için çekemem.

bana yumruk kaldıranın ben üzerine yürürdüm heralde. snra da kapıyı çarpar çıkardım. yazma biçiminizden biraz yumuşak geldiniz bana. sert olun. ağlamakla iş çözülmüyor maalesef.
Hayatım da hiç böyle bi insanla karşılaşmadık ki ne yapacağını bilemeden ağlamaya başladım

Çok mu yumuşak yüzlüsünüz görümcem bana yumruk kaldırsa ağlayıp kalmazdım sadece sanırım, eşinizin yaptığı da yanlış sizi karşı karsiya getirmemesi lazım kendi ne yapıyorsa yapsın ben olsam gitmezdim

Kusura bakma aynı salakliklari ben yaptığım için kızacağım ama çok ezik davranıyorsun neden gorumcene sesini çıkarmadın?Neden oturup ağlıyorsun bir de öyle dediğinde elindekini firltacaksin yapmıyorum o zaman bir şey siz yapın deyip çıkıp gideceksin evden kocan da engel olmaya çalışırsa ona da carlayacaksin yapma hasta olursun ya da kocandan sogursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…