Esimin Ailesi bana haksizlik etti..

Başka bir ev şartı koy eve dönmek için. Ozaman anlarsın gerçekten seni kaybetmek isteyip istemediğini

Nekadar adi insanlar var bu dunyada. Ya zaten ayrilin diyen ana babadan nekadar hayir gelirki? Ana baba dedigin ogluna ayrilin dicene oglum git oturun cözmeye calisin problemlerinizi der. Ben asla boyle insan olduklarini sanmazdim kv gilin. Allahindan bulsunlar

zaten sorun eşinde benim eşimin aileside böyleydi ilk evlendik izin günümüz bir gün ondada eşimi zırt pırt çağırıyorlar od gidiyord bende bütün gün ağlıyorum ne salakmışım sabır sabır 6. ayda hepsin isyan bayrağını çektim eşimde yanımda oldu sonra çok uğraştılar am eşim onları dinlemedi ki 9 yıllık evliyiz 4. yılında kaynım annem babam ve ben sizin boşanacağınızı biliyoruz sizin evliliğiniz sürmez dedi ve daha bir çok şey üstüne eşime söyledim hepsini beni ezdiren adam resti çekti 3,5 yıl görüşmedik şimdi torun hatrına ayda yılda bir artık çekiniyorlar tavır ypıyorlar hala ama taan yok.inşallah eşin yanlışındandönmüştür benim eşim gibi kendini toparlar ve evliliğinin arkasında durur.

Hic acimiyor erkegin alcak ailesi. Bazilari istisna tabi. Ama Allahtan da korkmuyorlar yuva yikarken. Yuva yikanin yuvasi olmaz. Eninde sonunda gorecekler gunlerini. Sen yuvani kurtar bacim madem esin yaninda ve senden ayrilmak istemiyor. En iyi taktikleri kullan esin gorsun onlarin gercek yuzunu. Sen yuvani kurtarmaya bak onlar hep haksizlik eder zaten. Kendi kizlarina gelince canlarini verirler ama ogullarina gelince guya onun iyiligini dusunurler. Varya bunlarin yaptigi tek sey ogullarinin yuvasina zarar vermek. Baska bi halt bildikleri yok. Nefret ediyorum su erkek ailelerinden

hiç merak etme kese döner sap döner gün gelir hesap döner demişler .yaşattığını yaşamadan ölmezsin. bu iki sözü şu anda yaşıyorum yorumsuz sadece olanları izliyorum ama bu tarz insanlar başlana gelnlerden bile ders almıyorlar.ben hamileyken trafik kazası geçirdim bir geçmiş olsun demediler hala konusu geçer yanlarında allah korumuş demiyor.ama ilahi adadet tecelli etmeye başladı .

E
Evet cnm bende nefret ediyorum erkek ailelerinden. Bakalim bugun oturup konusucaz insallah kafasina tas dusmusturde fark etmisdir isin neoldugunu. Senin adinada uzuldum cnm ama gor bak gun gelecek kapina dayanip pismanlikdan perisan olucak. Allahim buyuk

Allahsizlar nebicim insan bunlar. Hep olan kadina oluyor zaten. Benim kaynanamgilde oyle iki hafta yatakdan kalkamadim cok hastaydim birak ugramayi aramadilar bile nasilsin diye. Iyilestim gittik oraya hiiiiic umrumda degildi birseycik demediler. Ama ogullari hasta olunca beni arayip ogluma iyi bak sunu sunu yap diyebiliyordu. Allahsiz bu insanlar

..

böyleler kendi örgübile bilmez bi işt çalışmamış bana utanmadan çalışcaksın mecbursun sen diyor kadın ya .iş yerinde müdürlük için teklif geldi bana demezmi oğlum seninle evlenmese o müdür olurdu diye o kadar bakı oluştuki üstümde evliliğimizin ilk dönemleryle eşimde dırdır terfiyi kabul edemedim şimdi pişmanım ama bunlar bizi huzursuz etmeten zevk alıyor .en son bize siz bize geldiniz tansiyonum çıktı dahada inmiyor dedi ki bahaneymiş torununa bakmamak için şimdide arıyor hasta patoloji sonucu bekliyor istemediği torununun sesini duyacakmış.yinede eşim üzülüyor diye her akşam duamda allahım iyi olsun sağlıkla ilgili kimseye dert vermesin diye dua ediyorum ne yapayım oda eimin annesi kötüde davransa bana o sevip üzülüyor durumuna bende vicdasız değilim neler yaptı yinede iyi olsun istiyorum.artık benlede konuşunca uğraşamıyor kendi derdine düşmüş zaten.işleri güçleri huzur kaçırmak.

Allahsiz bunlar. Sanki zorlami evlen dedik. Benim kaynanamda okadar yalanciki dediki benim oglum evlenmeden once icmiyordu oysaki babasi az sokakdan toplamadi zamaninda bunlari benim bildigimide biliyorlar yinede bana sucu atmaya calisiyorlar hani benin yuzumden iciyo dertli. Ama ben daha beklemiyorum evimde onlari. Cocugum dogdugundada gelmesinler yiprandim cok agladim zamaninda. Esime bi sans verirsemde benim icin degil onun icinde degill sadece cocuk icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…