- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
-
- Konu Sahibi selina1990
Tsk ederim yorumun icin. Evet haklisin zamana birakiyorum herseyi.öncelikle saglıklı sıhhatli çoçugunu kucagına alman dileklerimle.....boş ver kim ne yaptıgını zamanı gelince ne yapacagına daha güzel karar verirsin bu dönmeler hassas dönemler .... kimse için böyle dönemlerde kafa ütülemeye degmezz
Cok saol cnm. Ya beni tek kiran sey suyduki, benim arkamda durmadi. Bana laf soyliyebiliyodu ama annesi babasi olunca tik yok. Bana gore bu adamlik segil. Ailesine sahip cikamayan adama zaten adam demem.Başlığı görünce hangimizinki haksızlık etmediki dedim
Bisefer daha dene ama eşinle net konuş her isteğini soyla kabul ederse git yoksa otur annenin dizinin dibinde.maddi hucunde var hamdolsun. Annelerinin ağzına bakan erkeklerden tiksinti geldi artık ya.
Allahım yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cok haklisin. Benimde gucume giden bu ya, insan agzini acar, ailesiysen sahip cikmasini bilecek. Bilemiyosada karsima cikip ben adamim demicek.onlara neymiş sizin evin düzeni, canın istemez yemek yapmazsın canın istemez temizlik yapmazsın onlara neymişte bu kadar burunlarını sokuyorlar ayrıca insan keyiften de içebilir, o an sosyal ortam onu gerektirmiştir ondan içmiştir, sarhoş derken hasta olacak kadar değilse ve bu bi alışkanlığa dönüşmemiş değilse bu kadar büyütmeye gerek yok
eşin kusura bakmada çok pısırık, mesela yemek yapmıyor dedikleri zaman, aç kalan benim size ne, ben karımla kahvaltı yapcam belki diyemiyor mu, evet diyemiyor çoğu erkeğin aptallığı burda işte. O yüzden aileleride gerekli gereksiz cır cır konuşmaya devam ediyor
Seni cok iyi anliyorum benimde derdim ayni. Biz evlenmeden önce zaten bayadir tanisiyorduk hic boyle takintilarini farketmemistim, evlendik boyle oldu birden. Zaten benim kaynanamda hep laf cakmaya calisiyordu ben aldirmiyordum yada saygiyla cevabimi veriyordum ama son zamanlarda fark ettim beni sinir etmek icin herseyi deniyordu. Amaclari ayirmakmis iste. Zaten herkezin icindede demis ayrilicaklar diye bagira bagira sonra esimde nasi olduysa ben ayeilmicam demis. Ben oturup acik acik konustum onla. Cok sukur cocugumj kendim buyutmekdende korkmuyorum allahim buyuk hersey olacagina varir. Hayirlisi insallah. Ama asla boyle insanlarla alaka istemiyorum daha. Benim gozumde en adi insan boyle insanlar. Sende takma onlarda uzak durmaya bak.Ayni benim esim boyleydi,ailesinin gazina gelip siddet bile gosterirdi bana,suan 16 seneme giriyorum evkiligimde :) ben cocuk varkende yokkende cok bosanmaya kalktim heop ikna etti ozur diledi bidaha olmicak dedi ailem karismicak dedi.karismadilarmi peki 16 senedir :) karistilar kaynanam kimsenin gormez yanindan halaa bana laf gecirmekle mesgul,ben kaynana magduruyum.ama her kavgamizdan sonra 1 adim oteledim onlari.cunku gercekten bi kusurum olmadigini biliyolardi,zaten maddende bagliligimuz yoktu.suanda nekadar ugrassada duymazdan geliyorum bazen patlama derecesine geldigimde oluyor ozamanda esimle ufak tartisip uyariyirum ki annesini dizginlesin yoksa ben konusursam kavga cikacak.ah bu kaynanam 7 sulalemlede ugrasti inaniyorumki onu toprak kabul etmez oyle fesat kinci kotu kalpliki yuzune vurmus artik,herkezi uzaklastirdi etrafindan kardeslerini bile.esimde bana boyle demesede farkinda annesinin halinin ama evlatlik yapiyor iste.:))size cevap vericem diye icimide doktum iyide oldu valla ben cok dertliyim bu kv'den
Allah yardimcin olsun cnmm, bence otur konus onla eger boyle basliyorsa sonun benim gibi olur allah korusun. Erkekler birtek konusmasini biliyor ama uygulamaya gelince hic birsey beceremiyorlar. Zaten ailesinin agzina bakan erkekden hayir gelmez. Ben konustum esimle ve ona dedim ailesiyle kesinlikle gorusmek istemiyorum birdaha diye ve evimede gelmesinler. Hayirlisini diliyorum insallah. Bence sen otur konus nisanlinla ve ciddi ciddi soyle dusuncelerini.benim nişanlım da şimdiden ailesiyle ilgili bir şey tartıştığımızda hemen onlara yetiştirir oldu, nikahımıza kaldı bir hafta bana neler yaptı nasıl üzdü beni, içimden yol yakınken dön diyorum kendi kendime,,, 30 yaşında adam çocuk gibi ya düşünebiliyor musunuz?. Sende kendini ezdirme bacım ,ailen yanında çok şükür yapan yaptığınla kalır
aman Allah'ım ya böyle saçma insanların şeyleri bana daral veriyor. Kapalı bir aile ve içen bir evlat. Bu içmesini karısına yükleyen kapalı dini bütün insanlar.. Bunların hangisi gerçek? Kafalarını kapatıp dine inanmaları mı yoksa şekil mi? yoksa bilmemeleri mi? al birini vur ötekine.Merhaba benim bi derdim var. Esimle daha gecen yil mayista evlendik ve ailesi benim ailemden cok farkli ama bu konu degildi hic aramizda. Annesi ve babasi cok karisiyordu hep ben bundan rahatsiz olmaya baslamistim sonucza evlendik kendi ayagimizin uzerinde durmak zorundayiz ama esime hep cocuk gibi davraniyorlardi (halada oyle). Onlar kapali ve ben kapali olmadigim icin beni kotu gorduler hep bana karsi gostermeselerde farkindaydim ama ven saygimi yitirmedim. Bundan bi ay önce esimle cok tartisdik ickiliydi diye, farkindaydim skintiliydi ama uzerine gitmek istemedim sustum buda bana patladi. Annesigil geldi ve beni kotulediler, benim yuzumden iciyormus ediyormus diye. Ben ona hizmet etmek zorjndaymisim etmiyormusum. Ya ben hamileyim sinavlarim var suan tum evin isi bana bakiyor ve ustelik isede gidiyorum. Hic bir zamanda yemek yapmamazlik yapmadim aksatmadim ama hep ben suclu hep ben. Biz ayrilicak duruma geldik ama bugun yine oturup konustuk evimizde. Bi aydir gorusmedik ben annemlerde kaldim ilk kez bugun gorustuk. Simdi benim korkum bu bana diyo evet sana haksizlik edildi ama annesigile okadar bagliki yani benim dusuncem bunlar yine buna birsey deseler yine etkilenip bana patlar diye. Kafam cok karisik ustelik bebekde bekliyoruz. Annesigille alakam yok istemiyorumda. Biri bana yardimci olabilirmi? Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.
Evet bazen sasiriyordum zaten ben adammmiyim yoksa kadinmiyim diye. Evdw hersey bana bakiyordu ben yine susuyordum sonra hamile oldum herseyin pesinde duramadim. Kagit isleri ev isi yemek derslerim ve ustelik bende hemsire olarak calisiyorum bazen oluyor 12 gün 8 saat calismaliyim ama beni dusunen yok yeterki ogullari iyi olsun. Ben boyle knsanlari anlamiyorum. Kendinin üc kizi var biri yakinda evlenicek bakalim onada aynisini dicekmi. Insan anne olarak kadin olarak bana destek cikmaya calisir ama bunlar hamile halimle benim uzerime gwldi. Anlatsam o son gorusmemizde neler yaptiklarini insanlarin akli durar. Asla affetmem allahima havaale ediyorum onlari. Kapalilar namaz kiliyorlar ama bi yuvayi yikmanin günahini bilmiyorlar heralde. Allahim kimsenin basina boyle bi aileyi vermesin.aman Allah'ım ya böyle saçma insanların şeyleri bana daral veriyor. Kapalı bir aile ve içen bir evlat. Bu içmesini karısına yükleyen kapalı dini bütün insanlar.. Bunların hangisi gerçek? Kafalarını kapatıp dine inanmaları mı yoksa şekil mi? yoksa bilmemeleri mi? al birini vur ötekine.
Evet bazen sasiriyordum zaten ben adammmiyim yoksa kadinmiyim diye. Evdw hersey bana bakiyordu ben yine susuyordum sonra hamile oldum herseyin pesinde duramadim. Kagit isleri ev isi yemek derslerim ve ustelik bende hemsire olarak calisiyorum bazen oluyor 12 gün 8 saat calismaliyim ama beni dusunen yok yeterki ogullari iyi olsun. Ben boyle knsanlari anlamiyorum. Kendinin üc kizi var biri yakinda evlenicek bakalim onada aynisini dicekmi. Insan anne olarak kadin olarak bana destek cikmaya calisir ama bunlar hamile halimle benim uzerime gwldi. Anlatsam o son gorusmemizde neler yaptiklarini insanlarin akli durar. Asla affetmem allahima havaale ediyorum onlari. Kapalilar namaz kiliyorlar ama bi yuvayi yikmanin günahini bilmiyorlar heralde. Allahim kimsenin basina boyle bi aileyi vermesin.
Evet keske..Üzüldüm senin adına. Bu tür ilişkilerde iki tarafı da dinlemek lazım ama nedense ben senin biraz daha ezilen taraf olduğunu hissettim. İnsanlar şu kafalarını örterken, secdeye giderken keşke önce ruhlarını terbiye edebilseler.
Yol yakinken dön derim. Her seyi simdiden yetistiriyorsa acaba evlendikten sonra ne yapar nisanlin. Sorunlariniz olur gibime geliyor.benim nişanlım da şimdiden ailesiyle ilgili bir şey tartıştığımızda hemen onlara yetiştirir oldu, nikahımıza kaldı bir hafta bana neler yaptı nasıl üzdü beni, içimden yol yakınken dön diyorum kendi kendime,,, 30 yaşında adam çocuk gibi ya düşünebiliyor musunuz?. Sende kendini ezdirme bacım ,ailen yanında çok şükür yapan yaptığınla kalır
Esinin ailesi adi insanlar. Onlarin ogullari ya ayirmaktan korkmuyorlar. Kendi kizlarini ayirmak istemez bak gor.Evet bazen sasiriyordum zaten ben adammmiyim yoksa kadinmiyim diye. Evdw hersey bana bakiyordu ben yine susuyordum sonra hamile oldum herseyin pesinde duramadim. Kagit isleri ev isi yemek derslerim ve ustelik bende hemsire olarak calisiyorum bazen oluyor 12 gün 8 saat calismaliyim ama beni dusunen yok yeterki ogullari iyi olsun. Ben boyle knsanlari anlamiyorum. Kendinin üc kizi var biri yakinda evlenicek bakalim onada aynisini dicekmi. Insan anne olarak kadin olarak bana destek cikmaya calisir ama bunlar hamile halimle benim uzerime gwldi. Anlatsam o son gorusmemizde neler yaptiklarini insanlarin akli durar. Asla affetmem allahima havaale ediyorum onlari. Kapalilar namaz kiliyorlar ama bi yuvayi yikmanin günahini bilmiyorlar heralde. Allahim kimsenin basina boyle bi aileyi vermesin.